Suuren suuri Pompdelux tilaus

Kävin maanantai iltana ystävälläni Pompdelux kutsuilla 
kun en nyt tälle kaudelle jaksanut itse pitää kutsuja, syksyllä sitten taas. :)

Tilaus paisui aika suureksi. 
Olin kahdestaan Islan kanssa kutsuilla
 joten olin jo aijemmin tehnyt Pinjalta tiedustelua mitä hän haluaisi.
Toiveena olikin vähän isompien tyttöjen juttuja,
 farkkuja ja farkkushorseja joita voisi pitää legginsien ja sukkisten kanssa.
Onneksi olen käynyt nyt Pinjan vaatekaappia läpi 
ja tosi paljon vanhoja vaatteita on lähtenyt pois niin uusille on tilaakin.


Pinja sai myös uuden tyllihameen kaappiinsa 
kun kamala äiti oli myynyt kaksi hänen tyllihamettaan pois.
Synttärimekkokin löytyi, 
Groningen Dress saa toimittaa mustana sen virkaa
 sekä tytöille piti saada jotain samista,
 ihastuin tuohon Badalona Dressiin
 mutta Pinjalla on nyt taas täysin vaaleanpunaisen vastainen vaihe 
joten Pinja kelpuutti tuon mekon valkoisena
 ja koska halusin kesäksi tytöille samikset
 niin hankin Islalle 86cm Badalona tunikan,
 mallailin sitä jo 92cm esittelykappaleena Islan päälle
ja mekkona menisi täydellisesti bodyn kanssa 
joten otin kokoa pienemmän vielä niin istuu vähän paremminkin 
ja helma ei ole niin pitkä. :)


Sain vielä kutsun tänne lähistölle toisiin
 Pompdelux kutsuihin maaliskuun lopulle joten voi olla, 
että jotain enemmän kesävaatetta tulee pian sieltäkin hankittua.

Onko muilla paisuneet Pompdelux -kutsujen tilauset? :)

14 kommenttia

 1. Mä just kävin kutujen jälkeen lisäämäni jemmamekon ja toiset shortsit poistamassa tilauksesta. Mennään siis sittenkin ihan kutsuilla tekemäni tilauksen kanssa. Rupesi vähän hirvittämään hinta ja mietin, että ne pienten poikien shortsit voi odottaa aleihinkin (jos jää). Badalona mekko meille tulee valkoisena koossa 80cm ja sitä meinasin ostaa 92cm jemmaan, mutta ehkä se sitten vielä löytyy jostain vaikka käytettynä, kun sen aika tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole ostanut mitään jemmoja Islalle, enintään jokunen mekko on ostettu sillain, että voi kesällä ottaa käyttöön kuten Pinjallekkin. Otin tuon Badalonan juuri sen takia tunikana niin voi käyttää mekkona nyt pian jo Islalla. :) Tuo tuntuu olevan sen verran suosittu mekko, että luultavasti voi olla aika haluttu mekko aikanaan sitten käytettynäkin ja hinta voi olla aika huima. Jotkut Pompin vaatteet tuntuvat olevan käytettyinäkin todella hurjissa hinnoissa. :(

   Poista
 2. Ihania vaatteita :) Pojalle en oikein keksinyt mitään pakkosaada juttuja noista uutuuksista, mutta muilta merkeiltä valitettavasti kyllä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojille en itsekkään näistä keksisi mitään pakko saada juttuja, jotenkin Pompin poikien puoli ei ole itseeni koskaan iskenyt, tyttöjen vaatteet taas sitten ovat. :)

   Poista
 3. Tein leikisti tilausta, kutsut ylihuomenna, ja saldoksi sain 540 e ... hui. Mutta niin ihania vaatteita, että!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, itselläni ei ihan noin hurja ollut loppusaldo vaikka aika huima se olikin. Mutta varmaan se toinen tilaus tulee näitä vielä tehtyä, ihan kesävaatteita ajatellen. Seuraaville kutsuille yritän saada Pinjankin mukaan niin saa valita suoraan omat vaatteensa. :)

   Poista
 4. täysin lähti myös lapasesta, mutta niin on ollut tapana tämän malliston kanssa käydä useasti ;) Rakastuin keltaiseen ja valkoiseen. Ompahan tyttöjen kesävaatteet kunnossa. Meidän neidit 5 ja 2v.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kanssa tykkään keltaisesta ja valkoisesta, meillä itseasiassa Pinja ihastui kovasti yhteen keltaiseen mekkoon mutta se jäi vielä odottamaan kesävaatetilausta. Minä kun en vielä kesävaatteita hirveästi näistä hankkinut. :)

   Poista
 5. MIllanen toi tunika on, ku harkitsen sen hankkimista ja mietin että onko hirmu leveän mallinen? Aika samoja juttuja löytyy meidänkin listalta, paitsi erivärisinä ;)

  SANNA S.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunika on aika leveän mallinen, sellainen selkeästi a-linjainen, sen takia istuikin hyvin pienelle pyöreälle vauvalle vaipan kanssa, ei ainankaan jää puristamaan mistään. :)

   Poista
 6. Iso tilaus tuli kyllä! Mutta omasta ostoslistasta en poikennut, kuin yhden t-paidan verran.
  Meille ei mitään juhlavaatetta tai tylliä ole tulossa, niitä on kaapit pullollaan. :)
  Yhdet mekot ja paljon ihan perus arkivaatetta ja ulkovaatetta.
  Tulispa se paketti jo! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen nyt laittanut joitain juhlavaatteita ja tyllejä eteenpäin niin siksi nyt pystyi hankkimaan jotain lisää. :) Jotkut juhlamekot ovat tosin meillä sellaisia joita haluan säästää Islallekkin.
   Meillä kestää paketissa vielä ikuisuus kun paketti jää odottelemaan tuota pienten tunikaa joka tulee vasta maaliskuun puolessa välissä. :( Joten parisen viikkoa kestää ainankin paketissa. :(

   Poista
 7. meillä taas on vaaleanpunainen kausi menossa..:) nytkin Pompin ekaan tilaukseen tuli aika paljon vaaleanpunaista, vaikka itse olisin mieluummin tilannut jotain muita värejä. No tyllihameen ja Bucharest mekon tilasin peach -värissä ja yhden keltaisen t-paidan.. Mutta tuo persikka onkin aika lähellä vaaleanpunaista.. maltillisen tilauksen tein vielä omasta mielestä, mutta teen varmaan toisen vielä yhtä ison tilauksen myöhemmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on vaaleanpunaisen kausi mennyt aivan täysin ohi, Pinja on tällä hetkellä sitä mieltä, ettei halua mitään vaaleanpunaista tai pinkkiä, eniten tykkää mustasta ja keltaisesta sekä valkoiset menivät näistä myös muttei missään nimessä vaaleanpunaista. :( Harmi, koska itse tykkäsin monista jutuista vaaleanpunaisena näissä.

   Poista