Toisenlainen sunnuntai

Tämä sunnuntai ei mennyt aivan suunitelmien mukaan eli vietimmekin aivan tavallisen sunnuntaipäivän kotona perheen kesken.
Minulla piti olla tänään Me&I kutsut mutta puoliltapäivin osa vieraista oli perunut ja lunta tuprutti kokoajan vain lisää, meidän piha oli aivan jumissa jo aamulla kun mies lähti viemään Pinjaa voimisteluun joten päätin, etten uskalla ottaa riskiä, että loputkin muutama vieras plus myyjä juuttuu autollaan meidän pihaan tai pihatiellemme.
Hiukan tietysti harmittaa kun ehdin aamulla jo pastasalaatin tehdä, onneksi en kuitenkaan hirveästi panostanut tarjoiluihin, ollaan jo nyt pulassa tuon salaatin kanssa kun sitä on aika paljon...


Nyt on kuitenkin ollut jääkaappi täynnä herkkuja ja siisti koti niin ollaan puuhailtu pihahommia, lumihommia meinaa on riittänyt ja Pinja on leikkinyt kivasti Islan kanssa.
Saimme eilen yläkertaan toisen vaatekaapin joten tyttöjen huone jaettiin valmiiksi, mielestäni ihan onnistunut jako kahdella vaatekaapilla ja yhdellä kahdeksanlokeroisella expeditillä, Pinjalle varsinkin syntyi aika hyvä oma soppinsa.
Nyt tietysti molemmat puolet tarvitsevat aika paljon sisustamista ja pientä hienosäätöä.
Isla ei vielä tuskin ihan hetkeen muuta yläkertaan nukkumaan ja totuushan on, ettei tuo nyt missään omassa huoneessaan vielä viihdy vaan parhaiten alakerrassa touhuten.


Oikein kiva ja rauhallinen sunnuntai tästä sitten tulikin vaikka toki kutsujen peruuntuminen harmitti aikalailla, olin niin varautunut näkemään vaatteet livenä ja sovittelemaan niitä, onneksi myyjän luo on mahdollista mennä suoraankin sovittelemaan jos ei nyt lähiaikoina kutsuja ilmaannu.
Minun täytyy harmikseni myöntää, että vaikka kutsujen pito onkin niin ihanaa niin kyllä tämä vaan on varsinkin minulle aika stressaavaa, jännään viimeiseen saakka tuleeko ketään kutsuille ja aikataulu meinaa pettää siivousten ja tarjoiltavien kanssa kun samalla Isla häärää jaloissani.
Tosi outo olo vain kun ei olekkaan niitä perinteisiä me&i kutsuja, minulla on ollut kutsut tosiaan joka kausi aina kauden alussa vuodesta 2009 saakka joten on hiukan outoa kun nyt ei kutsuja olekkaan.


Kuten ehkä olette huomanneetkin niin ulkoasu on kokenut blogissa muutoksen, saa antaa tästä ruusuja tai risuja sekä vinkata jos jokin ei toimi kunnolla. :)

Ei kommentteja