Hukan perintöjä ja Skip Hop arvonnan voittaja

Blogi on ollut selvästi hiihtolomalla kun edellisestä postauksesta on melkein viikko.
Nyt ei ole ollut inspiraatiota bloggailla tai on inspiraatiota mutta muut jutut ovat houkutelleet enemmän. :)
Hiihtolomaviikko tulikin lomailtua, olimme mummolassa, kyläilimme ja kävimme elokuvissa sekä Pinja uimahallissa kaiken sairastelun lomassa.

Hiihtolomalla sain myös käsiini ihanat pipot ja tuubihuivit jotka paikallinen käsityöläinen meille tilauksesta valmisti kun sattui perhekahvilassa sanomaan, että hänellä on tätä ihanaa Hukan perintö kangasta oransseilla tehosteilla joten laitoin heti Sinin blogista inspiroituneena tilaukseen molemmille tytöille tuubihuivit ja lisäksi pipot jos kangasta jää sen verran.
Mallailtiin tänään näitä hiukan minkä kanssa pipoja käytettäisiin, Pinjalle aivan selvä juttu on keltaraidallinen pico ja Islalle ehkä tuo musta pico.
Tokihan näitä ei tule juuri näiden kanssa aina käytettyä, Pinja varsinkin saattaa vetästä pipon päähänsä ihan minkä tahansa takin kanssa.


Tämä Hukan perintö trikoo onkin ollut aika suosittua, erityisesti sinisävyisenä olen tästä nähty tehtävän pipoja ja paitoja tms. mutta meille jopa paremmin sopii tämä oranssisävyisenä.


Suoritin myös viimein Skip Hopin kerhorepun arvonnan ja onnetar osui tällä kertaa nimimerkin MINI kohdalle, kommentillaan,
"Voi miten kiva arvonta! Kahdella arvalla mukana ja haluaisin voittaa pingviinirepun :)"
Paljon Onnea voitostasi, laitan sinulle tänään sähköpostia. :)

6 kommenttia

 1. Tuo hukan perintö on suloinen kuosi, ja hienosti sopii tuo keltaoranssisävyinen tuohon mini rodinin picoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä todella kaunis kuosi, hoksasin vasta myöhemmin, että tämähän on kuin tehty tuohon raidalliseen picoon joten sen kanssa sopiikin tosi kivasti. :)

   Poista
 2. Voi miten kiva juttu, Skip Hopin reput on tosi ihania :) Jään odottelemaan spostiasi!

  VastaaPoista
 3. Oi wau, onpa ihana kangas ja pipot. ♥ Kelpaisi meillekin tuommoiset oikein hyvin. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on tosi ihana kangas ja pipot sekä tälläiset tuubihuivit tekisi kyllä nopeasti itsekkin jos yhtään osaisi ommella. :)

   Poista