Viime päivien kuvia ja kirppisvinkkiä

Jes, Isla on nukkunut viime yöt ihan hyvin, yleensä viikonloppuna ihan takuuvarmasti nukkuu huonosti kun ei tarvitse aamulla herätä mihinkään mutta viimeyönäkin nukkui seitsemään saakka aamulla jolloin tankkasi maitoa eli siis koko yön nukkui heräämättä.
Toki nyt kun ääneen tämän sanon niin varmasti ensi yö valvotaan. :)


Päivät sitten mennäänkin yönkin edestä, Isla kiipeilee kaikkialle, levittää ihan kaiken, kiljuu ja raivoaa jos ei saa tahtoaan läpi, varsinainen täti tästäkin kasvamassa. :D
Islan ihana Molon haalari on nyt sitten lähes päivittäisessä käytössä, että ehtii vielä hetken tätä käyttää, tähän yhdistämäni Elodie Detailsin hattu sekin on ihan yhtä iso haalarin kanssa joten hattu varmaan mahtuu vielä ensi talvena vaikka supersöpö onkin.


Pinja pääsi viimein perjantaina parturiin ja hiuksia lyhennettiin tosiaan jonkin verran, nyt tuli tytöstä paljon isomman näköinen ja hiuksetkin tuntuvat paksummilta ja parempi kuntoisilta.
 Pinjalla on kuvissa muuten ihana Noshin ilvesmekko päällään, tilasin tämän saman kuosin bodyn Islalle ja Pinja ihastui tähän kuosiin myös todella kovasti ja halusi tämän mekkona myös itselleen.
Pinjan vaatemaku on kyllä selvästi kovin kirjava, kuviollinen ja värikäs, Pinja tykkää kovasti kirkkaista väreistä ja kuoseista, erityisesti kaikenlaiset eläinkuosit iskee Pinjaan.
Tyttö ihastui suunnattomasti viime kesän Mini Rodinin käärmekuosiin vihreänä ja onneksi satuin hänelle käytettynä trikoopipon tuolla kuosilla löytämäänkin.


Itse olen urakoinut kirppiskamojen kanssa viime päivät.
Eilen vein Kirpputori Silinteriin kasan tyttöjen pieniä vaatteita ja omia Boobin paitojani, tänään olen jatkanut penkomista ja vielä löytyi täydennettävää ensi viikolle aika roima kasa.
Edelleen saisi penkoa vielä kaappeja...
Ärsyttää tämä tavaran määrä, kaikki kaapit ja varastot ovat täynnä tavaraa, missään kaapissa ei vallitse siisteys kun vaatteita ja nyssäköitä ja pussukoita on niin hirveästi, jospa nyt saisin edes vähän vähemmälle joitakin kaapeista.
Tiedän kuitenkin, että kesälle ja keväälle tulee hankittua uusista mallistoista uusia vaatteita niin parempi tyhjentää jo entisestään tursuavia kaappeja nyt ihan reilulla kädellä ennen sitä.
Jos Jyväskylän suunnalla siis liikutte niin pöydästä numero 18 löytyy meidän tavaroitamme. :)

Mukavaa lauantai-iltaa!

8 kommenttia

 1. Miten mä en oo ollenkaan tajunnu että tekin ootte Jyväskylästä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tässähän me Jyväskylän kupeessa asustellaan ja Jyväskylässä tuli noin kuutisen vuotta asuttua eri puolella kaupunkia kunnes palattiin kotipaikkakunnallemme tähän reilu 20km päähän. :)

   Poista
 2. Hienoa Isla! Nyt vaan hyviä öitä paljon lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti nyt taas nukuttaisi jonkinaikaa hyvin, viime yönäkin heräsi vasta seitsemältä aamulla ja jatkoi vielä uniaan imetyksen jälkeen muutaman tunnin. :)

   Poista
 3. Kauniit hiukset, niin upeat luonnolliset raidatkin! Ja nätti on tuo ilveskuosikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinjalla on kyllä ihanan väriset hiukset, kovasti tuntuvat olevan tummumaan päin niin siksi varmaan ovatkin näin raidalliset tällä hetkellä. Islalla taas tuntuu olevan jo nyt paljon tummemmat hiukset kuin siskollaan. :)

   Poista
 4. Minkä kokoinen islan haalari on? :) just mietin että ostaisinko liamille molon haalarin tähän lopputalveen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on 86cm ja Isla on nyt noin 75cm pitkä. On vielä hiukan reilu ja alkutalven aivan liian reilu, nyt jo pystyy kuitenkin edes käyttämään tätä. :)

   Poista