Pompdelux SS15

Pompdeluxin uuden malliston kuvasto on ilmestynyt tänään ja pakkohan se oli heti mennä selaamaan läpi.
Todella ihania juttuja jälleen tytöille tiedossa, Pinjalle nämä eivät enää ole niinkään mieleen muuta kuin juhlavaatteiden osalta, Pinjan oma maku alkaa olemaan jo niin vahvasti kirkkaiden värejen ja hauskojen kuvioiden puolella mutta jotenkin Islalle nämä ovat aivan ihania, juurikin tuollaiselle pienelle taaperolle! <3Pientä ostoslistaa jo suunnittelin pääosin Islalle. Pinjalle hankin ehkä tuon tyllimekon sekä kuviollisen mekon kesän/kevään juhliin sekä kesälle kiva olisi tuo raidallinen maksimekko.
Islalle suunnittelin muutamia housuja, tyllimekkoa ja kuviollista juhlamekkoa sekä ehkä myös tyllihamettakin ja tietysti tummapohjaista uikkaria.

Kutsuja en nyt(kään) tule pitämään vaan suuntaan Evelinan avoimiin oviin jotka tosin on aika läpijuoksua, joudun tekemään aika tarkan ostoslistan valmiiksi ja nopeasti vilkaisemaan vaatteet läpi.
Pinjalla näköjään on nimittäin juuri tuohon aikaan voimisteluharkat joten minulle jää itse avoimiin aikaa ehkä puolisen tuntia etten myöhästy Pinjan hausta. :)

Koko mallisto on nähtävillä täällä.

Mitäs piditte?

6 kommenttia

 1. Onneksi tuo oma 2,5 vuotias ainakin toistaseks suostuu pukemaan mitä vaan :) Eli tältäkin kaudelta tilataan kaikenlaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin näin onneksi Islan kanssa vielä pitkään, Pinjalla on jo niin oma makunsa, onneksi olen aika hyvin oppinut nyt hänenkin makunsa niin osaan ostaa itsekkin hänelle vaatteita. Pinjan lempiväri on tällä hetkellä vihreä ja Pinja tykkää erityisesti Mini Rodinin, Noshin ja Molon kuoseista, yksivärisiä pitää vähän kakistellen. :)

   Poista
 2. mä rakastan noita kaikkia!
  arvaa meneekö omaisuus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa vaan miten täällä käy, varmasti joutuu tekemään useamman tilauksen kevään aikana. :D

   Poista
 3. Ihan kivoja vaatteita, mutta liikaa valinnanvaraa. :D Enemmän odotan Meandin uutta mallistoa. Sen kanssa tulee halvemmaksi, ku tykkään useimmiten vaan muutamasta malliston vaatteesta. Pompin kans mulla iskee runsausahistus. Kutsuilla vaan selaan rekkejä ja iiiisoa kuvastoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samal juttu, valinnanvaraa on kyllä liikaa ja varsinkin kun niin monet väreistä on tosi ihania, että tekisi mieli ostaa kaikki ja kutsut on tosiaan hankalia, sen takia teen yleensä hiukan jotain listaa etukäteen koska muuten en ehdi rekeiltä poimimaan kaikkia ihanuuksia. :)

   Poista