Nosh kutsut

Pidin tänään ihka ensimmäiset Noshin kutsuni meillä.
Merkki on minulle jo entuudestaan tuttu ja vaatteita löytyykin molempien tyttöjen kaapeista.
Merkki olikin ainoita joita jäin työpaikaltani kaipaamaan ja olikin ihanaa kun pääsi jälleen hipelöimään Noshia kunnolla ja shoppailemaan ihanuuksia.
Jyväskylään on saatu nyt syyskaudelle kaksi omaa kotimyyntiedustajaa ja minä tartuin heti tähän tilaisuuteen ja varasin kutsut Reetta Myllykoskelle.


Mallistoon oli tullut juuri lisäyksiä sekä uudet naistenvaatteet olivat vasta ilmestyneet, lisäksi viikonlopulle sattui sopivasti Halloween tarjouksetkin


Itse kutsuja verotti todella rankasti sairastelukausi, täällä on kunnon vatsatauti ja flunssaepidemiat nyt liikenteessä.
Meilläkin ollaan alkuviikosta oksennettu, minä sekä Pinja.
Moni vieraista siis olivat sairaina, joko vatsataudissa tai flunssassa.
Kutsuille saapui kuitenkin yksi ystäväni niin ei oltu esittelijän kanssa aivan kahdestaan, oli toki vähän harmi myyjän puolesta, että hän ajeli tänne asti ja kutsuilla ei ollutkaan paljon vieraita, onneksi oma tilaukseni vähän tasapainotti asiaa. :)


Myyjä oli todella mukava ja juttu luisti luontevasti ja hän osasi kyllä jo kertoa hyvin Noshista vaikka olikin ensimmäinen kautensa myyjänä, sitä ei kyllä esittelystä huomannu.
Jännitin hiukan nimittäin millainen myyjä meille tuleekaan mutta ihan turhaan. :)


Vaatteet yllättivät livenä totaalisesti, erityisesti naistenmallisto.
Ihastuin naistenmalliston vaatteisiin todella kovasti ja niitä lähtikin reilusti tilaukseen.
Vetoketjutunikan väritys yllätti livenä, en ajatellut ollenkaan tilata tuota väriä ja tuota mallia mutta niin vain se nousikin mallistosta yhdeksi suosikeiksi.
Toinen mihinkä en edes kiinnittänyt minkäänlaista huomiota oli Biker housut, ovat aika samantyyliset kuin Me&I:n perfect pantsit mutta ehkä jopa paremmat, materiaali on paksua ja vyötärö nousee korkeammalle jolloin ei niin ihana vatsaröllykkä littaantuu, täydelliset siis!
Myyjällä itsellään oli päällään tuo raitatunika ja printtileggarit joten tilaukseni niistä vain vahvistui, toivottavasti näyttää päälläni yhtä kivoille kuin myyjälläkin. :)

Pinja valitsi taas omansa itse ja hän halusi tuon uutuuksiin tulleen takin sekä kameralegginsit, varmaan sitten yhdistää nämä keskenään...
Pinjaa ei meinaa häiritse sopiiko vaatteet väritykseltään toisiinsa, valikoi vaan kaapista sinä päivänä eniten silmäänsä miellyttävät kuosit ja värit...
Islalle tilasin pakollisen Noshin bodyn, tuplanepit haaroissa, pakko saada yksi lisää.
Lisäksi yhdet housut lähti Islan tilauskasaan ja pinkki ribbisetti.
Neiti varmaan hukkuu vielä 74/80 kokoon mutta rummutetaan paristi vaatteita niin jospa ne siitä. :)

Koska tilaus ylitti 100 euroa sain valita myös jonkun VIP-tuotteista ja se olikin selvä valinta, ihana Seepramekko Pinjan kaappiin.

Kutsujen jälkeen ihastuin vaan enemmän Noshiin, naistenmallisto oli vaan niin hyvä!
En lannistu vähäisestä vierasmäärästä vaan yritän paremmalla onnella kyllä keväällä uuden malliston kanssa.

Onko teille Noshin kotikutsut jo tutut?

21 kommenttia

 1. Satuin tällä viikolla sattumalta jaksolle Reetan kutsuille :) mutta nuo printit ei kyllä iske

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä oli minulle ihka ensimmäiset Noshin kutsut, en ole edes aijemmin käynyt kenenkään kutsuilla. :) Itse tykkäsin printeistä ja varsinkin livenä, Pinjahan näihin ihan totaalisesti innostui, Pinja on niin värien ja kuvioiden ystävä. :)

   Poista
 2. Todella kivan näköisiä vaatteita, merkki on minulle ihan uusi tuttavuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä olivat livenä niin paljon kivempia mitä mallikuvissa ja laatu on ollut todella hyvää, juuri tarkastelin eilen meidän kevään malliston Noshin bodya jota on myös rummutettu niin body oli suosikkeja kesällä ja edelleen lähes uuden veroinen. :)

   Poista
 3. Noitten pikkibodyjen näkemisestä tulee vauvakuume ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No arvaa vaan tuleeko. :D Tuollaisen kietaisubodyn olisin mieluusti kotiuttanut meille mutta koot loppuivat ja Isla ei ehkä enää oikein kietaisubodeihin sovi. :)

   Poista
 4. En oo tiennytkään, että Noshilla on kotikutsuja ja naistenvaatteita. Olisikohan Tampereen seudulla myyjää??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullekkin oli nyt ihan uutta tietoa, tiesin, että pitävät kotikutsuja mutta, että esittelijä löytyy ihan läheltä ja naistenvaatteet olivat kyllä niin positiivinen yllätys. Tampereelta näyttää löytyvän kolmekin myyjää ja lisäksi lähikunnistakin. Tuosta linkistä löytyy kaikki myyjät ja heidän yhteystietonsa, http://nosh.fi/category/188/yhteystiedot-ja-kutsuvaraukset

   Poista
 5. Tuo vieraskato on aina tosi harmittavaa! Itse kyllästyin emännöinnissä siihen. Viimeseen asti sai jännätä tuleeko kukaan. Osa perui viimetinkaan tai ei ees ilmottanut. Kutsuista tykkään hirmuisesti ja itse kyllä yleensä menen toisten kutsuille. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se kyllä vähän harmi mutta minkäs sille aina voi. :( Itsekkin kyllä aina viimeiseen saakka jännitän tuleeko ketään kutsuille, kerran aikaisemmin on me&i kutsuille tullut vain kaksi vierasta, muutoin on yleensä ollut vähintään se viisi vierasta meillä.
   Itsekkin pyrin käymään toisten kutsuilla jos vaan mitenkään aikataulut kohtaa ja ollaan terveinä, nyt kun tiedän, ettei minun välttämättä tarvitse tulla sinne ostoksille vaan emäntä saa jo etunsa pelkästään läsnäolollani niin mikäpäs sen mukavempaa kuin tulla valmiiseen kahvipöytään ja tavata ystäviä, käyn aika paljon kutsuilla ja todella harvoin edes tilaan mitään jos olen itsekkin pitänyt jo kutsut. :)

   Poista
 6. Mä pitäisin mielellään kutsut tai osallistuisin mutta harmikseen täällä meilläpäin ei vielä ole myyjiä ja kauempana asuvat eivät lähde näin kauas. Ehkä tulevaisuudessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, vaikka myyjiä on jo reilusti niin silti niitä ei vielä ole ihan joka puolilla suomea, nythän taas kevääksi rekrytoidaan uusia myyjiä joten jospa silloin tulisi sinnekkin suunnalle myyjä. :)

   Poista
 7. Kivalta näyttävät! Ovatko nuo Biker-housut mustat?

  VastaaPoista
 8. Millaista mitoitusta nuo naistenvaatteet ovat? Näyttävät tosi kivoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitoitus vaihtelee jonkinverran malleittain, niukkaa mitoitusta nämä eivät kuitenkaan ole. Itse olen pääosin M-kokoa ja tilasin kuviolegginsit ja raidallisen tunikan M-koossa mutta taas vetoketjumekon sekä Biker housut tilasin S-koossa kun muuten olisivat jääneet liian löysiksi.

   Poista
 9. Kerran olen pitänyt Noshin kutsut, pari ihanuutta silloin tilasin. Teehän postaus sitten niistä äidin vatteista, kiinnostaisi nähdä miltä näytävät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pitää ehdottomasti tehdä vaatteista postausta lähiaikoina, tänään on varmaan jo paketti noudettavissa. :)

   Poista
 10. Onpa kiva postaus, noshin linkkaamana tänne päädyinkin. On muuten kivan oloinen blogi, täytyypä jäädä tutkailemaan mitä kaikkea sulla täällä on! (: Terkuin: Noshiin niin hurahtanut Tampereen suunnalla merkkiä edustava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva kuulla. :) Pitikin mennä heti Noshin fb-sivuilta katsomaan linkkaus, oli mennyt minulta aivan ohitse. :)

   Poista