Syysloman eka

Pinja lomailee tämän viikon eskarista syyslomalla joten meillä on paremman mahdollisuudet puuhailla kaikenlaista päivisin, mies meillä ei ole lomalla joten mitään spesiaali reissuja ei pystytä tekemään mutta hyvinhän tämä viikko on tuupattu täyteen kaikenlaista ja silti tuntuu, ettei aika riitä kaikkeen.
Eniten ajanpuutetta meinaa olla loppuviikkoon, Islan syntymäpäiviä juhlitaan lauantaina ja perjantai iltana on kummipoikani syntymäpäivät joten ehdin leipoa perjantai aamupäivän ja siivota lauantai aamupäivän, nyt yritän mennä mahdollisimman pitkään tarjottavien kanssa sieltä mistä aita on matalin, koska aikataulu tulee vastaan, kakku on tilattu samalta tekijältä joka teki myös Islan nimiäisiin herkullisen kakun joten suurin kivi on vierähtänyt sydämmeltä kun kakkuhomma on kondiksessa, muissa tarjoiltavissa koitan soveltaa mahdollisimman pitkälle kaupan pakasteallasta, panostan sitten vaikka esille panoon niin kukaan ei hoksaa, että tarjottavat on valmispakasteita... :)


Mutta tänään aloitimme syysloman reippaasti kello seitsemän reikä reikä soivaan kelloon ja reippaasti pimeyteen ylös ja lapset valmiiksi, Islalla oli sydämmen kontrolliaika keskus-sairaalalla, tuhottoman aikaisin aamulla ja toki Pinja piti ottaa mukaan. Uutiset olivat hyviä joten siitä ei sen enempää. :)
Hyödynsimme toki kaupunkireissua muutenkin ja täytimme muitakin menoja tähän. Sairaalalta päästessämme tapasimme mummon ja menimme lounaalle Rossoon sekä tämän jälkeen Pinjan niin pitkään toivomaan Mäki-Matin perhepuistoon, ilma oli todella kolea ja Islan päiväunetkin jäivät ihan mitättömiksi kaupungin mielenkiintoisten äänien vuoksi ei malta millään nukkua.
Reissun lopuksi kyläilimme vielä mummollani ja jatkoin sieltä kotiin rättiväsyneen Islan kanssa.
Pinja pääsi mummon mukana muutamaksi yöksi mummolaan, ihanaa, Pinja on todella huomionkipeä koska Isla kaipaa koko ajan huomiota hereillä ollessaan kun on niin ehtiväinen pieni joten Pinjasta huomaa hänen myös kaipaavansa huomiota osakseen enemmän ja Pinjan huomionhaku on riehumista, pelleityä, tottelemattomuutta ja kokoaikaista pälinää ja pulinaa sekä temppujensa esitystä, huh, onneksi meni nyt muutamaksi yöksi mummon jakamattomaan huomioon. :)

Psst.. Huomaatteko, täällä cityssa on muillakin Bugiksia, puistosta bongasin ja mummokin bongasi yhdet camit ja nuo donkeyt eli oltiin lähes koko bugaboo joukon voimin Mäki-Matin puistossa, vielä Beet puuttuivat. :)

Piipahdin myös Pinjan ollessa mummon kanssa puistossa viereisessä Harjun Paperissa johon sain vinkin Minishown Melinalta, olikin ihan ensivierailuni liikkeessä muttei kyllä varmastikkaan viimeisin.
Liikkeessä oli niin paljon kaikkea, etten mitenkään ehtinyt sulattamaan kerralla kaikkea näkemääni ja nyt kuvia selatessani monta kivaa juttua vielä hyppäsi silmille.
Lähdin ensisijaisesti hakemaan jotain Islan synttäreille (eikö olekkin hyvin teema mietitty) ja kauhoin sitä jotain matkaani eli paperipillejä lapsille ja riisikennokoristeita jonnekkin, eiköhän niille paikka löydy, lisäksi matkaan lähti kuvioteippiä, siitäkin jonkinlainen visio synttäreille sekä Islalle jo valmiissa paketissa olevat maatuskat, voin kyllä vaikka vannoa, että Pinja omii nuo nyt alkuun ennen kuin Islalle tulee oma huone.
Kauppa on aivan ihana, en yhtään tiennyt, että keskustan kupeessa löytyy noin ihana pieni putiikki, todella monesti olen ohi mennyt, lukuisia ja lukuisia kertoja mutten koskaan piipahtanut liikkeessä sisällä.


Kaipaan kyllä kaupungista eniten juuri tätä rauhallista kävelyä vaunujen kanssa kun lapsi nukkuu päiväuniaan ja itse voi ihailla näyteikkunoita tai piipahtaa tuonne Mäki-Matin puistoon Pinjan kanssa, kaupungissa on niin paljon kaikkea katseltavaa ja ohjelmaa enemmän kuin täällä maalla ja puistostakin löytyy aina leikkikavereita.
Pieni cityasujani siellä sisimmässä taas kolkuttelee, erityisesti näin pimeän aikaan kun ulkoa näkyy mustaa ja oma kuva ikkunasta heijastuen. :)

2 kommenttia

 1. Tuommoiset reissut on varmasti kivoja että pääsee kaupunkiin yms :)
  Meillä muksut on ensi viikon lomalla.
  Plussaa on että mies on myös lomalla ja se tietää lomaa myös minulle kun on toinen aikuinen myös tätä huushollia pyörittämässä :)
  Ja saan auton käyttöön vapaasti niin ei tarvitse kotona möllistellä joka päivä tai pihalla kykkiä.
  Meillä myös välimatkat pitkiä ja kaupunkiin tarvitsee auton.
  Bussi menisi kyllä tosta läheltä mut kolmen lapsen kanssa ei houkuttele bussilla lähteä matkustamaan :D
  Minä suunnittelin ensi viikoksi ehkä hoploppiin menoa tai jotain pientä spesiaalia kun ei muuten koskaan käydä missään oikein.
  Johtuen varmaan miehen työstä mutta ensi viikon miehen lomaa odottelen innolla kyllä :)

  VastaaPoista
 2. Voi apua. Sulla alkaa kolmannelta riviltä lause, joka loppuu vasta ekan kappaleen kolmeen pisteeseen! Pisteiden käyttö tekisi tekstistäsi paljon luettavampaa. Seuraisin siis mielelläni blogiasi, mutta tekstiäsi on vaivalloista lukea.

  VastaaPoista