Noshia äidin päällä

Noshin kotikutsuistani on kohta kuukauden verran.
Tilasin tuolloin aika laajasti vaatteita itselleni, ihastuin todella niin moneen naistenvaatteeseen.


Ehkä käytetyimmäksi setiksi itselleni on muodostunut vaaleanpohjainen raitatunika sekä kuviolliset legginsit, välillä tuntuu, ettei muita yläosia päälläni olekkaan kuin tuo raidallinen tunika.
Legginsit olen myyjän ohjeen mukaisesti pessyt valkopyykissä ja kuivannut narulla, kuivasrummulta ajattelin nämä säästää kun pinta on kuitenkin painettua jolloin valkoinen nukka saattaisi puskea kankaasta helpommin läpi, nyt näin ei ole päässyt käymään.
Raidallinen tunikani taas on käynyt jo usein kuivausrummun kautta ja on edelleen kuin uusi.
Tunika sekä legginsit ovat molemmat minulla M-kokoa.


Sitten nämä yllättäjät joihin ihastuinkin kutsuilla, tämä vetoketjutunika sekä Biker housut.
Molempia on käytetty, pesty ja käytetty jo usein ja lopputulos on sama kuin edellisessäkin asussa, edelleen kuivausrummustakin huolimatta kuin uusia.
Biker housuja en ole aina raaskinut rumpuun laittaa mutta viime pesukerralla ne sinne nakkasin jotta karvat irtoaisivat paremmin housuista, housujen miinukseksi joudun sanomaan tuon karvojen ja pölyn herkän tarttumisen erityisesti näin kissaperheessä.
Nämä housut istuvat minulle paljon paremmin kuin Me&I:n vastaavat perfect pantsit ja jos siistimmät mustat housut haluan jalkaani valitsen nämä Bikerit.
Kuviollinen tunika sopii täydellisesti housujen kanssa sekä on tälläinen perus arkitunika hiukan siistimpään menoon, kerhoihin, kaupungille jne. kotiäidille.
Näitä siistimpiä ei imetysvaatteita kun kaappini suorastaan huutaa.
Säästelin monia ihania Me&I:n tunikoitani kun pääsen niitä jälleen imetyksen vähennyttyä käyttämään mutta kävikin niin, ettei ne enää oikein miellytäkkään silmääni.
Nyt lemppareitani on kivat yksiväriset trikootunikat ja kuviolliset legginsit.


Iso tilaushan meille Noshilta tuli ja kaikkia vaatteita on käytetty todella paljon jo.
Lupaan pian tehdä myös postausta tämän jatkoksi lasten vaatteista.

Mukavaa itsenäisyyspäivää!
Itsellä olisi tiedossa illasta sitä äidin vapaa-aikaa, saa nähä vaan nukahdanko autoon jo menomatkalla, meillä oli taas viime yö tosi huono, oikeestaan koko viikon unet ovat todella huonoja ja alkaa univelka verottaa, päässä sumisee jo valmiiks ilman yhtää tippaakaan alkoholia, no jospa ensi viikolla olisi paremmat unet tiedossa...

7 kommenttia

 1. Itse en (enää) ihan hirveästi retrokuoseista tykkää. Mutta nuo leggarit on älyttömän hienot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla kanssa on vähän retroähky, jotkut kuosit itkee mutta ei enää niin moni, nuo leggarit on ihan oma suosikkini alaosistani. :)

   Poista
 2. Tosi kivannäköinen tuo raidallinen tunika. Itse vierastan näitten lastenvaatemerkkien äiti-mallistoja, mutta Noshilla vaikuttaa olevan ihan kivoja kuoseja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on myös tosi ihana päälläkin. :) Minä taas tykkään kovasti useiden lastenvaatemerkkien äiti-mallistoista, monet vaatteet kolahtavat minulle ja samalla kun ostelee lapsille uusia vaatteita voi katsoa itselleenkin, olen nimittäin tosi laiska katselemaan erikseen itselleni vaatteita. :)

   Poista
 3. Leggarit ja harmaa raitapaita näyttää tosi kivoilta! Jotenkin sivuuttanut kokonaan tämän Noshin naistenmalliston, vaikka siellähän näyttää olevan kivoja vaatteita :)

  VastaaPoista