Picoilla samistellen

Tilasin molemmille tytöille kevääksi Mini Rodinin Picot samisteluun, siistimpään menoon ja kauppareissuille.
Ensin ajatuksissani oli tilata molemmille mustat mutta koska en ollut niin nopea näpyttelemään molemmille mustia takkeja niin mennään eri värisillä ja oikeastaan jopa kivempi näin, ihanilla asusteilla sain näistä hiukan erilaiset mutta kuitenkin samaa linjaa noudattavat, joo olen hurahtanut samisteluihin tyttöjen kanssa, vielä kun Pinjakin suostuu käyttämään samanlaisia kuin pikkusisko. :)


Näihin satuin sattumalta facebookista löytämään pipojentekijän jolla oli lähes samanlaista vaaleanpunaista kuin tuo persikkainen pico.
Ikiomasta tilasin molemmille tytöille mittojen ja väritoiveitteni mukaiset pipot, olen kyllä todella tyytyväinen, jälki on hyvää ja pipojen koot ovat juuri täydelliset molemmille, lisäksi toimitus oli nopeaa eikä hinnatkaan olleet näille hurjat.
Nämä ovat juuri sellaiset joita toivoinkin ja ajattelin takkien kanssa.


Islalle tilasin 80/86-kokoisen picon ja mielestäni koko on oikein nappi, ei liian reilu muttei vielä liian naftikaan vaan luultavammin menee koko kevään ja syksynkin Islalle.
Takin kanssa tilasin tänään Pompdeluxin rosen väriset ulkohousut.


Pinjan takki on kokoa 128/134, tämän kohdalla kokoa ei niinkään tarvinnut pähkäillä, tiesin, että tämä koko on varmasti Pinjalle oikein sopiva ja niin se onkin.


Pinjan takki on tilattu MiniQ:ta (saatu alennusta bloginäkyvyyteen) ja Islan takki Lilla Companysta.
Kotimaisissa verkkokaupoissa on näin malttamattomalle se hyvä puoli, että tuotteet tulevat muutamassa päivässä, nytkin molempien takit olivat parissa arkipäivässä noudettavissa lähipostista.

Näistä seteistä tulee kyllä varmasti kevään käytetyimmät setit, niin ihanat kyllä ovat!

26 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Niin ovatkin, nämä ovat meidän ainoat uudet setit tälle keväälle molemmille, Pinjalle mahtuu niin hyvin kaikki, ettei muita ole tarvinnut hankkia. :)

   Poista
 2. Ihanat! Minkä valmistajan pipo on kyseessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tullahan se sanottiinkin…

   Poista
  2. Joo tuossa tekstissä sen mainitsinkin eli valmistaja on Ikioman Siina jolle voi laittaa tuon facebook-sivujensa kautta viestiä. :)

   Poista
 3. Mikä ihmeen pico? Eiko se ole pipo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. takin malli ;) mini rodini pico takki

   Poista
  2. Pico on tosiaan tuon Mini Rodinin takkien malli, näistä takeista yleisestikin puhutaan yleensä pico takkeina. :)

   Poista
 4. Todella upeat samistelusetit!!! Lopputulos on paljon kivempi kuin samanvärisillä takeilla :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat setit! Samistelu on niin kivan näköistä ja juuri noin, ettei olla kuitenkaan ihan identtisesti pukeuduttu :) Todella kauniit nuo pipot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeastaan tosiaan parempikin näin, että eivät täysin identtiset ole vaan juuri näin eriväriset mutta mallit samat. :)

   Poista
 6. harmi ku meillä on jo liikakiin vaatetta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä kanssa. :D Pinjalle erityisesti on kertynyt vaatetta kun viime keväisetkin ulkovaatteet mahtuvat suurimmaksi osaksi. :)

   Poista
 7. Ihanat samistelusetit tytöille. ♥ Kyllä kelpaa. :)))

  VastaaPoista
 8. Meillekin on tulossa Ikiomalta pitsiruusukepipot meidän Mini A Turen takkien kaveriksi ja jotkut toisetkin pipot, kunhan saan päätettyä millaiset. :D
  Ihania kuvia tytöistä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on myös Mini A Turen takit joiden kanssa nämä sopivatkin myös tosi hyvin, molemmat takit ovat viime keväiset ja mahtuvat edelleen molemmille tytöille hyvin. :)

   Poista
 9. Tuo tämänkauden persikkainen Pico on kyllä ihana! Meillä ei vielä yhtään Picoa ole ollut. Viime syksynä vaiko keväällä meillä kävi kääntymässä se tummansininen, mutta ei sitten jäänyt. Tätä persikkaista joudun miettimään vielä uudestaan. Ja mustahan on aina tyylikäs, se menis myöhemmin myös pikkuvelillä. Kivat siis on ja hatut on kyl kun piste iin päälle! Ihanat tyttäret!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kyllä myös kovasti tästä väristä vaikka oli vähän arvoitus millainen on livenä mutta mielestäni oikein kaunis väri. Meillä on Pinjalla ollut viime syksynä alesta löytynyt keltaraidallinen Pico joka mahtuu edelleen Pinjalle, pääsi jo nyt ekoilla lämpimillä keleillä käyttöön automatkalle, jostain syystä Pinja tykkää tosi kovasti tuosta keltaisesta raidasta. :)

   Poista