Mini A Ture SS15

Jatketaan vielä näitä omien suosikkimerkkieni uutuusmallistojen esittelyä.
Mini A Ture on yksi niistä suosikeistani, ihastuin malliston vaatteisiin Pinjan ollessa pienempi taapero ja tuon jälkeen meillä on sitten ollutkin oikeastaan joka talvi ja välikausi siistimmät vaatteet Mini A Turelta.
Nytkin on talvitakkina Mini A Turen musta pidempimallinen takki sekä housut ja keväälle mahtuu vielä molemmille ihanat vaaleanpunaiset välikausitakit ja Pinjalla tähän on vielä housutkin, näillä kelpaa mennä tyllihameiden ja mekkojen kanssa kaverisynttäreille kun takin mallitkin ovat niin pitkiä.

Tämäkin mallisto on merkille tyypillisesti klassinen ja hillitty sävyinen, muutamia väripilkkuja löytyy kuitenkin myös tästä mallistosta.


Islalla on juurikin tuollainen vaaleanpunainen ihana anorakkitakki, joka onnekseni vielä tuntui mahtuvan Islalle, jospa tämän kevään vielä menisi. :)


Nämä haalaritkin ovat tosi ihania ja klassisia sekä malli tosi kiva tässä pienten haalarissa mutta raaskisiko tälläistä laittaa kuraleikkeihin. :)

Sadevaatteita on myös merkillä aika laajasti, näistä saisi ainankin hempeäsävyisiä kuriksiakin jos niitä kaipaa.
Niin ja kurahaalareita kaipaaville, niitä löytyisi näköjään Mini a turelta, näihin on pakko perehtyä tarkemmin jos näitä jonnekkin kotimaiseen verkkokauppaan tulisi, tämä olisi niin loistava tuolle Islalle tähän meidän hiekkapihaan.


Lisäksi löytyy kivan mallisia välikausihousuja takkejen kanssa.
Pinjalla on sellaiset vyötärömalliset Mini A Turen välikausihousut mutta niitä en nyt huomannut vaan pelkästään näitä henkselimallisia, nuo tummansiniset hiukan houkuttelee yhdistettynä Islan vaaleanpunaiseen anorakkiin...Lisäksi löytyy tietysti laaja valikoima sisävaatteita myöskin hempeissä ja vaaleissa sävyissä.
Mini A Turen sukkikset ja sukat on muuten tosi hyviä, näitä pitäisi metsästää molemmille lisää isommissa kooissa, nämä kestää ja kestää ja kestää, jopa Pinjan kovan käytön ja kuivausrummunkin.

2 kommenttia

  1. Nämä on aika ihastuttavia näin uuden pienen tytön äidin silmin. ;) On meillä kyllä ollut Emililläkin näitä joskus muutama vuosi sitten ja tykkäsin kovasti.
    Mikä näissä on mitoitus nykyään, vastaako siis mielestäsi kokoaan vai onko reilu?
    Olivialle mietin nimittäin jos toppaa jo alesta ensi talveen jemmaisin, että ostaako 86cm vai 92cm jo.. Olivia on nyt jo 5,5kk iässä 69,5cm pitkä ja näyttää nyt kasvavan kuten isoveljensä. Olisi siinä tapauksessa ensi vuoden tammikuussa jo n.86cm pitkä.

    VastaaPoista
  2. Ratkiriemusta löytyy hyvä valikoima Mini A Turea ; )

    VastaaPoista