Tämän talven Ticketit

Saimme valita Ticketiltä tänäkin talvena meille ulkovaatteita testiin.
Olemmekin monena edellisvuonna saaneet Ticketiltä Pinjalle vaatteita testiin ja eipä vielä ole ollut vuotta, että olisi näistä huonoa sanottavaa ollut.
Tänä talvena valitsin myös Islalle haalarinsa ja Pinja sai valita itse omansa, ei mennyt ihan kuosi ja väritys äidin mieleen mutta pääasia, että käyttäjä tykkää.


Pinja valitsi itselleen kiiltäväpintaisen Baggie North haalarin joka meiltä löytyi viime talvenakin ja oli silloinkin Pinjan oma suosikkihaalarinsa.
Tämä samainen haalarihan on voittanut monena vuotena, myöskin tänä vuonna ruotsalaisen Best i test lasten ulkovaatetestit, tämä sai täydet kymmenen pistettä tänä vuonna, enkä kyllä ihmettele miksi.
Haalarin kiiltävä pinta on helppo puhdistaa ja materiaali on kestävää näin isommankin lapsen vilkkaissa ulkoleikeissä.
Haalari on helppo pukea ja lahkeet saa nopeasti paksumpienkin kenkien päälle lahkeissa olevien tarrojen ansiosta, Molon haalareiden lahkeista iso miinus tästä koska Pinja ei saa tiukkaa lahjetta itse eskarissa kenkänsä päälle.
Lisäksi tämä paksumpi North version haalari pitää kovemmillakin pakkasilla lämpöisenä, tulisi vaan niitä pakkasia mutta näin leudoilla keleillä Pinja ei ole silti haalarissa hikoillut.
Pinja halusi välttämättä tämän kirkkaan violetin värisen haalarin, ei ollut ihan äidin mieluisin mutta kunhan Pinja tykkää niin valitkoon mieluisansa värin, ajatuksissa on nimittäin säästää haalari vielä ensi talveksikin.
Koko kun tässä on 134 ja nyt noin 124cm Pinjan päällä oli vielä vähän reilu joten varmasti menee tällä pituuskasvulla ensi talvenakin.


Baggie haalarit eivät ole mitään slimmejä malliltaan joten nämä eivät ihan jokaisen ruumiinrakenteelle sovi mutta meillä ovat olleet useana vuonna aina tosi hyviä hiukan rotevammalle tytölle, ei ahdista mistään pukiessa ja haalarin saa vedettuä päälle ennätysnopeasti kun mistään ei kinnaa.


Islalle taas valikoin haalarinsa ihan kuosin mukaisesti ja Islalle tuli tämä ihanaakin ihanempi seeprakuosinen Snowbaggie.
Isla taas on meillä hiukan pienikokoisempi ja kasvaa hitusen miinuskäyrällä hitaammanlaisesti joten Islalle oikein sopiva koko oli koko 80 joka varmasti tulee mahtumaan koko talven.
Tämä seeprakuosinen haalari on useimmiten Islalla päällä, ihanan kuosin lisäksi tykkään notkeasta ja pehmoisesta materiaalista.
Meillä on toinen viime vuotinen mustapohjainen Ticketin kukkahaalari samassa koossa jossa materiaali on paljon jämäkämpää ja varmasti kestävämpääkin mutta itse tykkään vielä näin pienellä tuosta pehmoisuudesta ja notkeudesta jotta haalarissa on helppo liikkua ja nököttää rattaissa tai auton istuimessa.


Lupaan palata vielä talven lopussa siihen miten haalarit ovat meillä kestäneet ja kuinka tykättyjä ovat olleet.
Vielä kun saataisi sitä lunta ja kunnon talvi niin olisi haalareillakin hiukan pidempi käyttöaika.
Yhden miinuksen keksin Ticketin haalareista heti uutuuttaan, heijastimet näissä on edelleen todella huonot verrattuna esim. Molon haalareihin, heijastimia haalareihin saisi lisätä sinne tänne ja paljon enemmän.

*haalarit saatu yhteistyössä Ticket Outdoorilta

7 kommenttia

 1. Meillä oottaa tiketti kans talvipakkasia =))) Kivannököisiä haalareita teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä pääsi käyttöön jo ennen pakkasia varsinkin Islalla kun niin vähän liikkuu kuitenkin ulkona, että piti pukea paksusti päälle.

   Poista
 2. Mä hankin kans vielä ekaluokkalaiselle Baggie North -haalarin (koossa 128), kun ilmeisesti luokalla on useampikin haalarin kannattaja ja sellaista tyttö itse toivoi. Haalari otetaan käyttöön vasta sitten, kun maassa on lunta :D Ticketin toppavaatteita on käytössä ja on ollut käytössä ennenkin, mutta Baggie on meillä ensimmäinen laatuaan. Yllättävän notkea haalari siihen nähden, miten lämmin sen luvataan olevan.

  Tsemppiä testeihin ja kiva kuulla teidän kokemuksia myöhemmin! Toivottavasti saadaan kunnon testikelit pian kehiin. Samaa mieltä olen tuosta, että Ticketin ulkovaatteissa saisi olla kyllä laadukkaita heijastimia enemmän. Tosi tärkeä asia täällä pimeässä pohjolassa -erityisesti koululaiselle, joka kulkee jo lähiympäristössä yksinäänkin ja kiinnitettävät heijastimet eivät oikein tahdo pysyä montaa päivää mukana, kun hukkuvat johonkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kuulin myös, että ekaluokkalaisilla on vielä todella usealla haalari käytössä joten ehkä jemmataan tämä ensi talveksi vielä Pinjalle, meillä on ollut Baggie haalareita parina talvena ennenkin ja olen kyllä tykännyt kovasti haalarista ja materiaalista.
   Nythän sitä lunta ainankin täällä on tosi paljon, toivottavasti nyt pysyisi jonkin aikaa edes maassakin eikä sulaisi ihan heti pois, Pinja kävi nimittäin jo hiihtelemässäkin pihassa. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin onkin, yritin Pinjallekkin seeprahaalaria myydä muttei lämmennyt...

   Poista
 4. Meilläkin on toista talvea Ticketit käytössä ja pelkkää hyvää kokemusta on! Tuo seeprahaalari on niin ihana!! Voisin sen jemmaan ensi vuotta varten tilata, mutta harmillisesti näyttää siltä, että yhden vetskarin mallissa ei ole noita ihania vaaleanpunaisia vetskareita, mitkä tekee tuosta erityisen ihanan :)

  VastaaPoista