Vuoden viimeinen

Isla on jo nukkunut tovin aikaa ja Pinja hakee sängyssään vielä unta ja katselee sängystään raketteja.
Meillä on kovin rauhallinen koti uusivuosi, herkutteluineen, raketteineen ja elokuvan katsomisineen.


Kulunut vuosi on ollut tavallisen arkinen ilman mitään elämäämme mullistavampaa.
Olemme asuneet nyt maalla reilu vuoden verran, tutustuneen naapureihin sekä alueeseen.
Pinja on aloittanut eskarin ja saanut roimasti uusia kavereita ja opetellut kulkemaan eskarimatkoja taksilla, lisäksi Pinja on aloittanut myös joukkuevoimistelun joka on vienyt meitä treeneihin kerran-kahdesti viikossa.
Minä olen ollut kotona Islan kanssa, elänyt vauvavuotta pikkuvauva ajasta hurmaavaan taaperoon. Vaikka kotona olo välillä on turhauttavaa ja tylsääkin aina samoine pyykkivuorineen jne. niin kulunut vuosi on silti kevyimmistä vuosistani aikoihin.


Tämän vuoden aikana olen saanut uusia ystäviä roimasti, tutustunut lähemmin vanhoihin ystäviini ja hoitanut sosiaalisia suhteitani kyläilyillä ja kerhoissa lasten kanssa.


Blogin kanssa ollaan menty enemmän hiljaisempaan suuntaan ja luultavasti tällä linjalla jatketaan jatkossakin, ilman stressiä blogin päivittämisestä, nyt tämä arki vie niin mennessään tällä hetkellä.
Joululomasta saamme nauttia vielä hiukan ensi viikolle ja olenkin yrittänyt tehdä kivoja juttuja Pinjan kanssa hänen lomallaan, eilen kävimme kahdestaan uimassa ja perjantaille suunnittelemme vielä Peukkulan retkeä molempien tyttöjen kanssa.


Uusi vuosi tuo tullessaan toivottavasti samaa rauhallista kotiarkea, Pinjan kuskaamisineen voimisteluharkkoihin ja syksyllä Pinjan aloittaessaan koulutaipalettaan, me toivottavasti saamme olla vielä ensi vuodenkin Islan kanssa kotosalla ja kuluttaa kerhoja sekä tavata ystäviä.


Ihanaa uutta vuotta!

1 kommentti