Juhlat juhlittu ja Juguplus arvonnan voittaja

Meillä juhlittiin eilen Islan syntymäpäiviä lähisukulaisten ja ystävien voimin meillä kotona.
Juhlat olivat oikein onnistuneet ja tarjoiluissakin pääsin todella vähällä mutta silti pöydän sai täyteen herkkuja pienellä vaivalla.
Onhan nämä synttäreiden järjestys aina vähän stressaavaa, koti kun olisi kiva saada edes suht siistiksi ja tarjoilut valmiiksi ennen vieraiden tuloa ja kummasti sitä vain viime tipassa viimeisen puolen tunnin aikana säntäilee kaaosmaisesti sinne tänne.


Perjantaiyönä ehdin jo ajattelemaan kuinka perutaan koko juhlat ja miten onnistuu kakun peruuttaminen aamulla. Isla nukkui todella huonosti perjantai-lauantai yön ja oli erityisesti eilen aika flunssainen, silti uhkarohkeasti vieraat kuitenkin uskaltivat meille.
Onneksi juhlat eivät näyttäneet Islan vointia huonontavan vaan tänään on ollut ehkä jopa jo paremmassakin kunnossa, vielä toki nenä vuotaa ja viime yönäkin viereen halusi jo aikaisin.

Isla sai oikein mieluisia lahjoja ja nautti muiden huomiosta.
Täytekakkukin maistui pienelle päivänsankarille oikein hyvin.Nyt on kuitenkin juhlat onnistuneesti takana päin ja pääsee taas rauhoittumaan ennen joulunaikaa. Huomenna alkaa jälleen arki ja Pinjalla taas eskari.
Ensi viikkokin on loistavasti täytetty kaikella pakollisella, Pinjalla on kahtena iltana voimistelujuttuja ja tiistaina Islalla on neuvola aamusta.
Huomisen pidämmekin kerhottomana aamupäivänä jos nenä Islalla vielä kovin vuotaa, ettei jouduta siirtämään tiistain neuvolaa ja rokotuksia.

Nyt kun juhlatkin on saatu kunnialla ohitse yritän nyt piakkoin palata blogin parissa tyttöjen talvivaatetukseen, niistä postauksia onkin toivottu joten toivottavasti saan jo ensi viikolle aikaiseksi ensimmäistä, talvivaatteet olemmekin saaneet jo osin korkata. :)


Arvoin viimein Juguplus postauksen Angry Birds arvonnan voittajan ja onnetar suosi nimimerkkiä Suvi, kommentillaan,
"Suvi 3. lokakuuta 2014 11.34
Mukana! Mekin on ostettu noita, koska tosiaan on ihan kohtalaisen järkevä sisällys eikä kiloa sokeria ;)"

Onnittelut voitostasi!
Otathan minuun yhteyttä murulitblogi(at)gmail.com niin saadaan pehmo toimitettua voittajalle. 

10 kommenttia

 1. Onnea 1-vuotiaalle! Ja ihana mekko päivänsankarilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isla kiittää. :) Mekko pääsi nyt ensi kertaa päälle, Enna dressiä kun en raaskinut laittaa kun Isla vielä pääosin konttaa paljon niin olisi kuitenkin revennyt tyllit mekosta. :)

   Poista
 2. Uu, me voitettiin! Laitan viestiä! Onnea yksivuotiaalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea, huomasin viestin ja vastaan siihen paremmalla ajalla, on välitetty kuitenkin jo eteenpäin. :) Kiitos. :)

   Poista
 3. Näyttääpä tytöt jo niin isoilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äää, niin ne näyttääkin, onneks Isla menee vielä äidin pikkuvauvasta. :D

   Poista
 4. Viitsitk kertoa mitä tarjoilit? Kakn lisäksi siis :) kun meillä tulee myös synttärit ja en keksi mitään suolaista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein suolasiksi kinkkupastasalaatin Valion ohjeella, oli muuten tosi hyvää ja hupeni koko iso kulhollinen, lisäksi oli patonkia ja levitteet niille ja ihan kaupan pakastealtaan lihapasteijoita. Kakun lisäksi makeita oli mokkapalat ja toki keksit ja karkit mutta laitan mieluiten tarjolle enemmän suolaisia kuin makeita kun ne tuntuu aina maistuvan vieraille parhaiten, erilaiset pastasalaatit ovat olleet aina aika suosittuja ja kaikki on aina mennyt mitä olen tehnytkin. :)

   Poista
 5. onnea Islalle vielä! Kakku näyttää hyvältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kakku tilattiinkin tutulta meille, koristelin sen itse tosin kotona. :)

   Poista