Joulun päivät

Piti kirjoitella joulujuttuja jo enenn joulua tänne blogin puolelle mutta niin vaan päivät olivat ennen aattoa aika vilinää kun piti toimia pukin apurina sekä hoidella viime hetken juttuja.
Emme olleet jouluna kotona pahemmin vaan aattona menimme miehen vanhemmille iltapäivästä syömään ja odottamaan pukkia.
Joulupäiväksi lähdimme taas yökylään omille vanhemmilleni josta tulimme vasta tänään pois.


Joulu on ollut siis oikein rentouttava ja leppoisa koska olemme saaneet mennä aina valmiisiin pöytiin ja kotonakaan ei ole tarvinnut puunata tms. kun olemme olleet poissa.
Tälläiseen rauhalliseen sukulaisten ja perheen keskeiseen yhdessäoloon on mukava päättää vuosi joka on ollut aika kiireinen.


Lapset nauttivat toki joulusta aivan erilailla, erityisesti Pinja, se jännitys lahjoista ja pukin tulosta oli niin mieluisaa lapselle.
Pinja sai parit Lego paketit joiden seurassa viihtyikin aika pitkiä aikoja, meikkipään, poneja sekä Inkan Aarre pelin ja monta pehmeää pakettia.
Isla sai Wheely Bug hiiren, kaksi pientä vauvanukkea, Dubloja ja niitä pehmeitä paketteja.
Me saimme miehen kanssa uuden paistinpannun sekä ne pitkään toivomamme Tempurin tyynyt, hyvästi niskakivut.


Isla pääsi tänään ensimmäistä kertaa pulkkamäkeenkin, ihanaa kun Pinja jaksaa touhuta Islan kanssa nyt kotona ollessaan, nytkin oli ensitöikseen laskettamassa pikkusiskoa mäessä.


Huomenna on vielä tiedossa minulle vapaa-aikaa ja hiukan jännitystäkin, meillä on huomenna peruskoulun kolmen luokkamme yhteinen luokkakokous, ihanaa päästä näin joulun jälkeen vähän myös kodin ulkopuolelle ilman lapsia sekä jännittävää nähdä vanhoja luokkalaisiaan joita ei kaikkia ole välttämättä sitten peruskoulun jälkeen pahemmin nähnytkään.
Lisäjännitystä tuo se, että mies nukuttaa huomenna Islan, jaiks, Islan nukutus on ollut pääosin vain minulla kun Isla nukahtaa rinnalle, tosin nyt viime iltoina ei olekkaan nukahtanut enää iltaimetykselle vaan vasta lopulta sänkyynsä hetken siellä huudettuaan joten toiveissa on, että huomennakin nukahtaa pikku huudon jälkeen sänkyynsä.

Toivottavasti teilläkin on ollut rentouttava ja mukava joulun aika!

9 kommenttia

 1. Kivoja kuvia niin samannäköisistä tytöistä! Mukavaa vapaailtaa! Sellaisesta täälläkin haaveillaan... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kävinkin juuri lukemassa blogistasi vapaaillan haaveista, suosittelen toteuttamaan, kummasti virkistää nimittäin. :)
   Minähän olin viikko sittenkin menossa, tosin vasta silloin kun olin ensin nukuttanut Islan, ystäväni järjesti pikkujoulut ja vaikka olinkin Islan valvottamisen jälkeen aivan kuoleman väsynyt niin kyllä sitä kummasti vaan virkistyi kun pakotti vain itsensä lähtemään, meni samoihin univelkoihin valvomiset. :D

   Poista
 2. Meilläkin Elsin pitää vähän huudella kainalossa ennen nukahtamista. Parin kk:n sisällä voisi kyllä ostaa hänelle oman sängyn :) mulla tiedossa myös ensi vkolla vähän omaa ulkoilua - niiiin kivaa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä Isla nukkuu makkarissamme omassa pinnasängyssään, toivottavasti olisikin nyt jokin vaihe ja rinnalle nukahtaminen jäisi itsestään pois, se on ainut asia joka nimittäin tässä imetyksessä tökkii. :) Voi kivaa, nauti, nyt kun pääsee jälleen vähän vapaammin lähtemään niin kyllä sen jälkeen on niin virkistynyt olo, että kannattaa kyllä lähteä jos vain vähänkään on siihen mahdollisuus, meillähän ei miehen kanssa yhteistä aikaa ole oikeestaan ikinä, olen tosi huono jättämään lapsia kellekkään muulle hoitoon niin käydään nyt erikseen omilla menoillamme kun toinen on kotona lasten kanssa. :)

   Poista
 3. Ihana tuo Pinjan ilme pakettia avatessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli varmaan joulun odotetuin lahja, oli aikamoiset riemunkiljahduksetkin pakettia avatessa. :)

   Poista
 4. ihanan tyytyväisen näköisiä lapsia :D Jo ilmeistä näkee, et oli ilmeisesti kiva joulu <3

  VastaaPoista
 5. Ihanat siskokset! :) Mulla on kans Tempur, ja pois en vaihda, se on ihana tyyny. :) Mukavia välipäiviä teille ja hauskaa luokkakokousta! :)

  VastaaPoista
 6. Osuukohan tämä kommentti sinulle vielä silmään... goooglailin kokemuksia wheely bugista, ja päädyin tänne. Mitä teillä tykättiin tuosta hiirulaisesta, onko siitä ollut iloa? (Lue: laitetaanko pukinkonttiin vai ei ;)) :)

  VastaaPoista