Ticket Outdoor AW14

Tälläisiä kuvia löysin Ticketin tulevasta talvimallistosta
 ja täytyy kyllä sanoa, että en oikein lämmennyt valitettavasti millekkään,
vaaleanpunainen takki ja haalari olivat ihan kivoja
 mutta Pinja ei enää vaaleanpunaisesta välitä
 ja Islalle nuo mallit ovat vielä liian isoja.
Harmi, ettei näistä mikään sykähdyttänyt
 kun Ticketin talvivaatteet ovat meillä olleet aikalailla luottovaatteita talvisin.
 Onneksi kivoja juttuja löytyi Ticketin alesta -40%
 joten meille lähti viime kauden toppaa alesta sitten tilaukseen.

Mitäs te tykkäsitte?

12 kommenttia

 1. No ihan samaa ajattelin kuin sinäkin kun näitä viikko sitten ekan kerran näin :D. Ja huokailin helpotuksesta kun meillä on viime talven kuoseja ensi talveen sopivan kokoisena jemmassa, huh! Mulla oli melkein jopa pettynyt olo kun aina Ticketeistä edes joku on heti miellyttänyt ja nyt ei. Saa nähdä sytynkö näistä millekään edes myöhemmin... Viime talven ilotulituskuosistahan en tykännyt alkuun ollenkaan mutta aleaikaan se olikin jo pakko saada.

  Mitäs teille tulee viime talven mallistosta? Arvaan että tummapohjaista fireworksiä :D.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en kyllä usko, että näihin lämpenen edes aleaikaan, kuosit ovat vaan omaan makuuni ihan hirveitä, että tuskin sitä ihmettä tapahtuu, että johonkin kauden aikana ihastuisin. :D

   Aika hyvin kuule arvattu, tummapohjainen fireworks takki lähti Pinjalle tilaukseen, mustat housut olivat jo ehtineet loppua joten ne pitää sitten hommata vielä lähempänä talvea tämän kanssa mutta ajattelin, että takki toimisi juuri täydellisesti haalarin ohella eskarissa. :)
   Islalle tilasin toiseksi haalariksi sen tummapohjaisen kukallisen snowbaggien.

   Poista
  2. Helppo arvata mitä teille tulee kun meillä on tähän asti ollut niin samanlainen maku :D.

   Poista
 2. Minä olen tätä Ticketin talvea jo odottanutkin - kyllä, keskellä kesää! :D
  Kiitos siiis näistä kuvista :)
  Vaaleanpunaista haalaria kaipailen, ja tuolla tosiaan tuo yksi näyttäisi olevan.
  Osaatko sinä sanoa, mikä tuon vaaleanpunaisen haalarin mallin nimi on?
  Etsin sitä kaikkein lämpimintä Ticketiä, joku north se oli? Meillä kun lapsi viime talvena oli aivan umpijäässä merinovilloista yms. huolimatta :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haalarin mallin nimi on Othello ja sitä on ainankin edellistalvina ollut saatavilla juuri sillä paksummalla north versiolla ja tavallisella ohkaisemmalla haalarilla, meillä oli juurikin viime talvena tuo Othello North haalari, uskon siis, että tuota vaaleanpunaistakin sillä paksummalla haalariversiolla valmistetaan. :)

   Poista
  2. Kiitos! Vielä pitää kysyä, kun teillä kokemusta, että pitikö teillä se North-haalari hyvin lämpimänä? :)

   Poista
  3. Piti kyllä, oikeastaan käytimme sitä vain kovilla pakkasilla koska meillä taas on niin hikoileva tuo Pinja, että pärjäsi pelkällä Baggie haalarilla paremmin ja vasta kovemmilla pakkasilla käytettiin tuota paksumpaa haalaria kun muuten oli aina hiestä märkänä. :)

   Poista
 3. Mä taas tykkäsin aika kovastikin :) Vaikka alkuun vähän harmittelin, kun ei tähtiä ole, mutta toisaalta onhan niitä jo niin usein katseltu. Itse nämä kuvat nähtyäni viikonloppuna tykästyin tohon tyttöjen pinkki pantteriin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en saa näistä kivoja en sitten millään vaikka kuinka katselen näitä, tykkään enemmän sellaisista selkeistä kuvioista jos sellaisia vaatteissa on. :) Mutta onneksi makuja on erilaisia ja mallistojakin monelta eri merkeiltä varmasti jokaisen makuun. :)

   Poista
 4. no ei nuo oikein ole kivoja kyllä.. Meillä om viime talvelta alesta jemmattuna miniaturen rasperry rose -haalari. Tykkään vielä ainakin kovasti! :)

  VastaaPoista
 5. Ei kyllä mitään pakko saada fiilistä tullut mistään noista. Vihreä haalari saattaisi ehkä olla ihan kivaa vaihtelua pojalle. Meille tuli myös Ticketit viime talven mallistosta. Ekaluokkalaiselle ostin mustan takin monivärivetskareilla ja saman malliston vihreät housut. Noissa materiaali on joustavaa ja notkeaa, vähän softshell tyyppistä ja varmasti mukavat pitkällä koulumatkalla ja talviurheilussa. Toivottovasti materiaali vain kestää ehjänä, jos tulee viime talven kaltainen talvi.

  VastaaPoista
 6. Yksiväriset ja seepraraita on kyllä mun mieleen! Ja violetti sadeasu on kyllä kiva..Mutta nuo kukkakuosit menee musta vaan joka vuosi huonompaan suuntaan ne pienet valkoset kukat mustalla pohjalla mitä joku vuosi sitten oli nii oli kyl ihanat mut ääh nykyiset on rumia ja tosiaan rumenee vuosivuodelta..

  VastaaPoista