Syksyiset jokapaikan Crocsit

Saimme valita Crocsilta testiin Pinjan kanssa syys/talvikengät itsellemme, pitkään harkitsin kenkiämme, mitkä olisivat sellaiset kengät joille selkeä tarve olisi sekä kenkiä voisi käyttää jo nyt loppusyksystä.
Valitsin meille molemmille Crocband malliset kengät, näitä meillä ei ennen ole ollutkaan vaikka paljon olen hyvää erityisesti lasten mallista kuullut.


Käytössä kengät ovat meillä olleet jo muutaman viikon ja voin kyllä aivan rehellisesti sanoa, että nämä ovat aivan loistavat kengät, erityisesti itse olen omiani käyttänyt valehtelematta joka päivä. Kengät ovat juurikin sellaiset kotiäidin jokapaikan pikakengät, jotka voi vain sujauttaa äkkiä jalkaan kun kipaisee ulos mutta toimivat puistoilussa, autoillessa, varsi kun on kangasta niin ovat kevyet polkea polkimia, kaupassa, postissa jne jne...
Minulta puuttui juurikin tälläiset äkkiäjalkaan kengät kun kumpparikelit alkoivat olla ohitse.


Mitkään kovien pakkaskelien kengäthän nämä eivät ole, vuorta on vain varressa ohuelti joten toimivat parhaiten näillä loppusyksyn sateisilla ja koleilla keleillä.
Talveen löytyykin sitten Crocsilta Luxe Bootit minulle, ne olivatkin viime talven käytetyimmät kengät itselläni ja jatkavat varmaan samaa rataa ensi talvenkin.


Pinjalle valikoin nämä kehutut Gust Bootit ja etsinnässä hänellekkin oli juuri tälläiset nopeat tarrattomat ja nauhattomat kengät, jotka on helppo riisua ja pukea eskarissa sekä aamuisin.
Suosikithan näistä hänelle on tullut, voisin vannoa vaikka, että juurikin tuon nopean pukemisensa vuoksi, Pinja kun on aika hätähousu. :)
Näistäkään en sanoisi, että mitkään kovien pakkaskelien kengät ovat mutta pikkupakkasilla toimivat varmasti vielä paremmin kuin omat kenkäni.


Vaikka teenkin yhteistyötä Crocsin kanssa niin kaikki kokemukset ovat ihan rehellisesti positiiviset omat käyttökokemukset, varmasti kirjoittaisin yhtä ylistävästi kengistä vaikken yhteistyötä Crocsin kanssa tekisikään.
Crocsin kengät eivät ole vielä kertaakaan pettäneet meitä oli sitten kyse kumppareista, sandaaleista taikka talvikengistä, meillä on viimein kenkämerkki johon olen ollut jo monen vuoden ajan tyytyväinen ja kengät ovat kestäneet ja kestäneet vaikka ovatkin olleet aina kauden käytetyimmät jalkineet.

*Kengät saatu Crocsilta postausta vastaan.

8 kommenttia

 1. Me päästiin myös yhteistyön merkeissä testaaman Crocseja ja tykästyin todella paljon. Kevyet, kauniit ja käytännölliset! Uskon, että jatkossakin monet parit tulee ostettua Crocsilta :) Kivat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ollut vuosia jo Crocseja, pääosin aina niitä sandaaleja ja Pinja taisi olla ensimmäinen käyttäjä perheessämme, myöhemmin ihastuin naisten malleihin kesäkenkien kautta ja sen jälkeen ei ole ollut paluuta. :)

   Poista
 2. Meinasin ostaa pojalle Crocsilta tuommoiset vastaavat, en nyt ihan satavarma mallista ole. Mutta siis kangasvarrella ja muoviterällä, mutta luin aika paljon netistä kokemuksia, että tuo varsi päästää heti esim loskassa märän kenkään ja sukat kastuvat sitä kautta. Jäi sitten ostamatta :/ Hakusassa kun kuitenkin olisi kengät, jotka menisivät nyt ja ne pikkupakkasten loskakelit. Kerrohan toki, että käykö näin sitten kun loskakelejä tänne saadaan! Jos ei, niin ehkä sitten ensi vuodeksi tämmöiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo samaa muistan itsekkin lukeneeni joskus noista mutta meillä Pinja vetää tuohon päälle housun lahkeen joten tuskin pääse kovin herkästi kastumaan. Kerron toki sitten kuinka näiden kanssa käy loskakeleillä, silloin nimittäin varmaan kovin käyttö näillä Pinjan kengillä on.

   Poista
 3. Ihanan vaaleanpunaiset nuo Pinjan kengät :) Hauskan näköinen tuo sinunkin malli, mulla joku vähän vastaavanlainen vanha malli kaapissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinja tykkää myös, istui nuo jalassa sohvalla kun kengät tulivat postista ja katseli lastenohjelmia joten oli siis mieluisat. :)

   Poista
 4. Ihania kenkiä. Mulla kans Crocsin kengistä vaan positiivista sanottavaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, niin täälläkin, heitin juuri kesän loppuun Pinjan vilkkusandaalit hienopesuun koneeseen ja ajattelin, että jos menee rikki niin ei väliä, olivat jo niin kuluneet kesän kovan käytön jäljiltä mutta vielä mitä, toimivat konepesunkin jälkeen ihan normaalisti ja edelleen valot vilkkuivat sandaaleissa. :)

   Poista