Vaippajuttuja Onnikkaista + Onnikas arvonta

Olen aina silloin tällöin kirjoitellut meidän kestovaippakuulumisia ja hyvin olen tässä reilu puolessa vuodessa löytänyt ne suosikkivaippamerkkimme ja mallimme, yksi niistä on ollut lähes alusta saakka Onnikas.
Joku saattaa ehkä muistaa kun kirjoitin vierailustani Pajumajassa Tampereella ja olinkin innoissani mukana kun yhteistyökuvioiksi ehdotettiin meille testiin muutamaa Onnikkaan taskuvaippaa.

Meille tuli kaksi Onnikkaan taskuvaippaa.
Onnikkaan Toivo-taskuvaippa L-koossa sekä Valtti-yhdenkoon taskuvaippa.
Aikaisemmin meillä onkin ollut pelkkiä yövaippoja Onnikkaalta, luotankin oikeastaan yövaipoissa pelkkiin Onnikkaan yövaippoihin, nykyään kun Isla ei enää syö öisin niin usein niin vaipassa jopa osa imuista on edelleen aamulla kuiviakin ja yhtään ohivuotoa ei ole meille tullut yövaippojen kanssa.
Luotinkin aika hyvin siihen, että myös Onnikkaan taskuvaipat istuvat meille hyvin ja ovat meillä yhtälailla toimivia vaippoja ja niinhän ne on ollutkin.
Ohivuodoilta ollaan vältytty taskuvaippojenkin kohdalla yhtälailla sekä taskut ovat istuneet Islalle yhtä hyvin kuin yövaipatkin istuvat.
Imuina näissä olen käyttänyt MannaMaan bambuisia perhostaittoimuja sekä vielä varmistamassa yhtä ohkaista bambuista tiimaimua. Nepithän vaipoissa on valmiina Onnikkaan omille tuplapitkille bambuläpille ja periaatteessa voisin yövaippojen bambuläppiä yhtälailla käyttää taskuissakin mutta yleensä pidän vaipat aina valmiiksi täytettyinä hoitopöydän hyllyllä niin en ole viitsinyt yövaipoista lähteä irroittelemaan erikseen imuja.


 Taskuvaipathan kuivuvat narulla todella nopeasti mutta näissä hiukan kuivumisaikaa pidentää tukikangas joka toisessa vaipassa on valittuna bambulla sekä toisessa tencelillä ja seuraavaahan ei siis suositella Onnikkaan sivuilla vaippojen pesu-ohjeissa mutta minä olen nämä tyrkännyt toisinaan myös kuivausrumpuun ja hyvin ovat vaipat rummutuksen kestäneetkin mutta en siis tätä lähde heti pesu-ohjeina suosittelemaan. :)


Pajumajassa kävin juttelemassa omistajan kanssa kestoilusta ja omistaja itsekkin oli omalla lapsellaan käyttänyt kestovaippoja ja todennut myöskin sen että tampereella kestovaippavalikoima liikkeissä on aika huono.
Pajumajaan onkin saatu myyntiin Onnikkaan kestovaippoja joka onkin paikallinen vaippamerkki. Suurempia ulkomaalaisia vaippamerkkejä kun löytää helpommin myynnistä isommista lastentarvikeliikkeistäkin mutta jos haluaa suosia kotimaisia pienyrittäjien vaippoja niin niitä ei saakkaan ihan joka nurkalta.
Pajumajaan on kuulema vasta tullut uusi kuorma juurikin näitä Toivo-taskuja sekä Valtti-yhtenkoon taskuja, näihin on myös tullut Onnikkaan uutta Viksu-imua sekä muita imuja.
Myös naisten kestotuotteita on tulossa Onnikkaalta myyntiin Pajumajaan.
Lisäksi heiltä on piakkoin tulossa kansio Onnikkaan kuoseista sekä imukankaista Pajumajaan niin heidän kauttaan on mahdollisuus tilata juuri oman mieleisensä vaipan mieluisalla kuosilla sekä imuilla.
Monelle kun varsinkin kestovaippailun alussa kestoilu on aikamoinen viidakko niin Pajumajasta saa samalla hyvin apua juuri oikeanlaisten imujen ja mallien tilaamiseen ja koska kestoilu on Pajumajan omistajallekkin lähellä sydäntä niin häneltä voi myös piakkoin varata opastusta kestovaippailuun joka on täysin ilmaista eikä opastuksen yhteydessä tietenkään ole mitään ostopakkoa vaippoihin.


 Pajumajassa on myös vaippojen vieressä pieni provisiomyyntihylly johon on kuulema tullut vasta hyvin Onnikkaitakin käytettynä.
Onnikkailla on vaippoina todella hyvä jälleenmyyntiarvo ja käytetyt vaipat suorastaan viedään käsistä, itsekkin olen tämän huomannut myydessäni meidän pieniä Onnikkaan yövaippoja.
Laitoin vasta facebookin osta-myy-vaihda kestovaippapalstalle Islan pieneksi jääneet Onnikkaan yövaipat myyntiin ja ennen sitä katselin hiukan hintoja ja omasta mielestäni laitoin vielä hinnan vähän yläkanttiin eli myin yövaipat 23€ /kpl posteineen ja vaipat menivät ihan heti, eivät ehtineet varmaan viittä minuuttia olla myynnissä kun molemmat olivat jo myyty.
Joten jos joku tamperelainen tai lähistöltä oleva miettii mitä tekisi vanhoille pienille kestovaipoilleen niin yksi vaihtoehto on myydä niitä tuolla Pajumajan provisiomyyntihyllyssä 35%:n provisiolla. Myymättömistä tuotteista ei peritä mitään kuluja.
Myyntiin voi myös tuoda muitakin Pajumajan ideologiaan sopivia tuotteita, itse näin hyllyssä käydessäni myös paikallisten käsityöläisten itsetekemiään juttuja.

Kestoiluunhan kuuluu toki pesuaineet tms. ja Pajumajasta löytyykin hyvä valikoima kestoiluun kuuluvia tuotteita, pesuaineita, vaippapusseja, soodaa, kuivaliinoja, näpsyjä ja riisipaperia. Itsekkin löysin tuolta matkaan villahousuille uutta villanpesuainetta.

Loppuun vielä se ehdottomasti postauksen kivoin juttu 
eli arvonta!
Onnikkaalta luvattiin arvontaan yhdenkoon Valtti-taskuvaippa. 
Voittaja saa toki valita mieluisan kuosin 
sekä haluamansa tukikankaan materiaalin vaipalle Onnikkaalta.

Arvonta-aikaa on maanantaille 5.5 saakka.
Arvontaan voi osallistua
kertomalla tähän postaukseen hiukan omia kestovaippakokemuksiaan 
muutamalla sanalla. 

Onnea arvontaan!


148 kommenttia

 1. Ehdottomasti mukaan! Onnikas ei ole meille tuttu merkki. Oon haalinut kirppareilta kaikkia halpoja vaippoja ja pääosin on menty myllymuksujen vihreillä (äippäpakkauksen) vaipoilla. Nyt tilasin muutaman Alvan testiin, kun nuo MM:t alkaa jäädä pieneksi kohta. Ohivuotoja tulee välistä vaipasta riippumatta, johtuen ehkä enemmänkin imuista. Täydellinen (ja edullinen) imu on vielä hakusassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko sinulla mitään taloudellisia vaikeuksia? JOS KYLLÄ! Ota yhteyttä Dobbs Finance and Mortgages Limitedin pienten ja suurten lainojen määrään. Tarjoamme kaikenlaisia lainaehtoja, jotka täyttävät rahoitustarpeet alhaisella 2 prosentin korolla. Ota meihin yhteyttä tänään sähköpostilla: dobbsfinance@yahoo.com ja työskentelet kanssamme on hyvä kokemus. +17816567138 luotto on avoin kaikille kansalaisuudesta riippumatta.

   Whatsapp: +17816567138
   Ota yhteyttä sähköpostitse: dobbsfinance@yahoo.com

   Poista
 2. Ooo! Loistoarvonta :) meillä kans lempivaippana ollut sivunepillinen petite-Onnikas. Taidettiin ottaa köyttöön jo 8 kk ja edelleen 1 v 10 kk pojalla käytössä. Tosin nyt alkaa vaippaurakka olemaan jo loppusuoralla, mutta edelleen harkkareiden ohessa on yhdeksi vaipaksi jäänyt tuo Onnikas. Nyt on toinen kestopeppu syntymässä ja tälläkin kertaa toivottavasti kestoilu onnistuu koko vaippauran ajan.

  VastaaPoista
 3. Mä oon niin mukana tässä arvonnassa!

  Meillä ei ole Onnikkaan PUL-pintaisia vaippoja lainkaan, mutta öisin meillä on käytössä muutama Onnikas. Ne on mun lemppareita ja istuvat lapselle kuin toinen iho! Olisi hauska koittaa myös heidän taskuvaippaansa. :)

  VastaaPoista
 4. Minulla on kaksi lasta mutta ikinä en ole kestoillut. Ei vaan ollu meiän juttu ollenkaan. Yksi ystäväni kestoilee nyt esikoisensa kanssa ja hänelle antaisin voiton jos voittaisin :)

  VastaaPoista
 5. Meillä on kaikkien kolmen kans osakestoiltu. Onnikas onkin ihan uus tuttavuus. Mukana arvonnassa siis.

  VastaaPoista
 6. Ihan pikkuisen on tullut kestovaippoja joskus aina kokeiltua, mutta mielellämme ottaisimme kokemuksia uusista vaippamerkeistä.
  pupup@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Ilman muuta mukana arvonnassa! Uutta vaippapyllyä odotellaan syntyväksi lähiviikkoina joten mieluusti kokeiltaisiin meille uutta merkkiä :) Isompien jäljiltä on kestoja vinot pinot, mutta ainahan vaihtelu virkistää ;)

  VastaaPoista
 8. Mä olen aloittanut kestovaippailun esikoisella puolen vuoden iässä, nyt hän on jo yli kahdeksan vuotias. Viisi vuotiasta keskimmäistä poikaani vaipatin lähes vastasyntyneestä asti ja nyt samaten nuorimmaista tyttöäni pari viikkoisesta asti kestovaippailtu, pääosin päivisin, mut öisin kertiksellä.

  VastaaPoista
 9. Meillä luottovaipoiksi osoittautuivat mun itse ompelemat. Kaavaa sai säädeltyä lapselle just sopivaksi. En ollut juurikaan ommellut sitä ennen ja yllätyin, miten helppo vaippoja oli ommella itse :) Käytössä oli siis taskuvaippoja, joihin ompelin myöskin imut. Esikoisella kestovaippoja käytettiin lähes aina (mökillä joskus pesin niitä jopa käsin, huhhuh...). Täysin vaipattomaksi hän jäikin jo 1v 8 kk iässä, joten kovinkaan montaa vaippakokoa ei meillä tarvittu, kun lapsi on kovin kaposta mallia (kahdella koolla läpi vaippa-ajan).

  Pienemmällä kestoilu on jäänyt vauva-ajan jälkeen vähiin, kun esikoisella käytetyt vaipat ovat hänelle jo kaikki liian pieniä. Olisihan se kiva saada hänellekin sopiva vaippa ;)

  VastaaPoista
 10. Mukana arvonnassa! Meillä on molemmilla tytöillä käytetty säännöllisen epäsäännöllisesti kestoja. Esikoisen kanssa ehkä vähän enemmän. Nyt kolmosta odotellessa olen kyllä päättänyt ainakin yrittää kestoilla enemmän. Olisikin kiva kokeilla uusia merkkejä näistä kotimaisista vaipoista.

  VastaaPoista
 11. Ihan uteliaisuutta lähden arvontaan mukaan, jos onni kohdalle osuisi niin tulisi kokeiltua kestovaippoja eka kerran ikinä. :) elviiranhelmi@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Esikoisen kanssa jäi kokonaan kokeilematta, mutta nyt toisen vauvamme kanssa voisi kokeilla eli osallistun mielelläni arvontaan.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 13. Mukana ollaan! Liki pelkästään vaipatettiin meidän lapset kestovaipoilla heti alusta lähtien, ja vaikka ei mitään viherhippejä ollakaan, valinta tuntui itsestään selvältä. Hyvin sujui, varmasti auttoi toki hyvät vaipatkin. Meillä käytettiin päivin, öin vain taskuvaippoja, ja merkeistä lemppareita oli BumGeniukset, Onnikkaat, Swaddlebeesit, Mannamaat, Hahtuvahullut ja Kannot.

  VastaaPoista
 14. Ei ole tullut ikinä kokeiltua kestovaippoja neidillämme, mutta haluaisin kyllä! Kiinnostaa kovin. Mukana siis :)

  VastaaPoista
 15. Mukana! Olen pojalla käyttänyt aluksi harsovaippoja, myöhemmin taskuvaippoja ja ollut kyllä kovasti tyytyväinen. Rinnalla on käytetty kertakäyttövaippoja, lähinnä reissuissa ja yöllä. Löysin käyttämättömiä kestovaippoja kirppareilta, joten ne eivät tulleet kalliiksi.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 16. Mukana :) meillä täyskestoiltu 4kk lähtien. Idea oikeastaan lähti esikoisen kuivaksiopettelusta kun halusin hänelle märkäpintaisia vaippoja että huomaa kun vahinko tulee. T. Minna H. (minna.m.helenius@gmail.com)

  VastaaPoista
 17. Mukana :) meillä täyskestoiltu 4kk lähtien. Idea lähti esikoisen kuivaksiopettelusta kun ostin märkäpintaisia vaippoja että huomaa kun vahinko sattuu :)

  VastaaPoista
 18. Mukana. Esikoisen kanssa kestoilin paljon, mutta haaveilen tulevan vauvan kanssa täyskestoilusta niin kaikki uudet vaippamerkit kiinnostuvat, että löydän ne parhaat ja myös yökäyttöön. hannaharma(@)hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Osallistun! Meillä käytetään osaksi kestoja, osaksi kertakäyttövaippoja. Onnikas ei ole tuttu, mutta haluaisin tutustua ;).
  miina74@netti.fi

  VastaaPoista
 20. Kaksi lasta kestovaipatettu ja nyt olisi kolmas tuloillaan elokuussa =)
  Vanhat vaipat olen myynyt pois jo, eli uusien hankinta on nyt edessä. Onnikkaita meillä ei ole ennen ollutkaan, mutta nyt olisi kiva kokeilla niitäkin, kun niin kovasti kehut.

  VastaaPoista
 21. Jonkin verran käytetty,enempikin olisi kiva käyttää. Eli arvonnassa mukana. annelaukkanen09@hotmail.com

  VastaaPoista
 22. En ole vielä kokeillut kestovaippoja,mutta kiinnostaisi. Mukana ollaan. Sofia chipmunk@hotmail.fi

  VastaaPoista
 23. Arvontaan mukaan! Esikoisen kanssa osakestoiltiin reilu vuosi. Nyt aijon seuraavan kanssa kestoilla myös. Ainakin osakestoilla. Hyvät vaipat vielä hakusessa. :)

  helmiainen92@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Ehdottomasti mukaan :) Meillä kestoilu on sujunut hyvin päivisin,öisin ei ole meidän juttu. Kun lemppareita on nimenomaan yhden koon taskut koska menevät kauan ja kokoa pystyy muuttaa siten miten lapsen mittasuhteet muuttuu :) nvyx@windowslive.com

  VastaaPoista
 25. Kestovaippoja olen hieman päässyt kokeilemaan, mutta nyt olisin innokas kokeilemaan Onnikasta... Niitä meillä ei ole ollut koskaan käytössä. jennika1991@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Kestovaippoja olen jonkun verran kokeillut, mutta nyt lähiaikoina olleet enemmän kertsit käytössä vaippa pulan vuoksi.. Onnikasta en ole kokeillut, mutta kiinnostunut olisin kokeilemaan :) jennika1991@hotmail.com

  VastaaPoista
 27. Mukana kans. 2 kestoilijaa meillä. Vanhempi tosin enää öisin :) lintulapirjo@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Meillä kestovaippaillaan pääosin Babylandin yhdenkoon taskuilla! Taskuvaipat ovat olleet mulle "se" juttu - helppouden ja edullisuuden takia. Nyt toki odotan vielä postissa juurikin paria Onnikkaan yövaippaa, kun taskut eivät ole enää yövaipoiksi passelit. Olispa kiva koklaa, mihin Onnikkaan taskuista on. :]

  VastaaPoista
 29. Meillä on osakestoiltu nyt muutama kuukausi ja just hankin käytettynä onnikkaan vaippoja. Hyvältä vaikuttavat!
  Kata kteikari ät hotmail com

  VastaaPoista
 30. Meillä on kohta vuoden verran käytetty kestovaippoja. Pois en vaihtais! Vastasyntyneellä parhaita oli sisävaipat ja villahousut. Parin kuukauden iässä siirryttiin taskuvaippoihin ja niitä onkin sen jälkeen käytetty. Vaipanvaihto on ihanaa hommaa kun vastassa on joku kiva vaippa :)

  VastaaPoista
 31. Meillä on kohta vuoden verran jo kestoiltu. Pois en kestoja vaihtaisi, ne on ihania! Kiva vaihtaa vaippaa, kun sen perusliberon tms sijaan omalla lapsella onkin joku kivalla kuosilla varustettu kestovaippa :)

  VastaaPoista
 32. Ihania nuo onnikkaan vaipat. Meillä oli isommalla L-koon sisävaipat yövaippoina ja ne on vielä pitkään isoja tälle toisell.

  VastaaPoista
 33. Meillä alkoi uusi vaippakierros n. 9 kk sitten ja onnekseni samat vaipat menee kakkoselle kuin ekallekin :) Onnikas on uusi meille, joten innolla mukana! :)

  - Vv

  VastaaPoista
 34. Esikoinen kestoili aikanaan, silloin ei onnikasta ollut olemassa. Kuulema hyviä, ja mieluusti testiin tulokkaalle..

  VastaaPoista
 35. Tähän pitää osallistua! Meillä muutaman kuukauden kestohommat takana, oon ihan hurahtanut tähän. Mahtavaa kun ei enää tarvii olla harva se päivä kiikuttamassa vaippapussia roskikseen, yök. Ja kotimaiset merkit tuntuu monet istuvan just parhaiten, onnikas on yksi suosikeista. ;)

  VastaaPoista
 36. Kokemusta kolmen lapsen verran, innokas kestoilija olen. Onnikas on yksi suosikkimerkeistäni! Arvonnassa mukana Satu satu@sulkavalainen.com

  VastaaPoista
 37. Mukana. Kaksi lasta kestotettu mm. Onnikkailla. Anne.malinen1@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Meillä ei esikoisen kanssa kestoilu valitettavasti onnistunut koska hänellä on niin herkkä iho, enkä löytänyt vaippaa josta ei olisi tullut ihottumaa. Kakkosen kanssa nyt osakestoillaan kotosalla. Lähinnä Ronja ja Roopeilla ja villiksillä mennään. suska_81@hotmail.com

  VastaaPoista
 39. Mukaan arvontaan. Minäkin löysin ja tykästyin Onnikkaan vaippoihin, mutta vasta viimemetreillä esikoisen kanssa. Nyt käytössä vielä öisin Onnikkaan yövaippoja ja taskuja/ AIO ta. Ne on ihania ja istuu Hillalle niin hyvin. Nyt odottelen josko saataisiin kakkonen alulle, niin pääsisi taas hurahtamaan nähin vaippajuttuihin.

  VastaaPoista
 40. Kestovaippailtu on nyt 3 v, nyt enää öisin. Onnikkaat löysinv asta viimekesänä ja taskut toimineet myös harkkahousuina. ihania . t. seijakan@welho.com

  VastaaPoista
 41. Kaksi muksua vaipoissa ja pitkä penni jo säästettynä kestoilla. Saati järjetön määrä jätettä jäänyt tuottamatta. Onnikkaat on ihan parhaita, tykkään kovasti, mainio kun menee vauvalle ja kolmivuotiaalle! Osallistutaan innolla!

  VastaaPoista
 42. Meillä päiväkestoillaan. Innostuin kestoista kauniiden värien takia, mutta tärkeimmäksi tekijäksi on sittemmin noussut rahan säästö. Olen haalinut edullisen vaippavaraston mm. äitiyspakkauksen vaippoja ja muutama itse tehty. Onnikkaasta mulla ei oo kokemusta, joten mielelläni sellaista kokeilisin. :)

  VastaaPoista
 43. Ensimmäisen kanssa en kestoillut, nyt toisen kanssa aloitin reilu vuoden ikäisenä ja olen tykännyt! :) Harmittaa vain, että aloitin vasta noin myöhään... :D Onnikkaista ei ole vielä kokemusta, joten osallistun mielelläni kilpailuun mukaan! :) iina_virtahepo@netti.fi

  VastaaPoista
 44. meillä esikoisen vauva-aikana kokeilin kestoja, mutta en löytänyt sellaista mikä ei olisi vuotanut. Eikä ollut tietoa/taitoa/rahaa kokeilla montaa erimallia. Kestoilut jäi molemmilla lapsilla. Pienin vielä vaippa ikäinen, mutta kertakäyttöisiä hänelläkin tullut käytettyä. Kiva olisi kyllä kokeilla :)

  VastaaPoista
 45. Kestoilija kahden lapsen kanssa, omina suosikkeina kotimaiset toittajat erityisesti Hahtuvahullu, Tirsokas, Neppula ja Onnikas.

  VastaaPoista
 46. Meillä ei olisi varmaan koskaan ruvettu kestoilemaan ellei hyvä ystäväni olisi antanut vaipparepertuaariaan lainaan ja tehnyt minulle aloittelijan opasta. Nyt meillä jo toinenkin lapsi käyttämässä kestoja. :)
  -Anni

  VastaaPoista
 47. Olemme osakestoilleet vauvan syntymästä saakka, lapsi on nyt 1,5v. Pari kuukautta sitten jäi ihan yhtäkkiä miltei kaikki vaipat pieneksi ja piti kiireellä alkaa etsimään uusia sopivia vaippoja, mutta turhan monta huonosti istuvaa hutiostosta on tullut nyt tehtyä :/
  Onnikkaaseen olisi kiva päästä tutustumaan, josko se olisikin sitten se uusi luottovaippa :) Joten arvontaan mukaan! kalmari_83@hotmail.com

  VastaaPoista
 48. Mukana arvonnassa, Onnikas olis uusi tuttavuus. nea.neuvonen@gmail.com

  VastaaPoista
 49. Osallistun arvontaan, Onnikas olisi uusi tuttavuus. nea.neuvonen@gmail.com

  VastaaPoista
 50. Esikoisen aikana kokeilin kestovaippoja, mutta jossain vaiheessa luovutin. Kuivaksi opettelussa tulivat taas harkkahousut tutuiksi. Nyt nuoremman lapsen kanssa olemme käyttäneet kestovaippoja huomattavasti enemmän, mutta nyt on uusi ongelma herkistynyt iho. Onnikas on yksi lemppari merkeistä ja jos voitan niin aion kokeilla jollain uudella sisäpinnalla vaippaa. Epäilyni on, että coolmax ei sovi pojalle.

  VastaaPoista
 51. Kolmosen kanssa osakestoillaan, lähinnä perityillä fuzzeilla. Muitakin (ja mieluiten kotimaisia) merkkejä olisi kiva kokeilla. paula_jarvenpaa@hotmail.fi

  VastaaPoista
 52. Mukana arvonnassa :) henna.vanhala@hotmail.com

  VastaaPoista
 53. Minulla on kotona reilu 1kk vanha esikoispoika ja vasta harjoittelemme kestoilua. Meillä ei ole läheskään vielä tarpeeksi vaippoja täyspäiväiseen kestoiluun, joten olisi mahtavaa voittaa täältä kokeiluun Onnikas-vaippa! nerpatsa@hotmail.com

  VastaaPoista
 54. Me on vasta aloiteltu kestovaippojen käyttöä, vauva on nyt 6 viikkoa vanha. Toistaiseksi lähinnä harsoista ja villiksistä, Imse Vimsen ja Myllymuksujen vaipoista sekä itse tehdyistä kokemuksia. Hyviä pääasiassa :) Mielelläni tutustuisin myös Onnikkaaseen!

  VastaaPoista
 55. Osallistun! Mikä noissa onnikkaissa on sisäpintana? Ollaan kestoiltu synnäriltä kotiutumisesta saakka, mutta meidän pojalle ei kaikki sisäpinnat sovi, joten siksi vielä pientä kikkailua tämä sopivien vaippojen löytäminen! :) Ihana arvonta, ihan mun mieleen. <3
  jasuuna@hotmail.com

  VastaaPoista
 56. Meillä on kaapillinen vaippoja, kestovaippailu on kiva harrastus. Onnikasta en ole vielä päässyt kokeilemaan! rojola.susannakaroliina@gmail.com

  VastaaPoista
 57. Mä olen tykännyt kestoilusta tosi paljon. Olen saanut kaikki vaippani enkä ostantut yhtään uutena. Muutama uusi on tullut käyttämättönä kavereilta ja äippäpaketista tietenkin. Kaikki loput käytettyjä. Muutaman uuden imun olen ostanut muuten nekin on kierrätetty. Pidän kestovaippailuin ekologisuudesta ja yhteisöllisisyydestä! Tämä ei ole lainkaan niin vaikeaa kuin puhutaan! Terviesin: marjut.martin@gmail.com

  VastaaPoista
 58. Olemme osakestoilleet alle vuoden ikäisen tyttäremme kanssa ja suurimman innostuksen kestoiluun olen saanut viime kuukausien aikana Onnikkaan Toivo-taskujen ansiosta! Toivottavasti onni suosii arvonnassa... :) heli_susanna@hotmail.com

  VastaaPoista
 59. Isomman lapsen kanssa kestoiltiin sairaalasta paluusta kuivaksioppimiseen asti. Sama toive tulevan vauvan kanssa :) Ihanat vaipat piristävät päivää, ja on kiva ettei tarvitse raahata vaippapaketteja kaupasta. Onnikas oli yksi suosikkimerkeistä, etenkin AIOt ovat tosi käteviä ja hyvin kuivuvia. pellava@iki.fi

  VastaaPoista
 60. Mukana arvonnassa! Itsellä kokemusta ei vielä ole ihan hirmuisen paljoa. Esikoista tässä odotellaan saapuvaksi päivänä minä hyvänsä ja häntä varten on kestoja kasa hankittuna. Entuudestaan olen kestoihin tutustunut veljeni kolmen lapsen kautta, harsot ja villikset tuli tutuiksi ekan kerran siis jo 11 vuotta sitten, kun veljen esikoinen syntyi. Innolla odotan tätä kestovaippailun ihmeellistä maailmaa ja oman esikoisen kanssa kokeiluja :)

  VastaaPoista
 61. Arvonnassa ehdottomasti mukana! Itselle kestot eivät vielä ole ihan hirmu tuttuja vaikka niitä onkin tuossa kasa odottamassa esikoista jonka pitäisi saapua maailmaan hetkenä minä hyvänsä :) Innolla odotan kestoilun aloittamista!

  VastaaPoista
 62. Osallistun arvontaan! Innokkaan yövaipat olen todennut huipuiksi, taskuista ei kokemusta. Kolmatta lasta kestovaipatan, joten muuten kyllä kokemusta löytyy :)

  VastaaPoista
 63. Meillä on täyskestoiltu koko esikoisen elinikä (1v 9kk) ja nyt kuopusta kestotetaan esikoisen ohella, hänen kanssaan tosin ovat sopivat vaipan pintamateriaalit vähän etsinnässä vielä, sillä pojan iho ärtyy herkästi milloin mistäkin. Onnikkaat ovat ihan meidän lemppareita, niitä on käytetty esikoisella puolivuotiaasta alkaen ja istuvat kuopukselle yhtä hyvin kuin esikoisellekin. Meille muuten kotiutui se teidän toinen yövaippa. ;)

  VastaaPoista
 64. Onnikas <3
  Haalin vuosi sitten raskausaikana kaikenlaisia kestoja, joista loppupeleissä ei mikänä tuntunut toimivan. Sittemmin minulle eräiden nettivaippakauppojen oheella vinkattiin suomalaisten vaippamerkkien mahtavuudesta, esim. juurikin Onnikkaasta, ja näitä vaippoja metsästäessäni (Onnikkaiden valmistus oli tällöin tauolla) _rakastuin_ suomalaisiin vaippoihin!
  Ensimmäisenä meille kotiutui kaksi yhdenkoon Onnikasta etunepein. Ihan harmitti (oikeasti :D ), kun pieni likasi ne samantien päälle puettua ja sitten piti käyttää niitä huonompia merkkejä, odotella, että ne kaksi parasta vaippaa pääsevät pesuun ja kuivuvat uuteen käyttöön. Onnikkaan vaipoista kun ei lirahtanut mitään ohi, vaikka pikkuinen olikin aluksi erittäin hoikanpuoleinen.
  Samat vaipat toimivat, kun päästiin kunnolla massaa keräämään ja toimivat yhä, kun käppäilyä ja kiipeilyä harjoitellaan alinomaan :)

  On ihan mahtavaa, että Onnikkaita on taas saatavilla :) Meillekin niitä tilasin useamman ja yksi pääsi lahjaksi, jotta näiden vaippojen mahtavuus tulisi muillekin tutuksi. Ei mua kyllä Onnikkaita myyvään liikkeeseen uskaltais päästää...

  Te, jotka ette vielä ole kestovaippoja kokeilleet, suosittelen! Tällöin kotona on aina vaippoja eikä tarvitse lähteä, esim. väsynyttä tai sairasta lasta raahaamaan kauppaan eikä raahata niitä vaippoja kaupasta kotiin ja lopulta niitä oksettavan hajuisia roskiksia roskiin.
  Suosittelen tätä ryhmään, josta voit kysyä mitä tahansa ja varmasti saat ystävällistä apua:
  https://www.facebook.com/groups/kestotuotteetkiertoon/

  VastaaPoista
 65. Mukana arvonnassa! Minä innostuin kestoilusta vasta kuopuksen kanssa. Sysäyksen kestoiluun sain kun innostuin ompelusta ja päätin kokeilla ommella esikoiselle yövaippoja kun alkoi kyllästyttää kertsien käyttö kun eihän sinne vaippaan joka yö pissiä tullut ja syletti heittää pissaton vaippa roskiin. Vaipat toimivat ja innostuin ompelemaan kuopuksellekin vaippoja (oli tuolloin 8kk) ja nyt ollaan puoli vuotta kestoiltu enempi tai vähempi. Kotona mennään kokokestoilleen, kertsejä käytetään päiväkodissa ja joskus tilanteen vaatiessa :) Pienellä budjetilla olen mennyt itse tekemällä tai käytettyjä ostamalla joten kestot ovat jo käytännössä maksaneet itsensä takaisin säästyneinä vaippakustannuksina ja vähentyneinä jätemaksuina. saturonkko@suomi24.fi

  VastaaPoista
 66. Osallistun arvontaan! Onnikkaalta on meille tullut muita tarvikkeita ja Onnikkaan imuja on nyt testissä, mutta vaipat ovat vielä täysin vieraita. Toivo ja Valtti ovat ihania nimiä niille. :) Suosin mielelläni suomalaista yritystä, josta saa hyviä tuotteita ja hyvää palvelua. Kestovaippailu on minusta kyllä kiehtova täysin oma maailmansa. Vauvojen muodot ja mitat muuttuvat ja vain osa vaipoista vastaa tähän haasteeseen, toisia saa heti olla päivittämässä isompaan kokoon tai erilaiseen kiinnitykseen. :) samasauk@gmail.com

  VastaaPoista
 67. Käytämme kestoja sekä kertiksiä. Ihania vaippoja! Arvonnassa mukana!

  VastaaPoista
 68. Mukana arvonnassa. Kahden nuorimman kanssa osakestoiltiin lähinnä tsi taskuvaipoilla. Nyt odotellaan kolmatta kestopeppua
  jonka kanssa olisi tarkoitus täyskestoilla. Muutama onnikkaan sisävaippa odottelee kaapissa ja vaikuttavat hyvin imeviltä.
  ( keha-kukka@luukku.com )

  VastaaPoista
 69. Mukaan arvontaan! Meillä kaikki kolme poikaa on kestotettu, vuoden ikäisellä kuopuksella ei ole koskaan ollut kertavaippaa.
  Tällä hetkellä meillä ei olekaan yhtään Onnikasta joten toivottavasti onni potkaisee :)

  VastaaPoista
 70. Innostuin kestoilusta jo esikoisen odotusaikana :) tuon jälkeen meillä onkin käynyt monen monta ihanaa vaippaa! saturmk (ät) gmail.com

  VastaaPoista
 71. Innostuin kestoilusta jo esikoisen odotusaikana :) tuon jälkeen meillä onkin käynyt monen monta ihanaa vaippaa! saturmk (ät) gmail.com

  VastaaPoista
 72. Arvonnassa mukana. Vaikka kuudetta odotellaan, kestoilemaan ollaan valmistauduttu vasta nyt. Esikoisen aikaan kestot olivat kalliita, tietoa oli vähän, samoin vaippoja. Sittemmin elämäntilanne ei ole antanut sopivaa saumaa kokeilemiselle, kunnes nyt sille tuntuu olevan iltatähden kanssa enemmän tilaa. mariannekaarina.lindholm@gmail.com / http://ancasland.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 73. 3 lasta ja yksi vielä tulossa. Kaikilla ollaan kerttiksillä menty, mutta nyt houkuttaisi kokeilla näitä kestoiluja. :)
  olgakoo@hotmail.com

  VastaaPoista
 74. Arvonnassa mukana :) Kahden lapsen kanssa osakestoillut ja kolmas vaippapeppu olisi syntymässä ihan näinä päivinä, tänään mulla rv40+0 :) Onnikkaan vaippoja ei oo koskaan tullut kokeiltua, toivotaan että onni suosii!

  VastaaPoista
 75. Mäkin haluan mukaan arvontaan :) Poika on kokeillu monenlaisia vaippoja ja eniten oon tykänny fuzzibunzeista ja vihreistä äp:n vaipoista. Nyt oon pitkään miettiny et ois kiva kokeilla all in one vaippoja niin ei ois ihan nin paljoo täyttämishommaa kahen lapsen vaipoissa :) h.forzell@gmail.com

  VastaaPoista
 76. Mäkin haluan mukaan arvontaan :) Poika on kokeillu monenlaisia vaippoja, ja nyt oon miettiny siirtymistä all in one vaippoihin niin ois vähemmän homaa kahen pojan vaippojen kanssa :)

  VastaaPoista
 77. Halusin jo ennen raskausaikaa kokeilla kestovaippoja tulevalle lapselle ja kun raskaaksi tulin, aloin intohimoisesti tutkia kestoilun maailmaa. Lapsi on täyskestotettu 3kk ikäisestä alkaen. Onnikas on yövaippojen luottonimi ja taskutkin ahkerassa käytössä. anne.kortelahti@gmail.com

  VastaaPoista
 78. Niiin mukana arvonnassa!:) Meillä on jo vuoden ikäinen kestopeppu ja edelleen taskuvaippoja käytellään paljonkin,koska ne on olleet musta kaikista kätevimmät kestovaipat. Onnikkaista oon kuullu pelkkää hyvää ja olis mahtista päästä kokeilemaan Onnikkaan taskuvaippaa.
  martzet@gmail.com

  VastaaPoista
 79. Olen ihan ummikko vielä kestovaippa-asioissa, joten toistaiseksi meillä ei ole niitä käytetty. Kiinnostus on kuitenkin herännyt jo jokin aika sitten, joten osallistun toiveikkaana arvontaan, josko tästä saataisiin testikappale ^_^ kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 80. En ole koskaan kokeillut kestovaippoja, mutta kolmannen lapsen kohdalla ajattelin sen tehdä.

  VastaaPoista
 81. Meillä on osakestoiltu kahden kanssa, yöt ja matkustamiset menty kertiksillä. Ehkä se kolmas sitten joskus ois kokonaan kestoissa :) Onnikkaan vaippoja ei ole kokeiltu vielä :) marja.mikk@gmail.com

  VastaaPoista
 82. Arvonnassa mukana. Pienimmäisellä aikoinaan käytetty.

  VastaaPoista
 83. Pakko osallistua, koska siskoni osottaa esikoistaan, ja tahtoisin lahjaksi tämän antaa. :) Itselläni ei ole vaippakokemuksia, koska lapsia ei ole. Ihanaa vappua teille! <3
  jelena.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 84. En ole kestovaippoja kokeillut koskaan! Ilomielin testattavaksi ottaisin:) irmeli.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 85. Osallistun arvontaan. Meillä kestoillaan muuten, paitsi öisin ja päiväunilla.. Onnikkaan vaipoista ei olekaan vielä kokemusta, joten olisi kiva päästä kokeilemaan.

  VastaaPoista
 86. Osallistun. Me ollaan kestoiltu jo esikoisesta asti ja luotettu Bum Geniuksiin, mutta kokeilisin mielelläni kotimaisiakin vaippoja.

  VastaaPoista
 87. Esikoista vasta odotellaan ja kestoilua meinaan kokeilla:) mira.lehtimaeki@gmail.com

  VastaaPoista
 88. Esikoista vasta odotellaan mutta kestoilua meinaan kokeilla;)

  VastaaPoista
 89. Olen kolmella lapsella kestoillu, lisävaippa kelpais :) -Kolmen äippä

  VastaaPoista
 90. Mukana! Meillä kestoillaan ahkerasti ja iso osa vaiupoista on jäänyt jo poitsulla pieniksi :)) Tarvetta olisi siis isommille ;)

  VastaaPoista
 91. Mukaan arvontaan. :) Meillä on nyt pariviikkoinen kestopeppu, jolle mielellään testattaisiin Onnikasta, isosiskon vanhat Onnikkaan yövaipat mitkä oon jemmannut tätä viidettä kestopeppua odottamaan ovat vielä isoja. Harmi kun S-kokoisia yövaippoja ei ollut mahdollista tilata. mansikka-marja1(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 92. Mukana. Onnikkaan muotoonommellut vaipat eivät meille ole entuudestaan tuttuja. Villahousuja olen aikaisemmin käyttänyt heidän valikoimistaan, joten olisi kiva päästä testaamaan vähän muutakin.

  VastaaPoista
 93. Mukana! Onnikkaan muotoonommellut vaipat eivät ole meille entuudestaan tuttuja, mutta villahousuja ollaan heidän valikoimistaan käytetty. Olisi kiva päästä kokeilemaan vaippaakin.

  VastaaPoista
 94. Äitiyspakkauksen kestovaipat odottavat vielä käyttäjäänsä eli ei vielä varsinaisesti kokemuksia =). Mutta innokkaana olen kyllä pian kokeilemassa.
  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 95. Mukana minäkin! Meillä on kaksi lasta ja molemmilla pääosin on ollut kestot, toinen lapsista on kylläkin jo päiväkuiva. Yökestoilut on kuitenkin meille uusi asia ja tällä hetkellä nuorimmalla on päällä Onnikkaan yövaippa ensimmäistä kertaa. Oli niin hyvän oloinen, että mielelläni osallistun tähän arvontaan :) nrieskaniemi@gmail.com

  VastaaPoista
 96. Mukana minäkin! Meillä on kaksi lasta ja molemmilla pääosin on ollut kestot, toinen lapsista on kylläkin jo päiväkuiva. Yökestoilut on kuitenkin meille uusi asia ja tällä hetkellä nuorimmalla on päällä Onnikkaan yövaippa ensimmäistä kertaa. Oli niin hyvän oloinen, että mielelläni osallistun tähän arvontaan :) nrieskaniemi@gmail.com

  VastaaPoista
 97. Mukana minäkin :) Meillä on kaksi lasta, joilla käytetty kestoja, vanhempi tosin jo päiväkuiva. Yövaipatus kuitenkin on tuore juttu meillä ja nuoremmalla onkin nyt Onnikkaan yövaippa päällä. Oli niin hyvän oloinen vaippa että mielelläni tähän kilpailuun osallistun :) nrieskaniemi@gmail.com

  VastaaPoista
 98. Mukana ehdottomasti:)Meidän vaipoista(joita on suhteellisen vähän) arviolta 95% on ns.kiinan ihmeitä.Mieluusti suosisin suomalaista.Kestoissa kotimaisten kokeilu on rajoittunut erääseen toiseen merkkiin johon en ole ollut tyytyväinen.Onnikas on kuitenkin tuntematon ja mieluusti siihen tutustuisin tuon 7kk kestopepun kanssa :)!

  VastaaPoista
 99. Ai Juu.sposti unohtui. lumikki.snow@gmail.com

  VastaaPoista
 100. Wau mikä arvonta! Käytän esikoispojallamme kestoja päivisin mutta yövaippoja emme ole vielä kokeillut. Kestoilu on kivaa! :)
  tiinataavitsainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 101. Wau mikä arvonta! Käytämme esikoispojallamme kestoja päivisin, mutta yövaippoja emme ole vielä kokeilleet. Kestoiilu on mukavaa!
  tiinataavitsainen@hotmail.

  VastaaPoista
 102. musta kukka hamppputuella ja me on kestoiltu nyt kaikkien kolmen lapsen kanssa, öisin osin kertikset käytössä. ihana arvonta.

  VastaaPoista
 103. Tarvitsetko lainaa? Olemme oikeutettuja ja tae lainanantajista, Olemme yritys taloudellista tukea. Me Lainarahastot ulos tarvitsevien henkilöiden taloudellista tukea, joka on huono luotto tai tarvitsevat rahaa maksaa laskuja, investoida liiketoiminnan. Haluan käyttää tätä keskipitkän kertoa, että olemme tehdä luotettavia saajan apua Otamme mielellämme tarjota sinulle lainan yhteyttä sähköpostitse: russell.credit40@gmail.com

  Suoritetuista palveluista ovat:

  * Velka
  * Business Lainat
  * Personal Lainat
  * Auton lainat
  * Vuokrat ja House lainat

  Kirjoita takaisin jos kiinnostaa meidän korko on 3% vuosittain. Ota yhteyttä sähköpostitse: russell.credit40@gmail.com

  Huomaa: Asianomaiset yksilön tulee lähettää viestin sähköpostin kiireellisiä vasteen ja yksityiskohtia saada lainan.

  Parhain terveisin.

  VastaaPoista
 104. Jos olet kiinnostunut saamaan lainaa sitten ystävällisesti kirjoittaa meille lainan vaatimus. Ota yhteyttä, lisätietoja: g.loredana480@gmail.com

  Vilpittömästi sinun,
  Rouva Grace Loredana

  VastaaPoista
 105. Jos olet kiinnostunut saamaan lainaa sitten ystävällisesti kirjoittaa meille lainan vaatimus. Ota yhteyttä, lisätietoja: g.loredana480@gmail.com

  Vilpittömästi sinun,
  Rouva Grace Loredana

  VastaaPoista
 106. Hei rakas laina etsijä,

  Olen yksityinen, luotettava, luotettava lainanantaja; Minä maksan lainat yrityksille ja yksityishenkilöille matalilla ja edullinen korko 3%.

  Etsitkö yritysten laina, henkilökohtainen laina, asuntolaina, autolainan, opiskelija laina, velan vakauttamista laina, vakuudeton laina, ja riskipääoma? Jos olit evättiin laina pankin tai rahoituslaitos Yhdelle tai useammasta syystä. Olet oikeassa paikassa lainaa ratkaisuja, Annamme lainaa alueella 1,000 minimi 100,000,000 enintään 1 vuoden kuluessa 20 vuoden takaisinmaksuaika kestoisia, kaikkialle maailmaan. Ota yhteyttä, lisätietoja sähköpostitse: g.loredana480@gmail.com

  VastaaPoista
 107. Hello Dear Laina Seeker,

  Olen yksityinen, luotettava, luotettava lainanantaja; Minä maksan lainat yrityksille ja yksityishenkilöille matalilla ja edullinen korko 3%.

  Etsitkö yritysten laina, henkilökohtainen laina, asuntolaina, autolainan, opiskelija laina, velan vakauttamista laina, vakuudeton laina, ja riskipääoma?

  Jos olit evättiin laina pankin tai rahoituslaitos Yhdelle tai useammasta syystä. Olet oikeassa paikassa lainaa ratkaisuja, Annamme lainaa alueella $ 2000 $ 100.000.000 1 vuoden kuluessa 20 vuoden takaisinmaksuaika kestoisia, tahansa päin maailmaa Sähköposti: mg539928@gmail.com

  VastaaPoista
 108. Etsitkö yritysten laina, henkilökohtainen laina, asuntolaina, autolainan, opiskelija laina, velan vakauttamista laina, vakuudeton laina, ja riskipääoma? Jos olit evättiin laina pankin tai rahoituslaitos Yhdelle tai useammasta syystä. Olet oikeassa paikassa lainaa ratkaisuja, Annamme lainaa kaikille ihmisille alueella 1,000 minimi 100,000,000 enintään 1 vuoden kuluessa 20 vuoden takaisinmaksuaika kestoisia, kaikkialle maailmaan. Ota yhteyttä, lisätietoja sähköpostitse: russell.credit40@gmail.com

  VastaaPoista
 109. DO YOU WANT A PERSONAL/BUSINESS/INVESTMENT LOAN? LOAN IS HERE FOR YOU

  We have provided over $1 Billion in business loans to over 15,000 business owners just like you. We use our own designated risk technology to provide you with the right business loan so you can grow your business. Our services are fast and reliable, loans are approved within 72 hours of successful application. We offer loans from a minimum range of $10,000 to a maximum of $20 million.

  We Offer:
  * Business Loan
  * Personal Loans or Signature Loans
  * Arrangements to Borrow from $10,000.00 up to $20,000,000
  * Choose between 1 to 10 years repayment period.
  * Choose between monthly and annual repayment plan.
  * Flexible loan terms and conditions applied.
  * Interest rates as low as 1%.

  We are certified and your privacy is 100% safe with us. Worry no more about your loans or finances.

  Contact us today via:
  bdsfn.com@gmail.com
  anatiliatextileltd@gmail.com

  Get your instant loan approval

  VastaaPoista
 110. Ota yhteyttä Michael Andrew, yksityinen raha lainanantajat ja myös kiinteistöjen hallintaan. Täällä tulee hyvä laina tarjous kaikille niille, jotka tarvitsevat taloudellista tukea alhaisella 3%. Punaisen Ristin lainan parantamisella voit sanoa hyvästit kaikesta rahoituskriisistä ja vaikeuksista. Annamme lainoja mistä tahansa määrästä. Taistelemme finanssikriisistä ja tarjoamme tilaa yhteiskunnallemme valoisaan tulevaisuuteen, kun teemme liiketoimintaamme. Jos olet kiinnostunut, sinun tulee ilmoittaa kiinnostuksesi ja autamme sinua antamaan lainaasi.

  Käytä yksityiskohtia.

  1. Nimesi:

  2. Tarvittava määrä:

  3. Maasi:

  4. Lainan kesto:

  5. Osoitteesi:

  6. Puhelinnumero:

  7. Kuukausitulot:

  8. VALID ID:

  9. Ammatti

  10. Kuukausittainen tulo

  (Kansainvälinen tai kansallinen)

  Yhteyshenkilö: Michael Andrew

  Sähköposti: michaelandrewloanfirm@hotmail.com

  VastaaPoista
 111. Hanki nopeasti ja kätevä laina maksaa laskuja ja aloittaa uusi liiketoiminta tai rahoittaa projekteja halvemmalla 2 prosentin korolla. Ota yhteyttä meihin tänään: lisätietoja saadulla lainan määrällä, koska vähimmäisluottotarjouksemme on 5.000,00 mihin tahansa lainan määrän valintaan. Olemme laillinen rekisteröity ja sertifioitu lainanantaja. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla nopeasti, jos olet kiinnostunut saamaan lainaa, ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja lainanprosessista, prosessista, miten lainan ehdot ja edellytykset ja miten laina siirretään tekemään sinä. Tarvitsen kiireellistä vastausta, jos olet kiinnostunut. Email: richardpeterson706@gmail.com

  VastaaPoista
 112. Sky World -luotto Yritykselle annamme lainoja korolla 0f 3%. skyworldloanfirm@gmail.com
   

  Hyvä päivä sir / ma am.

  Olemme yksityinen yritys ja tarjoamme lainoja alhaisilla koroilla sen määrittämisessä, kuinka paljon lainaa on 100 miljoonan dollarin lainan määrästä, joka on $ 1 000 dollarin lainakanta liiketoiminnan kehitykselle: kilpailu / liiketoiminnan laajentamisen kilpailukyky.

  Tarjoamme lainaa

  * Henkilökohtaiset lainat (suojatut ja vakuudettomat)
  * Yritysten lainat (turvattu ja vakuudettomat)
  * Luottolimiitti
    
  Ei ennakkomaksuja.

  Kiitämme sinua siitä, että olet lukenut tämän mainoksen.
  Saat lisätietoja ja tiedustelut lähetä sähköpostia meille tänään
  skyworldloanfirm@gmail.com
  skyworldloanfirms@yahoo.com


  Sarah Williams.

  VastaaPoista
 113. Hyvä lainahakijat

  Onko sinulla mitään taloudellisia vaikeuksia? Haluatko aloittaa oman yrityksenne? Tämä laina yritys perustettiin ihmisoikeusjärjestöihin ympäri maailmaa, jonka tarkoituksena oli vain auttaa köyhiä ja ihmisiä, joilla on taloudellisia vaikeuksia elämästä. Jos haluat hakea lainaa, palaa meille alla olevaan sähköpostiosoitteeseen: elenanino0007@gmail.com

  Nimi:
  Vaadittava laina:
  Lainan kesto:
  Matkapuhelinnumero:

  Kiitos ja Jumala siunatkoon
  LUOTTAMUS
  Elena

  VastaaPoista
 114. Hyvä Kantaja,

  Oletteko etsineet oikeutettua ja rehellistä hyvämaineista luotonantajaa tai sijoittajaa? Tässä on tilaisuus, jota olet etsinyt, ja Russell Loan Investments tarjoamme lainoja matala korko 3% ja annamme seuraavanlaisia lainoja alla ja idea.

  Asuntolaina
  Autolaina
  Kiinteistöt
  Yritysprojekti
  Yritysten lainat
  Laina ostaa kiinteistöä
  Yrityksen laajentaminen
  Henkilökohtainen laina [turvallinen ja vakuudettomuus]
  Opiskelijat lainaavat ja niin monet muut.

  Jos tarvitset lainaa näistä syistä, ota ystävällisesti yhteyttä asiakaspalvelumme sähköpostiosoitteeseen: russell.credit40@gmail.com

  Parhain terveisin
  Herra. John Ahmed

  VastaaPoista
 115. Hyvä Kantaja,

  Oletteko etsineet oikeutettua ja rehellistä hyvämaineista luotonantajaa tai sijoittajaa? Tässä on tilaisuus, jota olet etsinyt, ja Russell Loan Investments tarjoamme lainoja matala korko 3% ja annamme seuraavanlaisia lainoja alla ja idea.

  Asuntolaina
  Autolaina
  Kiinteistöt
  Yritysprojekti
  Yritysten lainat
  Laina ostaa kiinteistöä
  Yrityksen laajentaminen
  Henkilökohtainen laina [turvallinen ja vakuudettomuus]
  Opiskelijat lainaavat ja niin monet muut.

  Jos tarvitset lainaa näistä syistä, ota ystävällisesti yhteyttä asiakaspalvelumme sähköpostiosoitteeseen: russell.credit40@gmail.com

  Parhain terveisin
  Herra. John Ahmed

  VastaaPoista
 116. Hyvä Kantaja,

  Oletteko etsineet oikeutettua ja rehellistä hyvämaineista luotonantajaa tai sijoittajaa? Tässä on tilaisuus, jota olet etsinyt, ja Russell Loan Investments tarjoamme lainoja matala korko 3% ja annamme seuraavanlaisia lainoja alla ja idea.

  Asuntolaina
  Autolaina
  Kiinteistöt
  Yritysprojekti
  Yritysten lainat
  Laina ostaa kiinteistöä
  Yrityksen laajentaminen
  Henkilökohtainen laina [turvallinen ja vakuudettomuus]
  Opiskelijat lainaavat ja niin monet muut.

  Jos tarvitset lainaa näistä syistä, ota ystävällisesti yhteyttä asiakaspalvelumme sähköpostiosoitteeseen: russell.credit40@gmail.com

  Parhain terveisin
  Herra. John Ahmed

  VastaaPoista
 117. Hyvä Kantaja,

  Oletteko etsineet oikeutettua ja rehellistä hyvämaineista luotonantajaa tai sijoittajaa? Tässä on tilaisuus, jota olet etsinyt, ja Russell Loan Investments tarjoamme lainoja matala korko 3% ja annamme seuraavanlaisia lainoja alla ja idea.

  Asuntolaina
  Autolaina
  Kiinteistöt
  Yritysprojekti
  Yritysten lainat
  Laina ostaa kiinteistöä
  Yrityksen laajentaminen
  Henkilökohtainen laina [turvallinen ja vakuudettomuus]
  Opiskelijat lainaavat ja niin monet muut.

  Jos tarvitset lainaa näistä syistä, ota ystävällisesti yhteyttä asiakaspalvelumme sähköpostiosoitteeseen: russell.credit40@gmail.com

  Parhain terveisin
  Herra. John Ahmed

  VastaaPoista
 118. Hei,

  Hanki nopeasti ja kätevä laina maksaa laskuja ja aloittaa uusi taloudellinen projekti halvimmalla korolla 2%. Ota yhteyttä meihin tänään
  Sähköposti: stewartd887@gmail.com tarvittavan lainan määrä. Vähimmäisluottotarjouksemme ovat 5 000,00 € ja 50 000 000,00 euroa. olemme sertifioitu, rekisteröity ja laillinen luotonantaja. Voit ottaa yhteyttä meihin tänään, jos olet kiinnostunut saamaan lainaa, ota meihin yhteyttä lisätietoja lainaprosessista. Tee prosessi kuten lainan ehdot ja miten laina siirretään sinulle. tarvitsemme kiireellistä vastaustasi, jos olet kiinnostunut.

  HYÖDYLLISEN TÄYTTÄMINEN JA ESITTÄMINEN ALUSTAVAAN Lainahakemuslomakkeeseen:

  Sinun nimesi:______________________
  Osoitteesi:____________________
  Maasi:____________________
  Ammattisi:__________________
  Tarvittava luoton määrä: ______________
  Lainan kesto: ____________________
  Kuukausitulot:__________________
  Puhelinnumero:________________
  Oletko hakenut lainaa ennen: ________________
  Jos olet hakenut lainaa ennen, missä olet kohteleva rehellisesti? missä yritys sijaitsee? ...

  email: stewartd887@gmail.com
  Parhain terveisin
  Herra David Walters

  VastaaPoista
 119. Hei, peter yksityinen laina {peterloans527@gmail.com] lainanantaja. Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Tarvitset lainaa muka laajentaa liiketoimintaa tai aloittaa
  oman yrityksen, joten olemme täällä sinua varten, joissa lainan alhainen korko niinkin alhainen kuin 1%, ja voit saada lainan määrä 1000 dollaria
  to $ 100,000,000.00 ja lainan enimmäismäärä kestää jopa 30 vuotta. Joten, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: {peterloans527@gmail.com]

  VastaaPoista
 120. Rakkaat laina hakijoiden

  Oletko taloudellisissa vaikeuksissa? Haluatko aloittaa oman liiketoiminnan? Kyseinen laina yritys oli perustettu ihmisoikeusjärjestöt ympäri maailman ainoana tarkoituksena on auttaa köyhiä ja ihmisiä elämän taloudellisista ongelmista. Voit halutessasi hakea lainaa saada takaisin meille tiedot alla email: elenanino0007@gmail.com

  Nimi:
  Lainamäärä vaaditaan:
  Lainan kesto:
  Puhelinnumero:

  Kiitos ja Jumalan siunausta
  LUOTTAMUS
  Elena

  VastaaPoista
 121. Nimeni on Janice Albert, jonka asun täällä Yhdysvalloissa
  kiitän herra john williamsia auttaa minua saamaan minun
  laina, tarvitsin lainaa juuri tänä päivänä olen törmännyt
  hän kertoi minulle, että seuraavien kolmen tunnin aikana, että i
  saan lain ja suurimman yllätyksen, jonka saan
  lainaani ja juuri nyt ja perheeni ovat onnellisia
  ja hieno ota yhteyttä hänelle sähköpostitse:
  johnloanfirm2@gmail.com

  VastaaPoista
 122. Olen Saara Kemi yksityinen lainanantaja, etsit yrityksen lainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa, autolainaa, Xmas-lainaa, opintolainaa, velkojen konsolidaatiolainoja, vakuudettomia lainoja ja riskipääomaa? Jos pankki tai rahoituslaitos on luopunut yhdestä tai useammasta syystä. Olet oikeassa paikassa laina ratkaisuille, annamme lainoja kaikille henkilöille, jotka vaihtelevat 2,000 vähintään 100 miljoonan sisällä yhden vuoden 30 vuoden takaisinmaksuaikaan mihin tahansa maailmaan. Ota yhteyttä minuun lisätietoja sähköpostitse: saara.kemi@gmail.com

  VastaaPoista
 123. Olen Saara Kemi yksityinen lainanantaja, etsit yrityksen lainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa, autolainaa, Xmas-lainaa, opintolainaa, velkojen konsolidaatiolainoja, vakuudettomia lainoja ja riskipääomaa? Jos pankki tai rahoituslaitos on luopunut yhdestä tai useammasta syystä. Olet oikeassa paikassa laina ratkaisuille, annamme lainoja kaikille henkilöille, jotka vaihtelevat 2,000 vähintään 100 miljoonan sisällä yhden vuoden 30 vuoden takaisinmaksuaikaan mihin tahansa maailmaan. Ota yhteyttä minuun lisätietoja sähköpostitse: saara.kemi@gmail.com

  VastaaPoista
 124. Olen Saara Kemi yksityinen lainanantaja, etsit yrityksen lainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa, autolainaa, Xmas-lainaa, opintolainaa, velkojen konsolidaatiolainoja, vakuudettomia lainoja ja riskipääomaa? Jos pankki tai rahoituslaitos on luopunut yhdestä tai useammasta syystä. Olet oikeassa paikassa laina ratkaisuille, annamme lainoja kaikille henkilöille, jotka vaihtelevat 2,000 vähintään 100 miljoonan sisällä yhden vuoden 30 vuoden takaisinmaksuaikaan mihin tahansa maailmaan. Ota yhteyttä minuun lisätietoja sähköpostitse: saara.kemi@gmail.com

  VastaaPoista
 125. Annamme takuu Yritysten lainat, autojen ostohyvitykset, talon ostohyvitykset ja muut henkilökohtaiset lainat ja paljon muuta. Annamme pitkäaikaisen lainan 1 - 50 vuoteen maksimissa 3 prosentin korolla. Saat lisätietoja osoitteesta: sharon_solution@hotmail.com

  VastaaPoista
 126. Pyydä nopeaa ja kätevää lainaa maksamaan laskuja ja aloittamaan uuden rahoituksen projekteillasi halvimmalla 2 prosentin korolla. Ota yhteyttä meihin tänään: elijahloanfirm@outlook.com, jonka lainan määrä tarvitaan, koska vähimmäisluottotarjouksemme on 1.000,00 mihin tahansa lainaan. Olen sertifioitu, rekisteröity ja laillinen luotonantaja. Voit ottaa yhteyttä minuun tänään, jos olet kiinnostunut saamaan tämän lainan, ota yhteyttä minuun lisätietoja lainaprosessista, käsitellä lainasopimusehtoja ja miten laina siirretään sinulle. Tarvitsen kiireellistä vastausta, jos olet kiinnostunut.

  VastaaPoista
 127. Tarvitsetko% 100 lainaa rahoitusta ilmaiseksi? KELVIN KENT FIRM on KELVIN YRITYKSEN sivuliike, joka tarjoaa lainoja yksittäisille ja julkisille sektoreille, jotka tarvitsevat rahoitustukea alhaisella 2 prosentin korolla. Huono luotto hyväksyttävä, Ehdot ovat erittäin yksinkertaisia ​​ja huomaavainen. Ette koskaan pahoillasi mitään tässä laina-asioissa, koska teemme sinut hymyilemään. Yrityksemme on kirjoittanut paljon läpimurtoja tarjotessaan ensiluokkaisia ​​rahoituspalveluja asiakkaillemme, erityisesti lainojen jakamisessa ja yksityisten ja yritysten pääoman tarjonnassa. Olemme tuoneet haavoittuneita teollisuudenaloja takaisin elämään ja takaamme hyvät liikeideoet tarjoamalla varoja niiden yllytykselle. Meillä on verkosto sijoittajille, jotka ovat halukkaita antamaan varoja yksityishenkilöille ja järjestöille liiketoiminnan ja toiminnan aloittamiseksi. Haluan, että ymmärrät, että KELVIN KENT FIRM on auttanut vähemmän taloudellista etuoikeutta palatakseen raiteille tarjoamalla kaikenlaisia ​​lainoja heille (EG) kiinnityksiä, asuntolainoja yrityksille ja huonoille luottolimiiteille, kaupallisille lainoille, käynnistysvaiheelle käyttöpääomalainat, rakennusluotot, autolainat, hotelliluotot ja opintolainat, henkilökohtaiset lainat, velkojen konsolidointi lainat, mitä odotat, miksi et yritä. KELVIN KENT FIRM on kotona ja vapaa veloista, jotka ovat kiinnostuneita. Kirjoita meille sähköpostilla: kelvinkentloanfirm83@gmail.com

  VastaaPoista
 128. Hei katsojat

  Tämä on Oceanic-rahoitus tarjoamme lainoja yksityishenkilöille ja yrityksille ympäri maailmaa, olemme rekisteröity ja lisensoitu laina yritys, tarvitset lainaa maksamaan laskuja? tarvitset lainaa aloittaa liiketoiminta? tarvitsetko lainaa ostaa asunnon? tarjoamme kaikenlaisia lainoja, vähintään 2,000 euroa enintään 2,000,000 euroa, jos olet kiinnostunut saamaan minkäänlaista lainaa sähköpostitse: Oceanicfinance113@gmail.com tai mikä on app: +1 (267) 725- 7570

  VastaaPoista
 129. Oletko liikemies tai nainen? Oletko missä tahansa taloudessa? Tarvitsetko lainaa aloittaaksesi mukavan pienikokoisen ja keskisuuren yrityksen? Onko sinulla alhainen luottokelpoisuus ja sinulla on vaikeuksia saada pääomalainaa paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta? Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen trustfunds804@outlook.com ja trsutfunds224@gmail.com

  VastaaPoista
 130. Tarjoamme lainaa alhaisella korolla 3%. Hae nopea ja kätevä laina maksaa laskuja ja aloittaa uusi liiketoiminta tai rahoittaa projektisi halvemmalla 3%: n korolla. Sinulla on alhainen luottopiste ja sinulla on vaikeuksia saada pääomalainaa paikallisilta pankkeja ja muita rahoituslaitoksia? Tässä on tilaisuutesi saada laina järjestöstämme. Tarjoamme lainoja yksityishenkilöille seuraavissa tarkoituksissa ja paljon muuta. Henkilökohtainen laina, liiketoiminnan laajentaminen, liiketoiminnan käynnistäminen, koulutus, velkojen konsolidointi, kovan rahan lainat. Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: logo_credit@hotmail.com

  VastaaPoista
 131. LAINATARJOUS !!! Oletko koskaan ajatellut stressitöntä lainaa olevan hyvämaineinen yritys? Etsitkö lainaa ja kieltäytyi paikalliselta pankiltasi? Onnittelut Olet oikeassa paikassa tarjoamaan lainaa, Welfare Financial Corporation on ratkaisu taloudellisiin ongelmiisi. Voit saada lainan nopealla siirrolla ja ilman pettymystä lainahakemus koskee yrityksiä ja kaikkia yli 18-vuotiaita henkilöitä. Kiinnostuneiden tulee ottaa yhteyttä sähköpostitse: welfarecorporation@gmail.com

  PALVELUJEN SISÄLTÖ:
  * Henkilökohtaiset lainat (vakuudettomat ja vakuudettomat)
  * Yritysten lainat (turvattu ja vakuudettomat)
  * Home Improvement (turvattu ja vakuudettomia)
  * Sijoituslainat (vakuudettomat ja vakuudettomat)
  * Muut lainat

  Kiinnostuneet henkilöt Ota yhteyttä sähköpostitse: welfarecorporation@gmail.com

  VastaaPoista
 132. Olen Saara Kemi yksityinen lainanantaja, etsit yrityksen lainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa, autolainaa, opintolainaa, velkojen konsolidaatiolainoja, vakuudettomia lainoja ja riskipääomaa? Jos pankki tai rahoituslaitos on luopunut yhdestä tai useammasta syystä. Olet oikeassa paikassa laina ratkaisuille, annamme lainoja kaikille henkilöille, jotka vaihtelevat 2,000 vähintään 100 miljoonan sisällä yhden vuoden 30 vuoden takaisinmaksuaikaan mihin tahansa maailmaan. Ota yhteyttä minuun lisätietoja sähköpostitse: saara.kemi@gmail.com tai whatsapp +1 (518) 601-1639

  VastaaPoista
 133. Olen Saara Kemi yksityinen lainanantaja, etsit yrityksen lainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa, autolainaa, opintolainaa, velkojen konsolidaatiolainoja, vakuudettomia lainoja ja riskipääomaa? Jos pankki tai rahoituslaitos on luopunut yhdestä tai useammasta syystä. Olet oikeassa paikassa laina ratkaisuille, annamme lainoja kaikille henkilöille, jotka vaihtelevat 2,000 vähintään 100 miljoonan sisällä yhden vuoden 30 vuoden takaisinmaksuaikaan mihin tahansa maailmaan. Ota yhteyttä minuun lisätietoja sähköpostitse: saara.kemi@gmail.com tai whatsapp +1 (518) 601-1639

  VastaaPoista
 134. Olen yksityinen lainanantaja ja sijoittaja, tarvitsetko legit, rehellinen, hyvämaineinen ja nopea laina? Voin auttaa sinua 100-prosenttisella takuuhuollolla, tarjoan yrityksille ja yksittäisille lainoille, lisäksi myös rahoitamme kaikenlaisia hankkeita. Lisätietoja saat osoitteesta: Js.loans2000@gmail.com

  VastaaPoista
 135. Onko sinulla mitään taloudellisia vaikeuksia? JOS KYLLÄ! Ota yhteyttä Hobelman Finance and Mortgages Limitedin pienten ja suurten lainojen määrään. Tarjoamme kaikenlaisia lainaehtoja, jotka täyttävät rahoitustarpeet alhaisella 2 prosentin korolla. Ota yhteyttä tänään sähköpostitse: hobelmanfinance@gmail.com ja työskentelet kanssamme on hyvä kokemus. +17816567138 luotto on avoin kaikille kansalaisuudesta riippumatta.

  Whatsapp: +17816567138
  https://hobelmanfinance346789211.wordpress.com/
  Ota yhteyttä sähköpostitse: hobelmanfinance@gmail.com

  VastaaPoista
 136. Tarjoamme tällä hetkellä vaihtuvakorkoista lainaa, jonka korko on 2% asianmukaisella voimassaolevalla tunnuksella.
  Voit lähettää lainahakemuksestasi minkä tahansa lainan määrän, jota tarvitset.
  Tarjoamme lainoja, jotka vaihtelevat $ 5,000.00 USD Min. $ 50,000,000.00 USD Maks.
  Pitkän aikavälin luotto maksetaan viidestä (5) - viiteenkymmeneen (50) vuoteen.
  Annamme seuraavanlaista lainaa: Projektiluotto, Refinance-laina, yritysinvestointilainat, auto tai ajoneuvo Lainat, Opintolaina, velkojen konsolidointi, asuntolainat, Henkilökohtaiset lainat, matka- ja loma-laina, joulu- ja uudenvuotinen laina.
  Yhtiömme tarvitsee myös henkilön, joka voi olla yrityksemme edustaja maassasi.
  Ota yhteyttä STEVEN WILLIAMS FINANCIAL LOAN FIRM toimistoon sähköpostitse: stevenwills0001@gmail.com

  Jos olet kiinnostunut rahoitustarjouksistamme ja haluat saada meiltä lainan, ota meihin yhteyttä ja anna meille alla olevat tiedot, joita tarvitaan käynnistämään
  lainan summa vastaavasti.

  Nimi: ___________________________
  Nimi: ____________________________
  Sukupuoli: _______________________________
  Siviilisääty: _______________________
  Yhteystieto: ______________________
  Kaupunki / postinumero: ________________________
  Maa: ______________________________
  Syntymäaika: ________________________
  Lainan tarve: ________________
  Lainan kesto: ________________________
  Kuukausitulot / vuosittaiset tulot: _________
  Ammatti: ___________________________
  Lainan tarkoitus: _____________________
  Puhelin: ________________________________
  Faksi: __________________________________

  Tunnustuksena näistä yksityiskohdista lähetetään hyvin lasketut ehdot ja ehdot, mukaan lukien sopimus.

  Kiitos suojelusta!

  Parhain terveisin,
  STEVEN WILLIAMS RAHOITUSHANKKAMERKKI
  Sähköposti: stevenwills0001@gmail.com
  Verkkosivusto: http://stevenwilliamsfinancialloanfirm.webs.com/
  Twitter: stevenwills0001

  VastaaPoista
 137. Kiireellinen edullinen laina. etsi enää. yhteydenpito oikeaan lailliseen lainanantajaan on aina ollut valtava ongelma asiakkaille, joilla on taloudellinen ongelma ja jotka tarvitsevat ratkaisua edulliseen korkoon? käsitelty 2-3 tuntia. ovatko muut pankit ja muut rahoituslaitokset jatkuvasti hylänneet ne? ota yhteyttä Fidelity Trust Loan, tarjoamme lainoja aina (5.000,00 - 900.000.000,00). 2.% korolla. Olemme sertifioitu, luotettava, luotettava, tehokas, nopea ja dynaaminen. Ja yhteistyössä rahoittaja kiinteistöjen ja kaikenlaisten yritysten / henkilökohtaisen rahoituksen, ota yhteyttä tänään:

  fidelitytrustloan@hotmail.com
  whatsapp vain +27642503488

  VastaaPoista
 138. Oletko taloudellisesti ahtautunut etsimään yritysluottoa tai investointilainaa hakeutumaan nopeaan ja kätevään lainaan maksamaan laskuja ja etsimään rahoitusta omien liiketoimintaprojektien perustamiseksi halvimmalla 2 prosentin korolla. ota yhteyttä tänään osoitteeseen: unicreditloantransferplc@mail.ru tai Whats App Numero +1 (845) 731 5341

  VastaaPoista
 139. Tämä on Oceanic-rahoitus tarjoamme lainoja yksityishenkilöille ja yrityksille ympäri maailmaa, olemme rekisteröity ja lisensoitu laina yritys, tarvitset lainaa maksamaan laskuja? tarvitset lainaa aloittaa liiketoiminta? tarvitsetko lainaa ostaa asunnon? tarjoamme kaikenlaisia lainoja, jos olet kiinnostunut saamaan minkäänlaista lainaa sähköpostitse: Oceanicfinance113@gmail.com tai whats-app: +1(267)725-7570

  VastaaPoista
 140. Onko sinulla mitään taloudellisia vaikeuksia? JOS KYLLÄ! Ota yhteyttä Dobbs Finance and Mortgages Limitedin pienten ja suurten lainojen määrään. Tarjoamme kaikenlaisia lainaehtoja, jotka täyttävät rahoitustarpeet alhaisella 2 prosentin korolla. Ota meihin yhteyttä tänään sähköpostilla: dobbsfinance@yahoo.com ja työskentelet kanssamme on hyvä kokemus. +17816567138 luotto on avoin kaikille kansalaisuudesta riippumatta.

  Whatsapp: +17816567138
  Ota yhteyttä sähköpostitse: dobbsfinance@yahoo.com

  VastaaPoista
 141. Arvoisa Herra, tarvitset lainaa velan vakauttamiseksi? Tarvitsetko lainaa yrityksen rahoittamiseen? Tarjoamme vakuutettuja lainoja tai varoja yksityisille ja yrityksille alhaisemmalla korolla 2% Ota yhteyttä meihin; sähköposti: ibrahimhoffman@gmail.com tai ibrahimhoffman@outlook.com tai käy verkkosivuillamme: https://ibrahimhoffman.wixsite.com/ibrahimhoffmanfirm
  Odotetaan vastausta mahdollisimman pian.

  VastaaPoista
 142. LAAJUISUUS:

  Tarvitsetko lainaa? Oletko kiinnostunut hankkimaan minkälaista lainaa? Tai oletko taloudellisesti huolissaan? Onko sinulla velkaa maksaa? Annamme lainoja mille tahansa osalle maailmaa. Meidän lainakorot ovat 2% per kanteen, joka on neuvoteltavissa kestoltaan riippumatta sijainnista tai luottotilasta. Lainan saaminen tänään Ota yhteyttä yrityksen sähköpostiosoitteeseen osoitteessa: Bretthawksloans@gmail.com

  VastaaPoista
 143. Oletko etsimässä lainaa perustaa yritys, maksaa laskuja, annamme lainaa 3,000euro-500,000,000.00euro, tarjoamme tai erilaisia lainoja täällä 2%. Odotan innolla päivitystäsi tästä asiasta. Kiitos aikaa ja ymmärrystä! Joten palaa meille, jos olet kiinnostunut. Ota yhteyttä osoitteeseen: Fredjosephloans@gmail.com

  VastaaPoista
 144. Tarvitsetko henkilökohtaisia ​​lainoja tai yritysluottoja? Etsitkö lainoja suurhankkeille? Etsitkö rahoitusta henkilökohtaiseen käyttöön? Jos näin on, älä katso enää. Tarjoamme kaikenlaista taloudellista tukea investointitarkoituksiin, koululaina, kuljetusluottoja, projektirahoitusta ja paljon muuta.

  Ota yhteyttä osoitteeseen vitalloansaccreditation@gmail.com, jos haluat lisätietoja, jos olet kiinnostunut.

  VastaaPoista
 145. Sky World -luotto Yritykselle annamme lainoja korolla 0f 3%. skyworldloanfirm@gmail.com
   

  Hyvä päivä sir / ma olen.

  Olemme yksityinen yritys ja tarjoamme lainoja alhaisilla koroilla sen määrittämisessä, kuinka paljon lainaa on 100 miljoonan dollarin lainan määrästä, joka on $ 1 000 dollarin laina yritystoiminnan kehittämiselle: kilpailu / liiketoiminnan laajentaminen.

  Tarjoamme erilaisia lainoja

  * Henkilökohtaiset lainat (suojatut ja vakuudettomat)
  * Yritysten lainat (vakuudettomat ja vakuudettomat)
  * Luottolimiitti
    
  Ei ennakkomaksuja.

  Kiitämme sinua siitä, että olet lukenut tämän mainoksen.
  Saat lisätietoja ja tiedustelut lähetä sähköpostia meille tänään
  skyworldloanfirm@gmail.com
  skyworldloanfirms@yahoo.com


  Sarah Williams.

  VastaaPoista
 146. Hyvä lainahakijat

  Onko sinulla mitään taloudellisia vaikeuksia? Haluatko aloittaa oman yrityksenne? Tämä laina yritys perustettiin ihmisoikeusjärjestöihin ympäri maailmaa, jonka tarkoituksena oli vain auttaa köyhiä ja ihmisiä, joilla on taloudellisia vaikeuksia elämästä. Jos haluat hakea lainaa, palaa meille alla olevaan sähköpostiosoitteeseen: elenanino0007@gmail.com

  Nimi:
  Vaadittava laina:
  Lainan kesto:
  Matkapuhelinnumero:

  Kiitos ja Jumala siunatkoon
  LUOTTAMUS
  Elena

  VastaaPoista
 147. Tarvitsetko rahoitusta henkilökohtaisiin tai liiketaloudellisiin tarkoituksiin? Tällä hetkellä meillä on yrityskauppoja pienyritysten lainoille, kaupallisille lainoille, rakennuslainoille, kiinteistörahoituksille, auto-lainoille, henkilökohtaisille lainoille, kotivaltion lainaan, HUD-lainaan, FHA-lainoihin, VA-lainoihin, autonluottoihin jne. yksityiskohtainen tieto.

  Lämpimin terveisin...
  Kellie Wilson
  Oceanic-rahoitusyhtiö
  Sähköposti: Oceanicfinance113@gmail.com
  Puhelinnumero: +1(267)725-7570
  Verkkosivusto: Oceanicfinancialhome.wordpress.com
  Hallinta.
  Copyright (c) 2018 kaikki oikeudet pidätetään

  VastaaPoista