Me&I SS15

Jatketaan uusilla mallistoilla, tänään ilmestyi Me&I:n uusi mallisto joka tuskin kovin monelta on jäänyt huomiotta. :)
Kutsut pidän jälleen perinteisesti kauden alkuun, nyt meillä kutsuillaan tulevana sunnuntaina.
Valitettavasti olen kutsujen osalta ollut todella kahden vaiheilla, vielä eilen olin aika valmis perumaan koko kutsut kun ilmoittautuneita vieraita oli tulossa kaksi kappaletta ja en vain nyt jaksa muutamalle vieraalle järkätä kutsuja kun niissä kuitenkin on oma hommansa, nyt vieraita on tulossa neljä kappaletta, ei edelleenkään mitään suurta määrää mutta tuolle määrälle viitsii jo vähän leipoa ja tehdä sitä nurkkien jynssäystä jota en kuitenkaa osaa olla tekemättä.
Mutta valitettavasti joudun nyt vakavasti harkitsemaan jaksanko enää tulevina kausina pitää Me&I kutsuja kun kutsujen määrä omassa ystäväpiirissäni on lisääntynyt roimasti, viime kautena sain viisi kutsua Me&I kutsuille omien kutsujeni lisäksi ja nytkin niitä on jo kaksi ehtinyt tulemaan omien kutsujeni lisäksi joten enköhän mallistoa muuallakin näe jos nyt en itse jaksa kutsuja järjestää. :)

Mallisto ei tällä kertaa tuonut yhteenkään vaatteeseen mitään pakko saada fiilistä.
Paljon oli kuitenkin niitä ihan kivoja jotka mielelläni katsastan livenä.
Lastenvaatteissa oli muutamia ihan kivoja kuten nuo kissat, annan luultavasti Pinjan valita jonkun vaatteen itselleen ja voisin vannoa, että se on tämä turkoosi kissatunika/mekko.
Islalle harkitsen tuota vaaleanpunaista bodya ja mustia yogia.

Aikuistenmallisto oli hiukan pettymys mutten vielä tuomitse ennen kuin livenä näen.
Mustat perfect pantsit ja magic pantsit jo löytyy ennestään joten niitä en tarvitse lisää mutta yläosia hiukan odotinkin, ajattelin jotain näistä kuukauden päästä Helsingin reissulleni ilman lapsia mutten tainnut kuitenkaan löytää ainankaan kuvien perusteella sellaista yläosaa jota haen mustien farkkujen kanssa.
Mekot ovat kivoja ja samoin tuo raidallinen hame voisi olla kesäksi kiva, olen vaan tosi huono käyttämään mekkoja tai hameita muutoin kuin kuumina kesäpäivinä.
Collegemekkoa pitää kuitenkin sovitella josko se vaikka toimisikin joidenkin kuviollisten legginsien kanssa.

Tätä kirjoittaessani näköjään kutsujen vierasmäärä olikin pienentynyt kolmeen vieraaseen eli taas keikutaan siinä rajoilla viitsinkö kutsuja pitää mutta onneksi saan tilattua näitä vaikka suoraan myyjältäni tai sitten tuppaudun jollekkin kutsuille. :)

Löytyikö näistä teille suosikkia?

5 kommenttia

 1. Vähän pettymys mallisto oli väreiltään ja kuvioiltaan.. Kummallekin lapselle tilaan t-paidat ja toiselle mahdollisesti housut. Housuja pitäisi päästä livenä hypistelemään!

  Jos asuisit lähempänä, kirmaisin heti kutsuille! Mulla on vähän se ongelma, että lähipiirissä ei ole kovin montaa lastenvaatteista kiinnostunutta, joten kutsuja en viitsi pitää. Oon ollut elämässäni tasan kaks kertaa lastenvaatekutsuilla (esikoinen on 5v) :D pompin avoimet ovet on sen vuoksi kätevät, siellä on käytävä joka syksy ja kevät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on kyllä monia ystäviä jotka ovat lastenvaatteista ja me&i:ta kiinnostuneita mutta ainankin omassa kaveripiirissäni on tapahtunut ihan lähiaikoina se, että moni muukin on innostunut kutsuilemaan joten kutsuja on todella paljon ja erityisesti Me&I:n kutsuja niin kaikille ei riitä enää vieraita, tällä hetkellä alan vakaasti olemaan sitä mieltä, että tämä taisi olla nyt omalta osaltani tässä, kuitenkin varmasti valinnanvaraa riittää jatkossakin kutsuille käyntiin. :)

   Poista
 2. Mä kans ihastuin collegemekkoon ja sit farkkushortsit on kivat. Lastenvaatteista taas en löytänyt yhtään suosikkia (täällä on kans Me&I postaus tulossa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo farkkushortsit olivat kanssa kivat, molemmat vaan ovat sellaisia joita pitäisi päästä sovittamaan. :) Lastenvaatteista tuntuu, että löydän kokoajan vähemmän ja vähemmän mitään kivaa, tällä hetkellä jos en kutsuja pidä tilaan molemmille tytöille turkoosit kissamekot ja itselleni jotain, mustat yogat olivatkin emännänlahjana.

   Poista
 3. Mulla on kutsut ensi viikolla, katsotaan mitä tilattavaa löytyy. Mitään must have-juttuja ei kuvien perusteella ollut mutta yleensä nuo mallistot on livenä paremmat. Oletko ajatellut että pitäsit kaksi kutsua samalla? Itse yhdistän miikkareiden kutsuihin Leikkien-lelukutsut, vieraita kiinnostaa tällöin kutsut enemmän ja saa kaksi kärpästä yhdellä iskulla :)

  VastaaPoista