Joulupaketit mielessä

Minulta on jo hyvän tovin kyselty tyttöjen joululahjatoiveita, enkä ole oikein osannut siihen hätään miettiä mitään.
Nyt Pinja kirjoitti eilen pukille ja kyllä oli niin innoissaan kun tonttu oli kirjeen käynyt ottamassa pihalyhdystä ja kirjoittanut vielä Pinjalle kiitos viestin. :)

Pinjan toivelista on lyhyt, Pinja ei toivo mitään isoja juttuja.
Tärkeimmän mitä toivoo on meikkauspää ja Inkan Aarre peli mutta koska näistä kahdesta ei ihan kaikille mummoille, kummeille jne. saada toiveita täyteltyä niin keksin jotain täydennystä.
Uusi Frozen dvd voisi kovasti ilostuttaa tyttöä jos sellainen paketista löytyisi sekä ehkä myös Frozen sarjan uusi barbi miellyttäisi.
Lisäksi äidillä on ajatuksena pyytää lippuja Disney on ice esitykseen, jospa vaikka päästäisi Pinjan kanssa kahdestaan viettämään tyttöjen päivää yhdessä ja katsomaan esitystä.
Toki pehmeisiin vakiopaketteihin kuuluu uusi yöpaita joka onkin jo Po.pin yöasujen alesta ehditty tilaamaan muutama viikko sitten.

Isla on todella vaikea. Lahjatoiveita Islalta on kyselty jo tovin aikaa enkä meinaa keksiä mitään.
Itse olemme ostaneet Islalle tuon Wheely Bugin kun tuttavani oli myymässä heidän vanhaa hyväkuntoista Wheely Bugia pois niin päätin se ostaa Islalle joululahjaksi.
Yksi lelutoive Islalla voisi olla, tuollainen pienempikokoinen ja kevyempi vauvanukke.
Pinjan Baby Born nuket ovat aika raskaita kanneltavia tuollaiselle reilu 70cm:lle.
 Isla nimittäin tykkää kovasti vauvanukeista ja mielellään niitä "hoitaa".
Muuten täydennykseksi Islalle olen ajatellut tuota Aarrekidin pehmoa, uusia petivaatteita, ehkä myös jotain aterinsettiä...
Isla saa myös pehmeän pakettinsa eli uuden yöpaidan, Isla nukkuu edelleen Ruskovillan unipusseissa joten uusi yöpaita onkin tarpeenkin.
Lisäksi unohdin kuvakollaasista uudet kerhotossut, edelliset alkavat käymään pieneksi.

Omista aikuisten paketeista toivon käytännönjuttuja, akuutteja ja tarpeellisia.
Meidän tyynyt ovat jälleen ihan finaalissa, koskaan en raaski ostaa kunnollisia tyynyjä ja eihän ne halpistyynyt kestä hyvänä edes vuottakaan.
Mies erityisesti valittaa jo kovasti omasta tyynystään ja tekee siitä ties mitä myttyjä yöksi.
Toinen tarve on uusi paistinpannu ja puurokattila, edelliset ovat jo aika vanhoja ja huonoja, ihan oikeastaan roskista vailla, ruoat tarttuvat kiinni ja pinnoitteet ovat kuluneet.
Äidin hartaisiin hömppätoiveisiin taas kuuluu Marimekon kaunis teekannu ja Iittalan valkeita kivituikkuja uunin reunalle.
Miehelle voisin taas esittää toiveena vapaapäivän, päivä yksin kotona ilman lapsia, se voittaisi jokaisen Iittalan kivituikun tai Marimekon kannun vaikka toki nuokin kivoja ovat. :)


Joko teillä on joululahjahankinnat hyvällä mallilla?
Minä olen tosi tyytyväinen tämän hetken lahjatilanteeseen, olen hankkinut jo lähes kaikki lahjat pienempiä lahjoja lukuunottamatta, onkin tosi kiva kun tiedän, ettei tarvitse kiireessä juosta etsimässä lahjoja vaan kaikki alkaa olemaan jo siltä osin valmiina ja voin keskittyä joulunodotukseen.

11 kommenttia

 1. ollaan vähän jo osteltu,eskarilainen sai kauan toivoman tabletin joulupukin pussiin kun vanha hajosi ja tyttö itkenyt uutta jo jonkin aikaa.
  Isompi toivoi vain rahaa ja höpöttää koko ajan että tuohan se pukki varmasti rahaa,alkaa olemaan siinä iässä että raha on tärkeämpää kun ne lahjat,voi sitten ostaa mieluista tavaraa/vaatetta itse :)
  Itse en toivo mitään,emme tarvitse oikeastaan mitään sen kummempaa ja varmaan saammekin rahaa niin sillä sitten jotain jos tarvitsee tai säästöön.
  Vuoden ikäiselle en osta mitään kun ei se ymmärrä oikein vielä ja saa sukulaisilta kuitenkin jotakin.
  Leluja on ja kaikkea muutakin.

  Yhden lahjan ostin keräykseen eli tuohon että menee jollekkin lapselle joka ei välttämättä muuten saa mitään lahjaa.
  Minusta se on hyvä idea,antaa toisille myös jotakin ja ilostuttaa jotakin tyttöä/poikaa joka muuten ei mitään saisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei vielä Pinja ole tablettien päälle ymmärtänyt mitään, tuo Inkan Aarre peli on hänelle suuri toiveensa. :) Islalle ei itse ostettu muuta kuin tuo Wheely Bug sekä jonkun pehmeän paketin mutta muuten toiveet saan heitellä kummeille ja mummoille kun kuitenkin haluavat jotain aina ostaa niin on edes toiveet valmiina. :)

   Minä olen joka joulu myöskin hankkinut jonkun keräyslahjan tai vienyt joulupataan leluja, pitää muistaa jälleen Pinjalle, että lahjoittaa leluistaan joitain joulupataan tänäkin vuonna. :)

   Poista
 2. Minä aloitin lokakuussa jo lahjojen hamstrauksen ja nyt on kaikki lahjat hankittu. Stressaan helposti nii tiedän ettei kannata ajaa itteään viimetipassa "ahtaalle" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ei kovin montaa lahjaa ole onneksi hankittavina joten lahjat on nopeasti hankittu. Nyt on vielä kummien lahjat hankkimatta joista tosin minulla on jo idea valmiina, toteutus vaan puuttuu. :)

   Poista
 3. Mä en ties koska ehdin edes miettiin lahjoja. Tajusin just että minin synttärit oli 2vk sitten ja meiltä ei vieläkään ole hänelle mitään lahjaa.

  Itselle ei keksi mitään, kameran objektiivi ja vaatteet olis kivoja mutta en sit kuitenkaan toivo mitään :D

  Pojille pitäis jotain kehittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun oli pakko miettiä kun kyselyitä lahjoista alkoi satelemaan kokoajan. :)
   Kamerna objektiivi kyllä olisi myös hyvä lahjatoive, jotain valovoimaisempaa ja terävämpää, tosin en tiedä auttaako sekään tähän pimeyteen...

   Poista
 4. Paistipannuissa voin ehdottomasti suositella niitä ostostv:n keraamisia pannuja. Ehdottomasti hintansa arvoiset! Ja muistakaa, että vanhat teflonpannut on ongelmajätettä :)

  Mulla myös löi tyhjää Elsin joululahjojen osalta ja tulasin sitten vuoden päähän talvelle Pikku Minean alesta Wheatin mekon ja Lidlistä löysin puisen nuppipalapelin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas olen kuullut juuri noista ostostv:n pannuista, etteivät olekkaan olleet niin hyviä, meillä luotetaan hackmaniin pannuissa, vanhatkin on hackmanit. :)

   Poista
  2. ^^ meillä oli sellainen, missä on vihreä ulkopinta.. no aika nopsaan meni huonoksi =) nyt tuli sitten ekaa kertaa testiin ikean kehuttu pannu, nyt kesästä saakka ollut käytössä.

   Poista
 5. meillä ekaluokkalainen toivoi lahjaksi lego friendsejä, jotain palapeliä/lautapeliä, askartelujuttuja ja helmiä, pet shoppeja, ja sitten aattelin vielä jonkin kirjan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kyselin myös eikö Pinja toivo legoja tai pet shoppeja mutta ei kuulema kun hänellä on niitä niin paljon, joka on kyllä aivan totta. :) Askartelujuttuja ei luojan kiitos toivo, synttärilahjaksi sai niitä aika paljon ja arvaahan sen, että ne on levällään huoneessa joka toinen päivä, Islan vaipasta on kakan mukana löytynyt jo varmaan viidesti pieniä puuhelmiä jotka on oho hups, vähän levähtänyt ympäri lattioita ja Isla on ne heti imuroimassa suuhunsa. :D

   Poista