Parhain kypärämyssy

Onpahan taas vierähtänyt viime postauksesta, on ollut kaikenlaista puuhastelua viime päivät...
Piti kuitenkin tehdä ihan oma postauksensa ihan parhaimmista lasten merinovillaisista kypärämyssyistä joita tiedän.


Me ollaan Pinjalla kokeiltu monia erilaisia kypärämyssyjä, ei edes Ruskovillan kallis silkkimyssy ole voittanut ManyMonthsin merinovillaista kypärämyssyä.
Kypärämyssyn parhaimmistoon kuuluu pieni kuminauha niskassa jolloin kypärämyssy pysyy paikoillaan eikä pääse pyörimään päässä, eniten kypärämyssyissä ärsyttää juuri se, että ne eivät pysy mitenkään kunnolla päässä kun päälle vedetään paksumpi pipo.
Tietysti muita ehdottomia ominaisuuksia on suojaisuus nyt erityisesti Islalla huomaa kuinka pitkälle selkään ja rintaan kypärämyssy ulottuu suojaamaan, tämähän on Islan päiväunipipona päivittäin.


Pinja taas on käyttänyt näitä kypärämyssyjä jo vuosia, aina vain siirrytty kokoa suurempaan ja vaihdettu välillä väriä.
Nyt Pinjalla on ollut jo monta vuotta käytössä suurin koko ja mahtuu edelleen, tosin varmaan jo viimeistä talvea mutta luultavasti Pinjalla on muutenkin viimeinen talvi kun suostuu kypärämyssyä käyttämään.


Muitakin merkin villavaatteita meiltä löytyy mutta ei ole kypärämyssyn voittanutta.
Pinjalla on villalegginsit ja lapaset sekä Islalla tietysti villavaippahousuja jotka ovatkin parhaimmat villavaippahousut mitä meillä on ollut mutta muuten muut villavaatteet eivät näin korvaamattomia ole olleet kuin kypärämyssyt ovat.


Kaikki tuntuu tuntevan hyvänä lasten kypärämyssynä Ruskovillan mutta mielestäni Ruskovillan kypärämyssyt eivät ole niin hyviä mitä nämä ManyMonthsin myssyt ovat ja kovasti nämä ovatkin tuttaviltammekin saaneet kehuja, Islan viime vuotinen kypärämyssy lähti kehujen saattelemana tuttavaperheemme vauvalle ja kovasti sieltäkin heidän äidiltä sateli kehuja siitä kuinka hyvin kypärämyssy pysyi paikoillaan.


Nämä kuuluvat meillä ihan pakollisiin talvivarustuksiin lapsille, juuri Islalle ostin isomman koon tästä, tällä kertaa kauniina harmaana niin sopii monen haalarin kanssa.

Ovatko nämä teille tuttuja kypärämyssyjä vai luotetaanko teillä johonkin muuhun merkkiin?

13 kommenttia

 1. Mä oon sun kanssa samaa mieltä, nuo manymonthsin kypärämyssyt ovat yksinkertaisesti parhaat! Ruskovillat tulee tässä suhteessa kaukana perässä! :) Meiltä on löytynyt kans tuota pinkkiä ja ruskeaa. Kaunis on tuo harmaa väri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä yritin kokeilla kerran Pinjalle Ruskovillan myssyjä ja palasin näihin, ei ollut niin hyviä. :) Meillä on Pinjalla ollut myös ruskeaa ja tämä pinkki, Islalla oli viime talvena se kaunis vaaleanpunainen ja nyt tämä harmaa josta tykkään myös kovasti. :)

   Poista
 2. sama myssy vedettiin tänään päähän. ainakin 4v vanha jo, isosiskon peruja 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on Pinjan vanha myssy lähtenyt jo eteenpäin, Pinjalla onkin tämä oma pinkkinsä ollut jo muistaakseni aika monta vuotta, tämä menee varmasti Islalle jemmaan tämän talven jälkeen. :)

   Poista
  2. Meillä ei ekaluokkalainen enää käytä, niin meni suoraan 3 1/2vlle. Meillä on nyt viininpunainen, isoveljellä oli vihreä oranssilla kantilla ja Vllä oli vauvana joku väri mitä en muista.. 8)

   Poista
 3. kivan näköinen! :) meillä ollut vain Myllymuksujen ja Ruskovillan kypärämyssyjä, mutta tuota voisi harkita..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä testaamaan, se miinus vain näissä on, että kun kerran kokeilee ManyMonthsin kypärämyssyä niin sen jälkeen kaikki muut kypärämyssyt tuntuvat huonoilta. :)

   Poista
 4. Myllymuksuista tykkään ehkä vielä enemmän. Niissä neulos on sileää, eikä ribbimäistä kuten Manymonthsissa. Malli pysyy hyvin päässä.

  VastaaPoista
 5. Meillä kolmasluokkalainen on kasvanut jo ohi kypärämyssyaikojen, mutta mulla on käytössä pyöräillessä Lindexin -70% alesta ostamani villakypärämyssy. Supernoloa, mutta lämmintä ja käytännöllistä kun kadullakin peittyy! :D

  VastaaPoista
 6. Meillä on ollut aina Ruskovillan myssyjä. Noita oon monta kertaa katsonut, mutten kans tykkää tuosta "ribbimäisyydestä" enkä ole livenä päässyt näitä missään näkemään. Tänä vuonna ostettiin name it:stä villainen kypärälakki vanhemmalle tytölle, kun Ruskovillan luonnonvalkoinen väri ei enää kelvannut. Mimmi sanoi, että ei suostu käyttämään kypärälakkia, jos se ei ole vaaleanpunainen. Ja minä sitten sellaisen hankin. Yllätyin kyseisestä lakista positiivisesti! Se suojaa paremmin kaulaa ja yläselkää kuin Ruskovilla. Luulen, että pikkusisko saa Ruskovillan jäätyä pieneksi myöskin name it:n lakin..

  VastaaPoista
 7. Manymonthsin merinovillaisia kypärälakkeja meilläkin käytetään, ei ole niitä voittanutta! :)

  VastaaPoista
 8. Paras kypärämyssi mitä meilläkään ollut! Kuopukselle taisin eskariin tai sitä edellisenä talvena hankkia ja vielä nyt tokaluokkalaisena se on käytössä luistellessa kypärän alla. Niin kaunis, kutittamaton ja hyvin suojaava. Meillä värinä turkoosi ruskein kanttauksin. (pojalla siis) - LeenaK

  VastaaPoista
 9. Minkä kokoiset nuo Pinjan ja Islan myssyt ovat?

  VastaaPoista