Kevätsetti Ticketiltä

Saimme valita Ticketiltä meille kevääksi jotain 
ja ehdottomasti valitsimme tämän tosi ihanan 
Nitta takin sekä siihen sopivat housut. 


Meillä on ollut Ticketin kukkia oikeastaan 
lähes läpi vuoden monen vuoden ajan,
 talvivaatteissa sekä kevätvaatteissa. 
Tykkään juuri tästä Nitta takin mallista
 sekä kukat ovat jälleen aivan hurmaavia Ticketillä.


 Pinjalla näistä molemmat ovat kokoa 128, 
nyt ei mitenkään hienosti aseteltu päälle 
kun kuvat napsin kerhosta tullessamme 
ja Pinja on itse pukenut vaatteet päälleen.
 Molemmat ovat ihan sopivia jo käytettäviksi 
mutta ovat vielä onneksi vähän reiluja niin menevät vielä ehkä ensi kevättäkin
 kun Po.pin takkimme jää pieneksi.
10 kommenttia

 1. Pakko kommentoida sen verran että hurjasti blogiisi on tullut tuollaista mainostamista,selailin taaksepäin ja aika paljon on kaikkea vaatetta sun muuta :/
  Harmittaa kun monet hyvät blogit muuttuu tämmöisiksi ja kohta niitä ei jaksa enää lueskella kun aina on jotain vaatetta yms vaan :/ alkaa tylsistyttää valitettavasti

  Olisi kiva kuulla ihan vaan vaikkapa kuulumisia,teidän kotiakin kuvina kun olette muuttaneet yms.

  Pinjuus blogissasi oli enemmän kaikkea teistä juuri,tykkäsin kovasti.
  Mutta siis,hyvää kevättä kuitenkin ja toivottavasti joskus kirjoittelisit myös muutakin kun että nyt saatiin tätä ja tota sieltä ja täältä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen aivan samaa mieltä. Moni blogi on tippunut lukulistalta juuri tämän "saatiin sitä, saatiin tätä" tekstien vuoksi :(

   Poista
  2. Harmillista, että koette asian näin, vaatepostauksia tulee varmasti olemaan jatkossakin koska alunperin edellisen blogini olen lastenvaatteisiin hurahtamisen vuoksi perustanutkin, itseasiassa yhteistyökuvioita vaatteiden osalta on aika vähänkin minulla. Ticketin kanssa olen saanut tehdä yhteistyötä jo pitkään ja toisena on vasta tullut Crocs josta tosin olen jo ennen yhteistyökuvioitakin kirjoitellut.
   Vaatteista olen kirjoittanut kovasti ennenkin ja niistä tulen tosiaan jatkossakin kirjoittamaan, ihan vain siksi kun lastenvaatteet ovat niin lähellä sydäntäni. :)

   Kuulumisia yritän aina välillä kirjoitellakkin sekä kotikuvia on kyllä myös jossain vaiheessa tulossa kunhan vain saisin joskus kotia edes siihen kuntoon, että sitä kehtaisi kuvatakkin, valitettavasti postaustahtini on hidastunut nyt vauvan sekä kotona oloni myötä kovasti, nykyään päivät ovat niin täyteen ahdettuja ja koneella ehdin olla vain hetken Islan päikkäriaikaan joten kovin syvällisiä postauksia en ehdi saamaan aikaiseksi, ne vaativat oikeasti kunnolla sitä aikaa.

   Poista
 2. Kiva pirteä takki! Meillä oli viime keväänä Ticketin kukallinen haalari ja siitä tykkäsin kovasti. ticketillä voi myös aina luottaa iihen, että laatu on hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ollut Ticketiä oikeastaan joka kaudella ihan Pinjan ensi haalarista alkaen ja aina laatuun on voinut luottaa, jotkut sadeasut meillä eivät ole kestäneet Pinjan käyttöä ja niitä meillä onkin nyt vähemmän ollut mutta muutoin muihin vaatteisiin ei ole onneksi tarvinnut pettyä. :)

   Poista
 3. Ticketillä on kyllä tosi kauniit ja laadukkaat ulkovaatteet:) Meilläkin oli viimeisimpänä kukkahaalari, mutta nyt 6v. tytteli ei enää halua haalareita(on liian vauvamaisia;)) Nyt testataan Pompin välikausivaatteita tänä keväänä, jospa olis hyvät, ainakin kivan väriset tällä kaudella. Ja täällä kyllä tykätään lukea vaatepostauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on vielä Pinjalla vanha viime vuotinen Po.pin haalari välikaudessa kun mahtuu hänelle vielä, välillä sen edelleen pukee päälleen kun on niin helppo pukea mutta pääosin hänkin valikoi päiväkotiin mennessäkin kaksiosaisen nykyään. :)
   Meillekkin tuli Pompilta tilattua Pinjalle se softshell takki, on kerran päässyt nyt käyttöönkin ja oli kyllä tosi kivan näköinen päällä, varmaan tulee tiuhempaankin sitä käytettyä kunhan kelit vain lämpenee hiukan. :)
   Kiva, että vaatepostaukset miellyttää, niiden takia aikoinaan blogin perustinkin ja niistä tykkään edelleen kovasti kirjoitella. :)

   Poista
 4. On kaunis asu, meilläkin on ollut paljon ticketiä ja niissä on kyllä laatu kohdillaan. Toinen on po.p muista on polvet kuluneet hetkessä lähes puhki tai kokonaan puhki vaikka käyttäjä onkin hyvin kevyt kohta 6v tyttö eikä maassa kokoajan konttaile.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkään ei Ticketin laatuun olla petytty vielä, rubber rainit eivät Pinjalla yhdessä vaiheessa käyttöä kestäneet ja niitä en olekkaan enää hankkinut mutta muutoin ei ole tarvinnut ticketin vaatteisiin pettyä. Meillä kanssa Pinja on yhdessä vaiheessa saanut po.pin housuihin reijän mutta onneksi oli vain tuo yksittäinen kappale eikä tämän jälkeen ole tarvinnut Po.pinkaan vaatteita paikkailla.

   Poista
 5. Kiva setti! Tiksun kukat on aina niin kivoja :)

  VastaaPoista