Nimikointijuttuja

Saimme jokin aika sitten Tarramonsterilta heidän nimikointitarrojaan testiin Pinjalle.
Meillä onkin nimikoitu vuosia jo Pinjan vaatteet ja tarvikkeet liimattavilla tarroilla, välissä on kokeiltu silitettäviä ja perus tusseja jotka eivät kätevyydeltään kyllä voita liimattavia nimikointitarroja.
Nyt meillä on ollut jo useamman vuoden ajan Tarramonsterin pyöreitä nimikointitarroja ja olen ihan vannoutunut fani näille.
Osa tarroista on siiretty pieneksi jääneistä ulkovaatteista vielä uusiin ulkovaatteisini, pitävyys on ollut niin hyvä.


Minä en nimikoi Pinjalle enää muuta kuin ne vaatteet jotka jäävät varavaatteiksi eskariin sekä kaikki ulkovaatteet, kengät ja asusteet jotka eskariin kulkeutuvat. Lisäksi olen nimikoinut näillä samoilla tarroilla myös voimisteluun tarvittavat välineet, jumppamaton, pallon sekä narun, nämä kun tuppaavat herästi vaihtumaan ja hukkumaan ainankin vielä näillä pienillä jumppareilla, tämä nimikointitarra on aivan parhain keksintö näihin jumppatarvikkeisiin, naruakaan ei oikein millään muulla kuin tälläisellä tarralla pysty huomaamattomasti nimikoimaan.


Nimikoinnin tärkeys on myös tullut huomattua nyt kun Pinja huolehtii aina vain enemmän omista tarvikkeistaan ja kulkee eskarimatkat itsestään. Juuri tänään taas unohtui taksiin hanskat, joten voin taas vaan huokaista, että onneksi niissä on nimet niin löytävät huomenna takaisin omistajalleen. Koska Pinja tuskin enää huomenna muistaa hanskojaan kysellä taksissa niin kuskin on helpompi antaa hanskat suoraan omistajalleen kun niissä on valmiina jo nimet.

Ennen en tilannut tarroja ollenkaan sukunimellä muuta kuin ehkä sukunimen alkukirjaimella mutta nyt koska hanskoja, hattuja jne. tuppaa unohtumaan harrastuksiin ja taksiin niin sukunimikin nimikoinnissa on tullut tärkeäksi


Nämä nimikointitarrat kestävät tosiaan hyvin monet pesutkin ja kulumiset mutta saa kuitenkin helposti kynnellä rapsuteltua pois jos tarve vaatii, joskus tosiaan vielä siirrän hyväkuntoisen tarran toiseen vaatteeseen. Pieni liimajälki pitkään olleista tarroista jää, siitä en tosin tiedä lähteekö tarrajälki pian pesuissa pois, koska nimikointitarrat olen yleensä irroitellut vasta kun olen vaatteen laittanut kiertoon.

En voi kuin kehua näitä Tarramonsterin nimikointitarroja!
En keksi helpompaa ja nopeampaa tapaa nimikoida tarvikkeita ja vaatteita yleensä kiireessä aamuisin.

Nimikointitarrat saatu Tarramonsterilta bloginäkyvyyttä vastaan.

4 kommenttia

 1. meillä oli tarrat ikast etiketistä? noh, v kerran liimasi itselleen nimitarran rintaan (missä luki P&V Sukunimi :D ) ja kun parin pesun jälkeen irrottelin sen, liimajälki jäi eikä enää irronnut kokonaan pois. Mutta onneksi noita muuten on kyllä liimailtu vaan pesulappuihin tms

  VastaaPoista
 2. Kyllä! Meillä fanitetaan näitä myös :) Ihan parhaita. Toimivat siis myös koululaisella loistavasti.

  VastaaPoista
 3. Kestääkö nuo tarrat 60 asteen pesussakin? Oon näitä miettinyt ja tulee varmaan ajankohtaiseksi viimeistään ens syksynä, kun molemmat tytöt aloittaa hoidon. Sukunimellä jos merkitsis, ei tartteis tarroja irrotella, vaikka vaatteet periytyis isosiskolta pienemmälle. :)

  VastaaPoista
 4. Meillä vanhat tarrat alkaa loppumaan (eri firman) niin ajattelin tilata näitä nyt testiin. Mää oon tilannu sukunimella niin passaa koko katraalle

  VastaaPoista