Lunta, lunta, lunta!

Kuten varmaan laajasti muuallakin päin suomea on tullut lähipäivinä reilusti lunta.
Pinja on nauttinutkin lumesta lähes joka päivä, eilen testattiin jo suksia ja mäkeä on käyty laskemassa useasti.
Meillä oli vasta tänään aamulla pieni ulkoiluhetki Islan kanssa kun Pinja oli voimistelussa.


Isla hoksasi aika pian tämän lumen jutun, sitäkin voi syödä kun nyt ei ole enää hiekkaa jota syödä, huoh...
Puistoilutkin vähenivät meillä syksyllä juuri sen vuoksi, että Isla makasi nenä kiinni hiekassa ja söi sitä, nyt sama juttu sitten lumen kanssa. :)


Lumessa kävely olikin ihan toinen juttu, se ei oikein sujunut, aina edessä oli joku lumipaakku ja Isla pyllähti naamalleen ja josta mieleen muistuikin tämä herkullinen valkoinen aine jota on kaikkialla ympärillä. :)

Valitettavasti kovin ei uskalla hihkua lumen pysyvyydestä, vaikka sitä onkin nyt aika reilusti niin tiedä sitten kuinka pysyvää tämä vielä onkaan, ensi viikon sääennusteet ovat vähän siinä ja siinä, saattaa maa pysyäkkin valkoisena tai sitten ei.


Pinjalla alkaa viimeinen eskariviikko syyslukukautta ja sitten päästään ansaitulle lomalle!
Ensi viikkokin on jo suht kevyt, voimistelua on vielä tiistaina mutta muuten mitään isompia menoja ei enää ensi viikollekkaan ole.
Huomenna meinaan tehdä muutamat pienet täsmäostot mitä vielä joululahjoista uupuu, enää pieniä juttuja ja pieniä lisäyksiä.

Pinjan suuri toive on, että äiti tekisi piparkakkutalon, apua, en ole koskaan tehnyt kun voin suoraan sanoa, ettei ole hirveästi näillä hermoilla houkutellut puuhaan ryhtyä mutta ehkä se on kokeiltava kerta lapsi niin sitä toivoo... :)

4 kommenttia

 1. Voi mikä ihana lumensyöjä 😃 Ja voi kunpa mekin tänne rannikolle saatais lunta! Tänä vuonna se jää kait haaveeksi mutta jospa ensi vuoden puolella..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille on nyt tullut kyllä tosi kivasti lunta, nytkin parhaillaan satelee lisää, toivon niin, että pysyisi nyt vähän pidempään maassa ja joulunajankin. :)

   Poista
 2. Moikka ! Osaatko arvioida noita Islan haalareita eli onko ticket vai mini a ture notkeampi liikkuessa? Ja onko lahkeen ja hihansuut kireät? Tähän asti olen miettinyt Molon pyxis haalaria mutta siitä ei löydy oikein kivoja värejä. Ensi talveksi jemmaan pitäisi joku hankkia aleista..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ticketin seeprakuosi on selvästi notkeampi materiaaliltaan mutta taas Ticketin mustapohjainen kukkakuosillinen viime talvinen haalari on hiukan jäykempää materiaalia joka on ihan samanlainen notkeudeltaan kuin mini a ture. Mutta hyvin tuntuu kaikissa Isla liikkuvan.
   Mini a turen haalarissa on hihansuissa nuo resorit jotka vähän tekee hihansuista kireämmät mutta minä en ole kummankaan merkin haalareissa hihan ja lahkeensuissa kireyttä huomannut mitenkään hankaloittavasti.
   Meillä on myös Molon turkoosi viime vuotinen Pyxis haalari mutta haalari oli vielä Islalle niin iso, että on edelleen korkkaamattomana jemmassa. Nyt tilasin Islalle jokin aika sitten 92cm Pyxiksen ensi talveksi kun oli niin hyvällä alella. :)

   Poista