Uutta Gugguuta

Blogissa onkin nyt pieni tauko ollut, ihan perus arki vienyt mennessään kauniine ulkoilukeleineen.
 Minä kuten muutama muukin oli naputtelemassa viime viikon torstaina Gugguun verkkokaupassa uutuuksia.
Ajattelin jo, etten tilaa tästä Gugguun ekasta dropista vielä mitään, seuraavassa kun tulee kaikkia ihania trikoita mekkoineen, legginseineen, pipoineen jne. niin säästän ostokset sinne mutta kun nämä ihanat tulivat myyntiin upeine kuvineen niin en malttanut olla tilaamatta niitä harkitsemiani huppareita tytöille.


Pinja olikin jo turkoosista hupparista kuvan nähtyään sanonut tuota kovasti toivovan, tykkäsi niin kovasti väristä ja olihan se edelleen mieluisa väri käyttäjälleen kun hupparit eilen tulivat.


Pinjalle tilasin 140cm hupparin ja Pinja on nyt noin 125cm pitkä ja hiukan rotevarakenteinen.
Oikein nappikoko hänelle, hiukan reiluutta hihoissa ja helmassa niin, että mahtuu varmasti vielä ensi syksyäkin.


Islalle taas tuli nuden värinen huppari 92-koossa ja Islalla ei pituutta ole vasta kuin 76-77cm mutta leveydestä tässäkään ei mitenkään hirmuisesti tilaa jää.
Hihoja sai vielä kuitenkin kääntää kertaalleen eli luultavasti tämäkin on Islalle oikein hyvä koko myöhäisemmälle keväälle ja alkusyksyyn saakka.


Gugguut ovatkin nyt tosi kovassa suosiossa, turkoosien huppareiden eka erä myytiin kymmenessä minuutissa loppuun.
Enkä yhtään ihmettele suosiota, laatu on hyvää ja jälleenmyyntiarvo huikea.
Onhan se todella hieno juttu, että kotimainen merkki on näin suosittu, että se myydään hetkessä loppuun, selvästi kotimaista suunnittelua lastenvaatteissa arvostetaan nykyään, tuntuu, että monet kotimaiset pienemmät merkit ovat nyt nousussa, hieno juttu pienille yrittäjille, että heidän työtään arvostetaan ja tuotteet viedään käsistä.
 

 Seuraavasta dropista pakkosaada osastolle menevät kesäiset frillamekot ja legginsit. :)

16 kommenttia

 1. Ihanan väriset hupparit tytöillä :)

  VastaaPoista
 2. Nuo värit on kyl niin ihanat! Itse olin valitettavasti töissä, kun nämä myyntiin tulivat ja ilmanhan sitä jäätiin. Ehkä uuden erän saapuessa riittää meillekin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän niitä seuraavasta erästä riitä teillekkin, itse ainankin syksyllä sain kaiken haluamani Gugguulta vaikken mitään ollut kyttäämässä heti niiden saapuessa vaan aina lisäeristä ehdin nappaamaan mitä halusimme. :)

   Poista
 3. Suloiset tytöt ja hupparit on kyllä hyvännäköiset!

  VastaaPoista
 4. Mä jäin odottelemaan mekkoja, kun huppareita löytyy jo viime syksyltä. Meillä on ~74 cm tytöllä 80 cm huppari ja siinäkin vielä hyvin kasvunvaraa, eli saatte kyllä varmaan nauttia pitkään tuosta nudesta :) on kyllä ihana väri! Mä just tuota tai sitä korallia kyllä nuoremmalle himoitsem...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on Pinjalla jo yksi huppari viime syksyltä, Islalla ei ollut vielä ollenkaan omaansa. Toivottavasti tämä mahtuu mahdollisimman pitkään, väri on nimittäin niin ihana tässä nudessa, haluan samanlaisen itsellekkin. :)

   Poista
 5. Mä oisin tilannut tuon ihanan turkoosin, mutta enhän mä ikinä ole tarpeeksi nopea liikkeissäni. Hienoa kyllä, että kotimaiset pärjää näin mahtavan hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näitä lisää tuee, en tarkkaan muista mutta tuliko seuraavan dropin yhteydessä kuun vaihteessa. Me ollaan aina saatu kaikki mitä olen halunnutkin, enkä ole edes koskaan kytännyt erityisesti näiden ilmestymistä vaan seuraavista eristä saanut sitten. :)

   Poista
 6. Turkoosi olis aivan ihana :) Tuleekohan näitä huppareita enää lisää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee lisää, gugguun fb-sivujen mukaan kuukauden sisään eli etteköhän tekin omanne saa. :)

   Poista
 7. Tosi nätit <3 voi kun raaskisi ostaa omillekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä hieman kirpaisi kun molemmille osti nämä mutta perustelen sillä, että käyttöä tulee varmasti olemaan paljon, erityisesti Pinja käyttää näitä loppukeväästä ja alkusyksystä eskarissa ja syksyllä koulussa päällistakkina t-paidan päällä ja tosiaan kun reiluina nämä otin niin Islankin oma huppari mahtuu varmasti tämän koko vuoden Islalle. :) Meillä on ollut jonkinverran arkivaatteina Gugguuta ja ollaan pesty ja pidetty ja pyöritetty usein kuivausrummussa eikä ole menneet miksikään, edes trikoissa ei ole nukan nukkaa vaikka aina pesun jälkeen menevät kuivausrumpuun.

   Poista
 8. Meidän eskarilainen ei suostu pitämään huppareita harmi vaan..
  Nyt ei ole hupparin tarvetta, nyt pienemmällekään, ku pistaasi huppari tuli ostettua jo alesta ;)
  Nude väri ois ihana!

  SANNA S.

  VastaaPoista
 9. mä veikkaan että menee ensivuonnakin teille, hihat on aika reilut oloiset =)
  ihana värit, varsinkin tuo vaalea!
  /Kippuralla

  VastaaPoista