Meidän mammakahvit


Viikon kohokohta on, jos ehditään meidän torstain mammaringin kahvitukselle iltapäivästä!
Tänään oli taas oma kahvitusvuoroni pitkän tauon jälkeen, vaikka ideana ei ole kodin jynssääminen niin siltihän sitä taas piti paniikissa viime hetkellä kerätä vielä roskia nurkista.


Meillä on pieni äitiporukka jotka sopivat facebookin ryhmän kautta kahvitteluista aina vuorollaan eri äidin kotona, ryhmään ollaan liitytty pääosin entuudestaan tuttujen ystävien välityksellä ja sitä kautta sitten lähdetty rohkeasti tutustumaan uusiin kasvoihin.


Pääosin meitä on kerrallaan aina paikalla noin viitisen äitiä, joskus vähemmän ja joskus enemmän, sekä tietysti kaikkien lapset joten vilinää todella riittää ja äidit koittavat höpötellä kahvipöydässä metelin ylitse.
On niin ihanaa päästä vaihtamaan kuulumisia muiden äitien kanssa ja vaikka uusiakin on tullut mukaan niin jokaisen uudenkin äidin kanssa on päässyt alusta asti aina hyvin juttuun, kait me ollaan sitten pohjimmiltaan samantyylisiä hölösuita ja kuumana keskustelun aiheena onkin ihanat, kamalat lapsemme sekä miehistä nalkutus ja sisustus sekä muu perushömppä, kovin syvällistä nyt ei siinä desibelejä rikkovassa melussa pystykkään keskustelemaan.Tämä on niin loistava tilaisuus tutustua paremmin muihin kotiäiteihin ja heidän lapsiinsa, vaikka osaa näkeekin kerhoissa niin siellä ei ehdi kuitenkaan niin hyvin jutustelemaan jokaisen äidin kanssa, tällä tavoin kun tullaan jonkun kotiin ja ollaan saman kahvipöydän ääressä tulee varmasti jokaisen kanssa kuulumiset vaihdettua.


Muutenkin näin kotiäitinä nämä sosiaaliset tapaamiset äitiystävien kanssa ovat suunnaton voimavara arjessa, taas tänään kahvittelujen jälkeen tuntui niin iloiselta ja virkeältä.
Olen niin onnellinen, että muutimme juuri tänne pikkupaikkakunnalle ja tutustuin näihin ihaniin naisiin.
Tällä tavoin olen saanut ympärilleni ihanan kotiäitiporukan joihin voi pitää yhteyttä muulloinkin kuin pelkästään kerhossa tavatessamme, ylihuomenna onkin tiedossa ihana ilta kahden äidin kanssa, pääsemme ottamaan pienen irtioton arjesta ja suuntaamme kaupungille iltasella syömään ja rupattelemaan ilman lapsia.

Tänään paikallislehti kävi tekemässä myös kahvitteluistamme juttua ja tästä sainkin idean myös kertoa tänne blogiinikin tästä meidän ihanasta viikottaisesta tapaamisestamme.


Kiitos teille ihanat naiset lapsineen, kyllä teidän seuranne avullanne jaksaa taas painaa viikon eteenpäin! <3

2 kommenttia

  1. Tosi kiva että löytynyt tuommoinen mammaporukka! :) itsekkin kotiäitinä välillä turhautuu kun aikuiskontaktit välillä vähissä, varsinkin kun juuri muutettu uudelle asuinalueelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tämmöinen porukka on niin loistava oman mielenterveydenkin kannalta, me kanssa muutettiin vuosi sitten uudelle paikkakunnalle ja jäin heti Islan kanssa kotiin, joten niitä muista kotiäitejä piti kyllä etsiskellä alkuun erityisesti. :)

      Poista