Liikunnallinen viikonloppu

Eilen viimein ehdimme käydä luistelemassa läheisellä jäällä jota tosin ei ollut kolattu mutta lunta ei vielä onneksi ollut kovin paljon aamusta.
Pinja on toivonut luistelemaan menoa jo jonkin aikaa mutta arkisin en pääse lähtemään Pinjan kanssa kuin vasta illalla jos en halua vahtia samalla myös Islaa joten pääsimme vasta eilen koko porukalla jäälle.
Olinpa itsekkin pitkästä aikaa monen vuoden tauon jälkeen luistimien päällä.
Pinjakin tuntui oppivan ihmeen nopeasti luistelun jujun, tokihan viime talvenakin ehti muutaman kerran luistimien päälle mutta kovin paljon ei ole koskaan luistellut, nyt kun joku aikuinen oli näyttämässä kuinka homma sujuu niin aika nopeasti Pinja hoksasi, että luistimilla ei kävellä vaan liutaan paremminkin.


Toinen haaveeni on hiihtämään pääseminen, huomasin tänään, että ihan meidän takapihalta on viimein ajettu nyt latukoneella latupohjille ladut, tietenkään ei valaistut joten hiihtämään menokin vaatii valosan ajan.
Nyt mies lähti hiihtämään Pinjan kanssa kun itse jäin vahtimaan Islan unta ja mitäpä muuta kuin siivoamaan ja pesemään pyykkiä...
Tämän päivän omat ulkoilut on kuitenkin jo hyvällä mallilla, aamulla vein Pinjan voimistelutreeneihin jonka jälkeen kävin kävelylenkillä ja tietysti kahvikupillisella sekä Islaa jouduin työntämään uneen aika pitkänkin aikaa joten nyt lepuuttelen jalkojani jonkin aikaa.


Lisäksi, että Pinja on päässyt viikonlopulla luistelemaan ja hiihtämään, hänellä on ollut viikonlopulla voimistelu"leiri" eli voimistelua eilen tunti ja vartti illasta sekä tänään aamusta sama juttu.
Eiköhän tänäänkin uni maita nopeasti tytöllä. :)


Mukavaa alkavaa viikkoa!
Meillä alkaa taas ensi viikolla kerhot, jippii, jotain toimintaa jälleen aamupäiviin Islan kanssa!

4 kommenttia

 1. Vitsi kun teiän pikkutyttö näyttää kasvavan silmissä! Mulla alko nyt äitiysloma ja mäkin ootan jo innolla että pääsis kerhoilemaan Minean kanssa, ja tietenkin myös että vauva syntyis jo :). Saa muuten meille tarjota näitä Islan unisex-tyylisiä vaatteita, toi haalarikin vois hyvin mennä ens talvena!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuo valitettavasti tuntuu tekevän vaikka itse pidän edelleen Islaa ihan äidin vauvana. :) Meille syntyi tytölle noin kuukausi sitten serkkutyttö joten valitettavasti Islan vanhoja vaatteita lupasin tarjota aina ensimmäisenä heille ennen kuin laitan muualle myyntiin, tosin tämä turkoosi haalari saattaa olla teille ensi talvena vielä reilukin, on nimittäin edelleen Islalle hiukan reilu, on 86cm ja sain vasta nyt tämän käyttöön loppu talveksi kun alkutalvesta oli aivan liian suuri.
   Tsemppiä viimeisille viikoille, todella nopeasti mennyt kyllä sinun raskaus, missä välissä sen puolivälin ehdit jo ohittaa. :D Koitetaan nähdä nyt vielä ennen kuin vauva syntyy. :)

   Poista
 2. Oi meilläkin oli pieni neiti käynyt eilen isin kanssa hiihtämässä. Jaksoi kuulemma 3 minuuttia, jonka jälkeen halusi sukset pois jalasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollaista suunnilleen se oli Pinjallakin tuon ikäisenä ja hermot meni kun ei saanut käännettyä suksia mutta hyvin tuo on siitä kehittynyt, oli isin kanssa hiihdellyt noin nelisen kilometriä ja hyvin oli jaksanut, ensi viikolla hiihtävätkin eskarissa joka päivä. :)

   Poista