Talvivarustus korkattu


Ohhoh, eipä ole tainnut venyä koskaan blogissa näin pitkään talvivaatteiden esittely ja nytkään en vilauta kuin vasta ne jotka otettiin käyttöön.

Pinjalle on alesta ostettu musta Molon polaris 128-koossa, tätä on nyt mieluusti muutamina päivinä käytetty, eskariinkin pääsi haalari tänään päälle.
Pinja itse toivoi talvihaalaria kaapista päälle kun kyllästyi pukemaan välikausivaatteiden alle välikerroksia.
Tämän kanssa käyttöön pääsee tänään tullut uusi Gugguun merinovillainen tupsuhattu.
Näitä on meillä nyt kaksi Pinjalla, edellisen erän tilaamani tupsupipo oli aivan liian pieni Pinjan päähän. 
Jos jotain kiinnostaa niin tuo hattu on myynnissä, 35 eurolla, korkeus tuossa pienessä hatussa on noin 20cm ja leveys venyttämättä 45cm.
Po.pilta ostin yhdet uudet mustat talvihanskat lisää, näitä ei voi koskaan olla liian vähän.
Crocsit sujahtavat nyt päivittäin Pinjan jalkaan aamuisin.


Islalle on talveksi kolme talvihaalaria, kaikki muut vielä liian suuria paitsi tämä paikalliselta facebook kirpparilta löytämäni ihana Mini A Turen 74cm haalari.
Tämä on niin ihana väri tälläiselle pienelle!
UNQ:n vaaleanpunainen pupunen hattu mahtuu nyt loistavasti Islalle, viime talvena kun oli liian suuri.
Käsiin suosikki Reiman miniteckit, joita hamstrasin muutamat alesta ja jaloissa on uudet L-kokoiset Stonzit, näihin odottelemme vielä Linerzeja jälkitoimituksena, toivottavasti tulisivat pian, tarve on jo kova.


Tälläisellä varusuksella tytöt ovat korkanneet pakkaskelit.
Kaapeista tosin löytyy vielä monenmoisia talvivaatteita molemmille joten niitä tulossa sitten blogin puolelle pikkuhiljaa kunhan pääsevät käyttöön.

10 kommenttia

 1. Meillä on rattaissa molemmilla jo topat käytössä, mutta isommalla oli alkuun hetken ticketin baggie vaan nyt suunnittelen po.pin fleecevuorellista haalaria. Ollut po.pin välikausi nyt käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei olla vielä käytetty pitkään toppavaatteita, Islalla on lämpöpussi rattaissa niin on pitkään tarennut sen sisässä ilman talvivaatteita mutta nyt kun pakkasta on jo ihan kunnolla niin on saanut kaivaa jo toppavaatteet esille. :)

   Poista
 2. Mitäs Pinja nyt on pitkä? Kiva piristys nuo Crocsit kun on muuten niin mustaa :D. Ihania nuo Gugguun pipot mutten nyt voinut perustella tarvetta kun pipoja on niin paljon ennestään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinja on noin 123cm. Pinjalle pitäisi vielä hankkia jotkut Vikingin goret talveen, noilla Crocseilla ei tuskin kovin kovia pakkasia mennä. :)
   Meilläkin on Pinjalla aika hyvä kasa jo pipoja ennestään, Islalla niitä on vähemmän, joten Islalle tuli ihan tarpeeseen. :)

   Poista
 3. Hei, ihania talvivaatteita. Meillä sinulta ostamani ticketin kukkatakki vielä odottaa käyttöönottoa :)
  Asiasta kukkaruukkuun :) vieläkö kestoilet Islalla?
  Meille kovasti kuumeillaan kolmosta,ja nyt olen vakaasti päättänyt että haluan kokeilla kestoilua. (toki jos se iltatähti meille suodaan)
  Olisitko postannut kestoilusta vastasyntyneellä/ylipäätään.
  Kiinnostusta löytyy, mutta en ole kahden isomman kanssa ihan laiskuuttani saanut sitä aikaiseksi . Nyt tytöt jo 9v ja 6v, nykyisin tarjontakin ehkä erilaista...?
  Mitkä vaipat hyviä, onko all in one vaippa hyvä jne.
  ja jos innostut aiheesta,niin kirjoitatko niin että aloittelijalle suunnattuna :)
  Mitä vaipan päälle,villahousuja tms
  Eli omia kokemuksiasi,mikä teillä toiminut.
  Kiitos :)
  T.Sanniska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meillä edelleen kestoillaan Islalla. Suunnitteilla onkin ollut nyt lähiaikoina tehdä uutta kestoilupostausta blogiin kun Isla on nyt yli vuoden niin tässä vuoden aikana luottovaipat ja yhdistelmät ovat jo löytyneet. Kestoilu on oikeasti todella helppoa, paljon helpompaa mitä alkuun luulin. :)

   Poista
 4. moi! onko nuo stonzit hyvät? pysyykö ne hyvin jalassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tykännyt kovasti näistä, nämä ovat jo toiset Stonzit meillä, nyt uskalsin panostaa Linerzeihinkin kun tiesin nämä hyviksi. Jalassa pysyvät kyllä hyvin ja jos eivät pysy niin olen pukenut nämä lahkeen alle, jolloin eivät kyllä liiku minnekkään vaan pysyvät hyvin koko ulkoilun ajan konttailevalla lapsella.

   Poista
  2. kiitos vastauksesta! :) ehkäpä uskallan ostaa vauvalle tuollaiset.

   Poista
 5. Tosi söpöt setit kumpaisellakin! Noi polkadot stonzit <3

  VastaaPoista