Ekat välikausivaatteet käytössä

Tänään sain pukea Islalle ensimmäisen kerran tälle keväälle välikausivaatetta päälle aamupäivällä ulkoillessamme, iltapäivällä nyt täälläkin on jo ihan selvät välikausivaatekelit mutta aamupäivisin on ollut vielä suht viileää.


Islalle pääsi päälleen Po.pin kuorihaalari irroitettavalla fleecevuorella, haalari tuntuu vielä juuri ja juuri mahtuvan ainankin tuon fleecevuoren kanssa, toivottavasti nyt vielä edes kuukauden tai pari mahtuisi niin sitten ei tarvitsekkaan enää haalaria pukea ja syksylle voi katsella isompaa kokoa.


Kuriksetkin pääsivät päälle tänään, kurahousut hankin Islalle ihan prismasta jotkut halvat yksiväriset koska kulutus ei ole niin kovaaa ja käyttö satunnaista omassa pihassamme niin niihin en viitsinyt panostaa.
Kumppareina on tietysti Crocsit, nämä ovat jo luottokumpparit Pinjalla joten oli selvää, että hankin Islalle myös Crocsin kumpparit ja kovinhan tuo on kumppareistaan tykännyt, sisälläkin näitä on pitänyt sovitella ja kopistella menemään kumpparit jaloissa. :)


Asusteet olivat vielä ainankin aamun kylmässä tuulessa talviversioita, nyt iltapäivällä voisikin jo hyvin ohuempaa pipoa ja hanskoja laittaa mutta aamulla ei vielä uskaltanut.

Vaikka kaupungissa onkin aivan kuivaa ja lumetontakin jo suurimmaksi osaksi niin meillä täällä maalla on vielä reilusti lunta ja tiet sekä piha muistuttaa enemmänkin luistinrataa, ulkoilu jäikin Islan kanssa aika lyhyeksi kun raukka ei meinannut pystyssä pysyä metriäkään ja toki aina piti siellä jäätiköllä tepastella. :)

6 kommenttia

 1. Meillä mennään vielä toppapuvussa ja kuomat jalkaan.
  En ole edes etsinyt mitään Välikausihaalareita esiin.
  Kurahousut puuttuu kokonaan ja en tiedä tarvitseeko meidän yksi vuotias niitä ollenkaan kun ulkoillaan iltapäivisin usein vasta ja eipä tuo pieni kura haittaa, pesukoneet on keksitty niin sinne laitoin viimeksi myös likaisen toppapuvun :D
  Saappaita emme omista et niitä pitäisi katsella.
  Esikoisen trenetomit ( vai miten kirjoitetaan ) niin on jemmassa jossain.
  Niissä on vuori ettei tarvitse villasukkia ollenkaan.
  En vaan ole vielä löytänyt niitä, hyvässä jemmassa kun on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin pääosin toppapuvuissa mennään, Pinja erityisesti kun eskarissa aamupäivällä ulkoilevat ja Pinja ei jaksa pukea mitään välikerroksia vk-vaatteiden väliin.
   Mutta huomasin ainankin Islalla, että kun on vähänkin kosteampaa niin Islalla tulee haalarissa noissa kaksivetoketjullisissa vedet läpi vetoketjujen päistä siitä polven kohdilta ja kuomat jalassa on sukat aivan litimärät.
   Meillä ulkoillaan juuri aamupäivisin kun iltapäivällä on yleensä jo muuta menoa. :)

   Poista
 2. Meille pitäis olla tuloillaan tuollainen puku mutta kokoa isompana kuin teillä. Jospa olisi sopiva. Kurahousuja ei ole eikä toivottavasti tulekaan :D Ne on jotenkin niin ärsyttäviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meillä on 86cm tuo Islan po.pin kuorihaalari mutta on nyt aika sopiva, menee varmaan just tämän kevään kun ostin tuon jo viime syksynä eli käytettiin sitä jo viime syksykin. Isla ei kuitenkaan ole kuin ehkä juuri ja juuri 80cm niin eiköhän se tän muutaman kuukauden mahdu. Minä puen aina kurikset kun ne on niin helppo puhdistaa jos on yhtään kurasempaa ja märempää.

   Poista
 3. meille tuli samanväriset (ja samat..) saappaat ekaluokkalaiselle. oli kyllä nopsa toimitus! V kuulemma haluaa keltaiset tai siniset, mutta ainakin vielä on nopeampaa pukea vilkkuvat karvavuorisaappaat, kun ne vielä mahtuukin.

  VastaaPoista
 4. Meillä kans ulkoillaan välikausivaatteilla, kumppareilla, kurahousuilla ja kurarukkasilla (välillä on sadetakkikin ollut päällä). Kuravaatteet on kyllä paljon helpompi huuhdella puhtaiksi ulkoilun jälkeen kuin vk-vaatteet ja meidän piha on ainakin ihan hirveä kurakko.

  VastaaPoista