Buffaloiden uusi ilme

Islan Buffalot saivat viime viikolla uuden ilmeen uuden kuomun myötä.
Kyllä tätä onkin odotettu, huomasin uusista Bugaboon Andy Warholin tulevista kuomuista kuvia jo kesällä ja ihastuin ihan hirmuisesti näihin uusiin perhosiin. Uusi kuomu oli muutenkin jo ajatuksissa hankkia ihan jo näkyvyyden vuoksi, kokonaan mustat rattaat eivät kovin näkyvät ole joten päätin odotella vähän pidempään jotta saamme kuosillisen kuomun.


Viime viikolla sain viimein kuomun käsiini ja vaihdettua mustan kuomun värilliseen, tykkään tosi paljon tästä perhoskuosista ja sisäpuolen hempeästä vaaleanpunaisesta väristä.

Kyllä näitä kuosillisia kuomuja Buffaloihin on odotettukkin ja viimein tuli mieluinen kuosi myyntiin.
Olen kyllä edelleen niin tyytyväinen näihin Buffaloihin ja valitsisin nämä vieläkin jos vaunutarve olisi. Kyllästymäänkään ei pääse kun kuomuja ja lisäosia saa niin helposti hankittua ja vaihdeltua.


Meillä on nyt ihana rauhallinen kevyt viikko, viime viikko olikin aivan kauhea, kissamme rupesi ripuloimaan kovasti ja oli syömätön, sitä käytettiin eläinlääkärissä ja pakkoruokittiin usein päivässä ruiskulla.
Mutta vaikka epätoivoiselta jossain vaiheessa tuntuikin niin niin vain kissamme on toipumassa, ruoka maistuu jälleen ja virkeyttä piisaa, eläinlääkärikäynnistä muistuttelee vielä kalju kohta toisessa tassussa josta karvat ajeltiin pois verinäytteen ottoa varten.
Nyt sitten, ettei liian helpolla päästäisi on Isla ihme kuumeessa, kuume nousi yli 38 sunnuntai iltana ja eilen kävimme lääkärissä korvat tarkastamassa, kaikki kunnossa ja Isla on päivällä ihan virkeä mutta taas eilen illalla kuume nousi yli 38 asteeseen, saa nähdä mitä tämä ilta tuo tullessaan...


8 kommenttia

 1. Oi, onko Islalla tuo ihana uusi Ticketin seeprakuosi? :) Mie kans ajattelin alesta kytätä tuon meidän neidille ensi talveksi, kai sitä on saatavilla myös isommissa koissa. Ja kiva kuomu myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On joo, saimme sen Ticketiltä meille testiin ja tästä sekä Pinjalle tulleesta haalarista on tulossa erikseen postausta. :)
   Tuo on kyllä todella ihana kuosi ja olen kovasti haalarista tykännytkin. :)

   Poista
 2. Voiskos Islalla olla vauvarokko? Elsi sairasti sen jo kesäkuussa ja kovin kuulostaa samanmoiselta. Tsemppiä ja hyvä, että kisullakin on nyt kaikki hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Periaatteessa joo mutta pitäiskö siinä olla kuitenkin korkeampi kuume, meillä ei Pinja ole vauvarokkoa muistaakseni sairastanut koskaan mutta minulla on sellainen muistikuva, että kuumeen pitäisi olla korkeampi mutta kohtahan sen näkee ilmestyykö pilkkuja... Meinaa taas nousi 38,0 kuume illalla. :( Isla yskii kyllä aika reippaasti iltaisin ja nenä vuotaa.

   Poista
 3. Aivan ihana kuomu! Itsekin odotan kun se tulee myyntiin täällä Suomessa. Mistä kaupasta olet sen saanut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaunuaitasta tilasin tuon meidän omamme eli kyllä näitä on suomeen tullut mutta ainoat juuri tällä kuosilla on tullut Vaunuaittaan ja Buffaloihin vein viimeisen kuomun tällä kuosilla. :( Punavuoren Peikkoon ei tule kuulema perhosia ollenkaan ja Babyshopiinkin tuli vain niitä kuomuja jossa perhoset sisäpuolella. Todella hankalia metsästää, suomesta valitettavasti voi olla jo mahdotonta saada tätä kuosia jossa perhoset juurikin päällimmäisessä kankaassa. :(

   Poista
 4. Vau, raikkaan pirteä kuomu! Tuo kivasti vaihtelua vaunujen ilmeeseen.Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 5. Ei se välttämättä korvissa tulehdus ole jos kuume nousee.
  Meillä keskimmäinen on sairastanut mystisiä kuumetauteja koko lapsuuden ja mitään ei ole löytynyt koskaan.
  Lääkärissä ei ole käyty enää vuosiin kun ei yleensä mitään löydy.
  Menee ohi itsekseen sitten kyllä.
  Ja ei kestä kauan aikaa.
  Sitten jos räkätauti iskee niin saattaa olla korvissakin.
  Niin meille lääkäri sanoi ja yleensä onkin nuorimmaisen korvat käyty tsekkaamassa flunssan aikana.
  Jos siis kuume nousee.

  En tiedä oliko tästä mitään hyötyä mut siis laitoinpa vaan että kuumehan voi nousta noin vain ja mennä ohitse.

  VastaaPoista