Noshin kevättä SS15

En malta olla esittelemättä teille myös Noshin kevättä.
Noshista on pikkuhiljaa nousemassa yksi suosikkivaatemerkkimme muiden rinnalle, tällä hetkellä suosikkeina ovatkin juurikin kotimaiset vaatemerkit ja kovasti Noshin vaatteetkin ovat mieleeni ja laatu on vain niin loistavaa.

En kovin moneen tuotteeseen ennakkokuvien perusteella innostunut aikaisemmin mutta nyt uusimpiin paljastuksiin ihastuin aivan täysin, nuo perhoset erityisesti ovat niin ihania, menevät ihan pakkosaada osastolle, tuo hattu!! <3


Sitten on näitä jo vanhempia paljastuksia mallistosta, näistä ei kuvien perusteella noussut mikään muu ylitse muiden kuin tuo keltainen neuletakki, Pinjalla on se viime syksyn harmaa samanlainen ja on ollut Pinjan oma suosikkinsa neuleista, tosin itsehän tyttö sen valitsikin. :)


Nämä omput ovatkin jo tulleet myyntiin ja nämä ovatkin ihan kivoja, tykkään erityisesti tuosta hihattomasta pussimaisesta omppumekosta ja nämä slimmit housuthan mallien päällä ovat rock starit joita on tosi moni kyllä kehunut ja nämä ovat kuulema olleet myydyimpien listoilla syyskaudellakin, pitää varmaan meidänkin hankkia tälläiset testiin.


 Mitäs piditte näistä?

Nosh on kotimyynnin laajentuessa tuntunut kasvavan todella vauhdikkaasti ja vaatteet eivät ole enää sitä perinteistä retromaista vaatetta vaan seassa on paljon graafisia printtejä ja perus yksivärisiä vaatteita jollain kivalla yksityskohdalla.
Itse ihastuin viime syksyn malliston lisäyksiin jotka tulivat joulun alla, molemmille tytöille lähti silloin ilveksiä tilaukseen vaaleanpunaisena ja minulla sekä Pinjalla on mustat joggerit joissa toinen lahje raidallinen, itselleni m-kokoiselle meni tuo suurin koko noista, parhaillaan ovatkin jalassani. :)
Odotan jälleen innolla mitä herkkuja Nosh on säästänyt myöhemmälle kevääseen, kutsuille olen menossa jo nyt alkukaudesta mutta itse meinasin vielä kutsut pitää kunhan naistenvaatteet ilmestyy maalis-huhtikuun vaihteessa.

6 kommenttia

 1. Oon menossa ens sunnuntaina kutsuille. Perhoset ja neuletakki on myös meijän suosikit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä meen ensi lauantaina kutsuille, tosi kiva kun käyn vaan eka perjantaina katsastamassa pompit niin pitää varmaan silmälaput silmillä mennä näitä ihastelemaan. :)

   Poista
 2. Eikö kaikkia tuotteita ole saatavilla verkkokaupasta? En ainakaan löydä tuollaista keltaista neuletakkia, vain harmaana.

  T: Kaisla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohdin aivan oleellisen eli näitä ei ole siis vielä julkaistu muuta kuin nuo omput ja osa rockstareista eli suurinosa kevätmallistosta on vasta tulossa, julkaistaan siis ensi viikolla ja tulevat myöskin ensi viikon aikana verkkokauppaankin myyntiin, tarkkaa päivää ei oltu näköjään vielä annettu milloin nämä tulevat verkkokauppaan.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Tuo pehoslippapipo on ihan pakko saada ainankin Islalle, en tiedä sitten tykkääkö Pinja enää tuosta mallista. :)

   Poista